12 / 05 / 2024

Hilton DoubleTree Hotel ödül

Hilton DoubleTree Hotel ödül

Halil İbrahim Boztepe: "Türkiye'nin ve Avrupa'nın en yüksek binası olan Hilton DoubleTree Hotel'in mühendislik ve tasarımında da imzamız bulunuyor. Bu projemizle Türk Yapısal Çelik Derneği tarafından ödüle layık görüldük. " dedi

İbrahim Boztepe Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek çelik yapısı ile ödül aldı!

Yapısal Çelik Günü’nde Türkiye’nin en yüksek çelik yapısıyla Boztepe Yapı, ödüle layık görüldü. Avcılar’da tamamen çelik konstrüksiyondan inşa edilen Hilton Hotel’e imzasını atan Boztepe Yapı, inşaat sektöründeki yatırımlarına da ağırlık veriyor...

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Doubletree by Hilton Ankara Downtown markası için sözleşme imzalandı!

Yeni Gimat GYO'nun sahibi olduğu otelin Doubletree by Hilton Ankara Downtown markasıyla işletilmesi için Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında franchise sözleşmesi imzalandı. Şirketin kefalet vermesi talep edildi.  

DoubleTree by Hilton Adana açıldı!

Hilton zincirinin Türkiye'de bulunan yeni oteli DoubleTree by Hilton Adana hizmete açıldı.Otelin iki süit olmak üzere 100 odası bulunuyor.

DoubleTree by Hilton İstanbul Esentepe kapılarını açıyor!

Türkiye’de en uzun süreli konaklama hizmeti sunan Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Esentepe’de 27 Haziran 2019 tarihinde açıyor. 

100. INTERCEM Konferansı 24-26 Haziran'da İstanbul'da! 

Dünya çimento sektörünü bir araya getiren INTERCEM Konferansı yüzüncü kez 24-26 Haziran 2019 tarihlerinde İstanbul Hilton Bomonti Hotel'de gerçekleşecek.  

Gayrimenkul satışları gerçek değer üzerinden yapılabilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hilton Bomonti Hotel'de düzenlenen "Sign Of The City Awards Ödül Töreni"ne katıldı. Törende konuşan Kurum, gayrimenkul sektörüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı!

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı. Hilton İstanbul Bosphorus Hotel Elmadağ'daki çalışma yaşamı 43'üncü yılına giren Hasan Sabuncu, kariyeri boyunca 13 ülkede açılan 19 beş yıldızlı otelin faaliyete geçmesinde bizzat görev aldı...

The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini BESA Grup Güvencesi ile Bodrum'da açıyor. The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar bugün İstanbul'da atıldı...

Hilton'dan dört yeni otel geliyor!

Hilton, DoubleTree by Hilton ve Hampton by Hilton markaları altında Türkiye'de dört yeni otel açmayı planlıyor.

Ece-Ege Turanlı kardeşler Hilton Double Tree Hotel'de restoran açtı!

Taşyapı'nın sahibi Emrullah Turanlı'nın kızları Ece-Ege Turanlı, Hilton Double Tree Hotel'in en üst katında mekan açtı.

DoubleTree by Hilton İstanbul Topkapı kapılarını açtı!

Hilton’u pazara liderlik eden 14 markası arasında yer alan of DoubleTree by Hilton, İstanbul’daki otel portföyünü genişletiyor. Yeni açılan 216 odalı DoubleTree by Hilton Istanbul Topkapı,merkezi konumuyla hem keyif hem de iş amacıyla seyahat eden konuklara hitap ediyor.

Hilton'dan Antalya'ya DoubleTree Otel!

Hilton Parksa otelini kapatan ABD’li dev bu kez bir başka markası DoubleTree için Antalya’da yeni bir tesis açıyor. Dünya Gazetesi köşe yazarı olan Kerim Ülker, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hilton DoubleTree Hotel ödül Haberi

Hilton DoubleTree Hotel ödül


Boztepe Yapı, Yapısal Çelik Günü'nde Türkiye'nin en yüksek çelik yapısıyla ödüle layık görüldü. Avcılar'da tamamen çelik konstrüksiyondan inşa edilen Hilton Hotel'e imzasını atan Boztepe Yapı, inşaat sektöründeki yatırımlarına devam ediyor Boztepe Yapı, 2014 yılı itibarıyla Acıbadem, Maltepe ve Beylerbeyi'nde inşasına başlayacağı, konut ve ofis projeleriyle de inşaat sektöründeki faaliyetlerine ağırlık verecek. 


'ÖNEMLİ BİR ADIM'

Sektördeki paylarını genişleteceklerini belirten Halil İbrahim Boztepe, "Yapısal çelik sektöründe önemli bir paya sahibiz. 

Betonarme, çelik yapı mühendisliği ve taşıyıcı sistem tasarımı konusunda öncü bir firma olarak konumlanıyoruz. 

Türkiye'nin ve Avrupa'nın en yüksek binası olan Hilton DoubleTree Hotel'in mühendislik ve tasarımında da imzamız bulunuyor. Bu projemizle Türk Yapısal Çelik Derneği tarafından ödüle layık görüldük. 

Bu projemizle Türkiye'de yapısal çelik anlamında önemli bir adım attığımızı düşünüyorum ve bu ödülü anneme armağan...