06 / 05 / 2024

Hilton Duble Tree Hotel nerede

Hilton Duble Tree Hotel nerede

KGM GROUP çatısı altında faaliyet gösteren KGM İnşaat bu ay içerisinde Balıkesir Hilton Duble Tree Hotel'in temelini atacak.

Double Tree by Hilton Çanakkale bu yıl sonu açılıyor!

‘Double Tree by Hilton Çanakkale’ oteli, Çanakkale'nin merkezinde yükseliyor. İnşaat süreci devam eden otelin bu sene sonunda açılışının yapılacağı öngörülüyor.

Çanakkale Hilton Otel'in inşaatı durdu!

Hilton’un Çanakkale’de inşasına başladığı oteli Double Tree by Hilton'un inşaatı durdu. 

Ece-Ege Turanlı kardeşler Hilton Double Tree Hotel'de restoran açtı!

Taşyapı'nın sahibi Emrullah Turanlı'nın kızları Ece-Ege Turanlı, Hilton Double Tree Hotel'in en üst katında mekan açtı.

Double Tree by Hilton Elazığ açıldı!

Double Tree by Hilton Elazığ’ın açıldı. Elazığ’daki otel, 11 Double Tree by Hilton otelinin arasında yerini aldı. Otel 110 odaya sahip.

Balıkesir'e Hilton Duble Tree Hotel geliyor!

KGM GROUP çatısı altında faaliyet gösteren KGM İnşaat bu ay içerisinde Balıkesir Hilton Duble Tree Hotel'in temelini atacak.

Double Tree by Hilton İzmir Airport açıldı!

DoubleTree by Hilton, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’nın yanında yer alan yeni oteli DoubleTree by Hilton İzmir Airport’u açtı.

Double Tree by Hilton Elazığ'da açılıyor!

HİLTON, Türkiye'deki otel zincirine Elazığ'da yeni bir halka ekledi. Elazığ'da yapımı tamamlanan otel önümüzdeki günlerde açılacak. Double Tree by Hilton Elazığ'da, 110 oda, 5 süit, 1 kral dairesi, 2 engelli odası, 4 connect oda bulunuyor.

Double Tree by Hilton Van açıldı!

Geçtiğimiz Cumartesi günü, Sağlık Bakanlığı’nın düzenlediği bir etkinlik için Double Tree by Hilton Van’ı ziyaret eden Başbakan Ahmet Davutoğlu otelde gerçekleştirilen ön açılış etkinliğini de ziyaret etti.

Kocaeli Double Tree By Hilton 2017'de açılacak!

Hilton, Kartepe'deki Bureau isimli dev projesi için, otel zincirinin en lüks markası olan Double Tree By Hilton'u verdi. 2017'de açılacak olan otel Kocaeli'nin en lüks 5 yıldızlı oteli olacak.

Tree By Hilton, Kocaeli'deki en lüks otel olacak!

Mustafa Murat Satı tarafından yapılan Bureau projesi devam ederken, proje içerisinde yer alan otel için dünya markası Hilton, en lüks otelini verdi. Proje kapsamında Tree By Hilton Hotel, Kocaeli’deki en lüks 5 yıldızlı otel olacak.

Kocaeli Bureau Hilton Hotel 2017'de açılacak!

Mustafa Murat Satı tarafından yaptırılan Bureau projesinin içinde yer alan otel projesi için Hilton, otel zincirinin en lüks markası olan Tree By Hilton’u verdi. 2017 yılında açılacak olan otel Kocaeli’nin en lüks 5 yıldızlı oteli olacak.

Double Tree by Hiton Tuzla'da açıldı!

Double Tree by Hilton bugün, İstanbul’un Anadolu yakasının doğusunda yer alan en yeni oteli Double Tree by Hiton-İstanbul Tuzla’nın açılışını duyurdu. Otel, 29 Mayıs 2015’te kapılarını açıldı.

Double Tree by Hilton Malatya'nın açılışını Başbakan Ahmet Davutoğlu yaptı!

Double Tree by Hilton ve Hilton VVorldvvide'ın açılışını duyurduğu Double Tree by Hilton Malatya, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Eşi Sare Davutoğlu'nun katıldığı törenle hizmete girdi...

Hilton Duble Tree Hotel nerede Haberi

Hilton Duble Tree Hotel nerede

Antalya merkezli KGM İnşaat, bu ay içerisinde temeli atılacak olan Balıkesir Hilton Duble Tree Hotel projesi ile kentin çehresini değiştirecek muhteşem projeye imza atacak. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile gerçekleştirilen işbirliği çerçevesinde işletmeci rolünü de üstlenen KGM GROUP Yönetim Kurulu Başkam İlhan Karakaya, projenin tamamen kendi öz kaynaklarıyla tamamlanacağım belirterek, KGM İnşaat'ın uzun yıllara dayanan tecrübesiyle dünyaca ünlü bir hotel grubu markasının Balıkesir'e kazandırılacağını söyledi. 


5 YILDIZLI TESİS 

Projenin bu yıl sonu itibariyle tamamlanacağını belirten İlhan Karakaya, 167 odadan oluşan tesisin 350 yatakla turizme hizmet edeceğini ifade etti. Karakaya, "Ülkemizin geleceğine güvenimiz tam ve yatırım yapmaktan kaçınmıyoruz. Aksine elimize geçen imkanlar dahilinde bu topraklara yatırım yapmak gibi bir vatan borcumuz var. Bu işbirliği kapsamında başta Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ne ve bizlere destek veren...