15 / 05 / 2024

Hilton için devler yarışıyor

Hilton için devler yarışıyor

2005 yılında Özelleştirme İdaresi tarafından satışa çıkarılan, 62 bin 337 metrekarelik bir alanlı Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı oteli, Hilton İstanbul Oteli için dev gruplardan teklif bekleniyormuş.

Torunlar GYO, Torun Center'da açılacak Embassy Suites by Hilton için anlaşma imzaladı! 

Embassy Suites by Hilton Avrupa'daki ilk otelini Torun Center'da açacak. Söz konusu proje için anlaşma imzalandı. İşte detaylar...

Doubletree by Hilton Ankara Downtown markası için sözleşme imzalandı!

Yeni Gimat GYO'nun sahibi olduğu otelin Doubletree by Hilton Ankara Downtown markasıyla işletilmesi için Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında franchise sözleşmesi imzalandı. Şirketin kefalet vermesi talep edildi.  

Hilton ve Alshaya Group, 70 Hampton by Hilton Oteli için el sıkıştı!

Hilton ve Alshaya Group, toplam 9 ülkede 70 Hampton by Hilton Oteli'nin lansmanı ve geliştirilmesi için iş birliği yaptıklarını açıkladı.

Malatya'da 240 milyon TL'lik otel için görüşmeler başladı!

Yaklaşık 6 yıl önce Malatya Girişim Grubu tarafından Malatya’da 240 milyon TL’ye inşa edilen ve işletmesi için Hilton Grubu ile anlaşılan otelde, Hilton ile yollar ayrıldı...

The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye’deki ilk Curio Collection resort otelini BESA Grup Güvencesi ile Bodrum'da açıyor. The BO Vue Hotel Bodrum için imzalar bugün İstanbul'da atıldı...

Bodrum The BO Vue için imzalar atıldı!

Hilton, Türkiye'deki ilk Curio Collection resort otelini açmak için inşaat sektöründe faaliyet gösteren BESA Grup ile anlaştı. The BO Vue Otel 2021'de Bodrum'da açılacak.

Reysaş'ın Eskişehir'deki otelini Hilton işletecek!

Reysaş Eskişehir'deki arsası üzerinde bulunan 12 bin 718 metrekarelik otelin yapı kullanma izin belgesi alındı. Binanın, HILTON International Manage LLC şirketi tarafından 20 yılı kesin, 20 yılı da opsiyonel olarak toplam 40 yıl süre ile işletilmesi için sözleşme imzalandı.

Bolu Hilton Otel inşaatında iskele çöktü!

Paşaköyü Mahallesi’nde yapımına devam edilen Hilton Otel inşaatında iskele çöktü. Olayda bir işçi yaralandı, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Hilton Otel Kocaeli'deki yeri için protokol imzaladı!

Kartepe'de yapımı devam eden Hilton Otel Bureau isimli proje için yüklenici firma ile otel yetkilileri arasında protokol imzalandı. Bu protokol ile Hilton, Kocaeli'deki yerini aldı.

Hilton Otel Kocaeli'deki yeri için imzalar atıldı!

Kartepe’de yapımı devam eden Hilton Otel Bureau isimli proje için yüklenici firma ile otel yetkilileri arasında protokol imzalandı. Bu protokol ile Hilton, Kocaeli’deki yerini aldı.

Hilton Otel Bureau için imzalar atıldı!

Kartepe’de yapımı devam eden Hilton Otel Bureau isimli proje için yüklenici firma ile otel yetkilileri arasında protokol imzalandı. Bu protokol ile Hilton, Kocaeli’deki yerini aldı.

Çanakkale'de Hilton Oteli için imar izni!

Çanakkale Belediye Meclisi'nce yapılan olağanüstü toplantıda, kente Hilton Oteli yapılması amacıyla 21 metre yüksekliğindeki bina için imar izni görüşülerek oy çokluğuyla kabul edildi. İşte ayrıntılar...

Çanakkale Hilton Oteli için imar izni verildi!

Çanakkale'de Hilton Oteli yapılması amacıyla 1 emsal, 7 kat görünümlü 21 metre yüksekliğindeki bina için imar izni kabul edildi.

Hilton için devler yarışıyor Haberi

Hilton için devler yarışıyor



Hilton için devler yarışıyor


Mülkiyeti Emekli Sandığı'na ait olan İstanbul Hilton Oteli için dev gruplardan teklif bekleniyor. Teklif verme süresi yarın sona erecek otel için yarışacak gruplar arasında Fiba, Global, Dilek, Tekfen, Rixos, IC İbrahim Çeçen gibi yerli grupların yanı sıra teklif verecek yabancı gruplardan da söz ediliyor.


    MÜLKİYETİ Emekli Sandığı'na ait olan ve Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından satışa çıkarılan Hilton İstanbul Oteli için teklif verme süresi yarın akşam doluyor. Şartname alan firma sayısının 20'nin üzerinde olduğu belirtilirken, Fiba, Global, Dilek, Tekfen, Rixos, IC İBrahim Çeçen Yatırım Holding gibi yerli grupların yanı sıra yabancıların da teklif vermesi...