01 / 05 / 2024

Hılton International Isparta

Hılton International Isparta

Yaşam Merkezi'nin yatırımcısı iş adamı Mesut Şener, Hilton İnternational ile anlaşmanın imzalandığını, yapılacak otelin 'Hilton Garden İnn' olarak faaliyetini sürdüreceğini açıkladı. Şener, "Isparta'da yapımı süren otelimiz, Türkiye'de Hilton'un işleteceğ

Isparta Hilton Garden İnn bu yıl içinde açılacak!

Hilton Garden, Türkiye'de ticari faaliyete başlamasının 60'ıncı yılını İsparta'da yapılacak olan 60'ıncı oteliyle kutluyor. İş adamı Mesut Şener'in yasam merkezi konsepti içinde yer alan Hliton Garden lnn'ın,yıl sonuna kadar açılması hedefleniyor.

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

Amerikan hükümetinden Şekerbank'a deprem bölgesi için 100 milyon dolarlık kredi!

Şekerbank ile ABD hükümetinin finansal kuruluşu olan US International Development Finance Corporation (Amerikan Uluslararası Kalkınma Finans Kuruluşu-DFC), şubatta meydana gelen büyük deprem felaketinden etkilenen bölgenin kalkınmasına yönelik 100 milyon dolarlık bir kredi anlaşması imzaladı.

Antalya'ya hızlı tren hattı müjdesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Antalya-Burdur-Isparta yüksek hızlı tren güzergahının belirlendiğini, uygulama projelerinin de başlayacağını duyurdu.

Hilton Dalaman Sarıgerme büyüme hedefini açıkladı!

HİLTON Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, son jeopolitik gelişmelere rağmen, yeni yatırım planlamalarını da hayata geçirmeye devam ediyor.

Hilton Dalaman'dan Muğla'ya kongre merkezi!

HİLTON Dalaman Sarıgerme Resort & Spa, yeni yılda yeni yatırımlara hazırlanıyor. Bölgedeki turizmi 12 aya yaymak için 35 milyon TL’lik 27 delikli golf sahası için yatırım çalışmalarını sürerken, 1200 kişilik yeni bir kongre merkezi için de çalışmalara başladı.

Isparta Eğirdir'deki Hızırbey Camisi tarihe meydan okuyor!

Isparta'nın Eğirdir ilçesinde 1200'lü yıllarda yapılan Hızırbey Camisi, tarihi, ahşap işçiliği ve altından yol geçen, sur üzerindeki minaresiyle ilgi çekiyor.

Double Tree by Hilton Elazığ'da açılıyor!

HİLTON, Türkiye'deki otel zincirine Elazığ'da yeni bir halka ekledi. Elazığ'da yapımı tamamlanan otel önümüzdeki günlerde açılacak. Double Tree by Hilton Elazığ'da, 110 oda, 5 süit, 1 kral dairesi, 2 engelli odası, 4 connect oda bulunuyor.

İzzeddin Dikmen: Isparta'da kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Isparta’da yaşanan konut sorununun çözümünün kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlanmasından geçtiğini söyleyen İzzeddin Dikmen belediyenin elini taşın altına koymadığı yönündeki eleştirilere ise katılmadığını söyledi.

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 22 Nisan'da!

10. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirversi 22-24 Nisan 2016 tarihleri arasında HİLTON CONVENTION CENTER-İSTANBUL'da gerçekleşecek. Zirvede Türkiye, Arap Coğrafyası ve Dünyadaki gayrimenkul sektörünün geleceğini tartışacak.

Çelebiler Otopark inşaatı hızla devam ediyor!

Isparta Belediyesi tarafından Çelebiler Mahallesi Özel İdare eski Binası arkasındaki yer altı 4 katlı otopark çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Isparta Çelebiler otopark inşaatı çalışmaları hızlandı!

Isparta Belediyesi tarafından Çelebiler Mahallesi Özel İdare eski Binası arkasındaki yer altı 4 katlı otopark çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Batum'da Hilton Hotels Resorts Oteli açıldı!

HİLTON Hotels & Resorts, Gürcistan'ın liman kenti Batum'da ilk otelini açtı. Hilton Batum, Tourinvest Ltd. ile yapılan işletme anlaşmasının ardından misafirlerini ağırlamaya başladı.

Hilton Bursa yeşil yıldız belgesi aldı!

HİLTON Bursa üçüncü yaşını ödüllerle kutluyor. Hilton Bursa çevreye duyarlı ve doğaya dost projeleriyle, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından turizm işletmesi belgeli konaklama tesislerine verilen 'Yeşil Yıldız' belgesini aldı.

Hılton International Isparta Haberi

Hılton International Isparta

Hilton Türkiye'de 60'ıncı yılını kutluyor. Bu açıdan Hilton'un büyük önem verdiği bir proje. Otelimiz 150 oda olarak planlandı. Yaklaşık 14 milyon dolarlık yatırım söz konusu. 100 e yakın personel görev yapacak. Şu ana kadar inşaatın kabası tamamlandı. Önümüzdeki 7 ay içinde diğer işlemleri tamamlanacak. Yıl sonunda otelin açılmasını hedefliyoruz. Otelin İsparta için önemli bir yatırım olduğunu düşünüyoruz. Bu yatırımla Hilton'un dünya çapındaki ağına dahil olmuş oluyoruz" dedi. 


Hilton Garden Otelleri İş Geliştirme Direktörü Michael Collini ise. Isparta'da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, otelin Hilton Garden ağında olacağını söyledi. 150 odadan oluşan otelin, buradaki yaşam merkezi kompleksinin bir parçası olduğunu açıklayan Collini, "Otel, İsparta'nın dinamizmine değer katacak. Hilton Garden. 


Türkiye'de büyümeye devam ediyor. En son Isparta'da yapılacak otelle ilgili anlaşmaya varıldı. Bu...