02 / 05 / 2024

Hilton İstanbul Maslak

Hilton İstanbul Maslak

Hilton İstanbul Maslak açıldı. Birinci sınıf otelcilik anlayışını Türkiye’de iş ve eğlence dünyasının kalbine getirecek olan otelin lobisindeki özel sanat galerisinde uluslararası şaheserlerden oluşan etkileyici bir sergi yer alacak.

Rams Beyond İstanbul satışta! Rams Beyond İstanbul nerede? 

RAMS Global imzasıyla, İstanbul Maslak'ta yükselen yeni proje Rams Beyond İstanbul için ön satış süreci devam ediyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Rams Beyond İstanbul ön satışta! 

RAMS Global, İstanbul Maslak'taki yükselen yeni projesi Rams Beyond İstanbul için ön satış sürecini başlattı. İşte proje ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Hilton Türkiye’de 100 otele ulaşarak tarihi rekora imza attı! Canopy by Hilton geliyor!

Hilton'dan tarihi rekor. Türkiye'deki otel sayısını 100'e ulaştırdı. Hilton, Taksim Meydanı'na birkaç adım uzaklıkta, Taksim 360'ın bir parçası olacak Canopy by Hilton İstanbul Taksim için anlaşmaya imza attı.

14. Gayrimenkul Fuarı Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28-29 Mayıs'ta! Eviniz bu fuarda!

Yatırımcıların merakla beklediği Türk-Arap-Rus Gayrimenkul Yatırım Buluşması 28 Mayıs-29 Mayıs 2022 tarihlerinde Hilton İstanbul Bosphorus'ta gerçekleştirilecek. 

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Auto Home Otomotiv Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi açıldı!

Auto Home Otomotiv Ticaret Limited Şirketi İstanbul Maslak Şubesi bugün Sarıyer'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Al tarafından açıldı.

Aydın Doğan, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli satıyor!

Hilton İstanbul Bosphorus Oteli'ni Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 255.5 milyon dolara satın alan iş insanı Aydın Doğan, 500 odalı oteli satışa çıkardı.

İş Bankası, İş GYO Maslak ofis binasından ilave alan kiraladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada, İstanbul Maslak Ofis Binası'nda halihazırda yaklaşık 594 metrekarelik alanda kiracı olan Türkiye İş Bankası A.Ş.'ye 68,7 metrekarelik ilave alan kiralandığını bildirdi.

Maslak’a yeni teknopark geliyor!

Yıldız Teknopark yeni merkezini İstanbul Maslak’ta açacak. Maslak'taki teknoparkın finans teknolojileri yani fintech yatırımlarına odaklanacağı açıklandı... 

Hilton İstanbul Bosphorus baştan yaratılacak!

Hilton Grubu’nun, ABD dışındaki ilk oteli olan Hilton İstanbul, 50 milyon dolarlık yenileme projeleri için pazarlık masasında. Hilton Bölge Müdürü Armin Zerunyan yaptığı açıklamada Doğan Grubu’nun da değişime sıcak baktığını belirtti.

Doğuş GYO, Maslak Ofis Binası ve Doğuş Center Etiler'i satın aldı!

Doğuş GYO, İstanbul Maslak'ta bulunan D Ofis Maslak binasını KDV hariç 525 milyon 690 bin TL bedel ve Doğuş Center Etiler'i KDV hariç 62 milyon 900 bin TL bedel ile satın almaya karar verdi.

Sign of the City Awards 2018 sahiplerini buldu!

Kentlere yaşam değeri katan, geliştiren, değiştiren projelerin ödüllendirildiği Sign of the City Awards töreni önceki akşam Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleşti.

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı!

Hilton 43 yılda 19 adet 5 yıldızlı otel açtı. Hilton İstanbul Bosphorus Hotel Elmadağ'daki çalışma yaşamı 43'üncü yılına giren Hasan Sabuncu, kariyeri boyunca 13 ülkede açılan 19 beş yıldızlı otelin faaliyete geçmesinde bizzat görev aldı...

Hilton İstanbul Maslak Haberi

Hilton İstanbul Maslak

Hilton’un portföyüne bir otel daha ekleniyor. Hilton Istanbul Maslak açıldı. Otel, Hilton’un Türkiye’de halihazırda faaliyet gösteren 61 oteli arasına katılacak ve konaklama sektörünün amiral gemisi Hilton Hotels & Resorts markasının en yeni üyesi olacak.

Hilton Istanbul Maslak, otelin en üst katında konumlanan ve cam tavanıyla yıldızların altında unutulmaz davetlere ev sahipliği yapacak olan etkinlik salonu dahil toplam 6 bin 600 metrekare etkinlik alanı, 850 metrekare sütunsuz balo salonu ve üç kata yayılan, her biri en son görsel-işitsel teknolojiyle donatılmış, toplam 1.200 kişiyi ağırlayabilen 22 toplantı odasına sahip.

Hilton İstanbul Maslak Genel Müdürü Özkan Alkan, konuyla ilgili açıklama yaptı. Alkan, "Hilton’un ünlü otelcilik yaklaşımını Türkiye’de iş hayatının, gündelik hayatın ve kültürün bir araya geldiği en işlek iş ve finas merkezlerinden birine taşırken,...