04 / 05 / 2024

Hilton Kozyatağı 2015

Hilton Kozyatağı 2015

Eylül 2014'te açılan Hilton Kozyatağı sektöre hızlı girdi. 2.5 ayda yüzde 80 doluluk oranını yakalayan otel, 2015 için hedefini revize ederek yüzde 70'ten 90'a çıkardı.

Hilton İstanbul Kozyatağı’na Yeşil Yıldız Belgesi!

Yatırım aşamasında en son teknolojiyi kullanarak çevre kirliliğini önlemeyi, enerji tasarrufu ile doğal kaynakları korumayı hedefleyen ve bunu başarı ile uygulayan Hilton İstanbul Kozyatağı, Yeşil Yıldız Belgesi ile ödüllendirildi.

Hilton Garden Inn Ankara Gimat açıldı!

Ankara, ve MCLEAN, Va. – 15 Aralık 2015 –Hilton Worldwide’ın (NYSE: HLT) ödüllü otel markası Hilton Garden Inn bugün Hilton Garden Inn Ankara Gimat’ın açılışını gerçekleştirdi.

Hilton Kozyatağı Türkiye’nin en iyi şehir oteli şeçildi!

Dünyanın Turizm Oscarları olarak gösterilen “World Travel Awards 2015”in sahipleri açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, “World Travel Awards”da “Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli” seçildi.

Hilton Kozyatağı'na Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli ödülü!

Dünyanın "turizm Oscarları" olarak gösterilen 'World Travel Awards 2015'in kazananları açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi.

Hilton İstanbul Kozyatağı Türkiye'nin en iyi şehir oteli seçildi!

Dünyanın "turizm Oscarları" olarak gösterilen 'World Travel Awards 2015'in kazananları açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, World Travel Awards'da 'Türkiye'nin En İyi Şehir Oteli' seçildi.

Hilton İstanbul Kozyatağı'na, En İyi Şehir Oteli ödülü!

Dünyanın turizm oscarları olarak gösterilen ‘World Travel Awards 2015’in sahipleri açıklandı. Hilton İstanbul Kozyatağı, ‘World Travel Awards’ta ‘Türkiye’nin En İyi Şehir Oteli’ seçildi. İşte ayrıntılar...

Luna Yapı Taahhüt Limited Şirketi Kozyatağı Şubesi açıldı!

Luna Yapı Taahhüt Limited Şirketi Kozyatağı Şubesi 1 milyon TL sermaye ile 29 Temmuz 2015 tarihinde Kadıköy'de açıldı.

Burak Ektiren kimdir?

Hilton Kozyatağı yeni Genel Müdür Yardımcısı Burak Ektiren kimdir? Burak Ektiren, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Burak Ektiren, ne zamandan beri Hilton'da hizmet veriyor?

Hilton Kozyatağı yeni Genel Müdür Yardımcısı Burak Ektiren oldu!

HİLTON İstanbul Kozyatağı'nda Finans Direktörlüğü görevinde bulunan Burak Ektiren, Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Ektiren, daha önce Emay İnşaat'ta çalıştı..

3. Akıllı Ev Yapı Konferansı 3 Haziran'da gerçekleşecek!

Vector Events ve birçok farklı sektörden şirketin katılımıyla 3. Akıllı Ev Yapı Konferansı 3 Haziran'da Hilton Kozyatağı Otel'de yapılacak.

İNDER Mükemmellik Zirvesi 12 Mayıs'ta!

İstanbul İnşaatçılar Derneği tarafından ilk kez düzenlenen İNDER Mükemmellik Zirvesi, 12 Mayıs 2015 tarihinde Hilton İstanbul Kozyatağı Otel’de gerçekleşecek.

Hilton Alexandria Kings Ranch Mayıs 2015'te açılacak!

2017 yılında Mısır'da açılması planlanan 197 odalı DoubleTree by Hilton 'un yanı sıra Hilton Alexandria Kings Ranch'in 2015 yılının Mayıs ayında hizmete açılması hedefleniyor.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2015 Raporu toplantısı 27 Şubat'ta!

PwC ve Urban Land Institute (ULI) işbirliği ile gerçekleştirilen ve gayrimenkul sektöründeki son gelişmelerin konuşulacağı toplantı 27 Şubat 2015 Cuma günü saat 08.00'de, Hilton Bomonti Hotel'de gerçekleştirilecek.

Hilton Kozyatağı 2015 Haberi

Hilton Kozyatağı 2015

Eylül 2014'te açılan Hilton Kozyatağı sektöre hızlı girdi. 2.5 ayda yüzde 80 doluluk oranını yakalayan otel, 2015 için hedefini revize ederek yüzde 70'ten 90'a çıkardı. Otel, lokasyon ve ulaşım avantajının rüzgârını da arkalarına alarak Avrupa Yakası'ndan turist çekme planları yapıyor. Hilton İstanbul Kozyatağı Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çağlar, "Yüzde 80 doluluk 2.5 aylık ortalamamız değil fakat bu rakam hedeflerimize yaklaştığımızı gösteriyor. Müşterilerin yüzde 60'ı yabancı. Biz de buradaki yabancı otal kapasitesinin yüzde 20'sini sağlıyoruz" diye konuştu. 


5 YILDA UÇACAK 

Anadolu Yakası'nın 2005'ten bu yana çok hızlı geliştiğini vurgulayan Çağlar, bölgenin 5 yıl sonra farklı bir noktaya taşınacağını söyledi. Çağlar, "Halkbank, Bosch, Turkcell, Garanti, BDDK gibi devler merkezlerini bu yakaya taşıyor. Finans Merkezi açıldığında sayı artacak. Bu, bölgede muhteşem bir hareketlilik yaratacak"...