08 / 05 / 2024

Hilton Otel Aydın Doğan

Hilton Otel Aydın Doğan

2005 yılında Özelleştirme İdaresi tarafından satışa sunulan Türkiye'nin ilk beş yıldızlısı, 62 bin 337 metrekarelik alana kurulu, İstanbul Hilton'un yeni sahibi 255.5 milyon dolarla Aydın Doğan ve ailesi olmuş.

Aydın Karacabay: İstanbul Cağaloğlu'nda yeni bir otel yatırımına başlayacağız!

Levni Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Karacabay, yeni otel yatırımlarının müjdesini verdi. Karacabay, "İstanbul Cağaloğlu Ankara Caddesi'nde 75 odalı beş yıldız standartlarında yeni bir otel yatırımına çok yakında başlayacağız" dedi. 

Aydın Büyükşehir, otel ve 2 spor salonunu hastaneye dönüştürüyor!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, koronavirüsle mücadele kapsamında Zincirli Han Oteli’nin karantina hastanesine, 2 adet spor salonunu da sahra hastanesine dönüştürüleceğini açıkladı...

Aydın Doğan, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli satıyor!

Hilton İstanbul Bosphorus Oteli'ni Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 255.5 milyon dolara satın alan iş insanı Aydın Doğan, 500 odalı oteli satışa çıkardı.

Aydın Nazilli'de 5.6 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Aydın İli Nazilli İlçesi Karaçay Mahallesi'nde yer alan natamam otel vasıflı gayrimenkul 5 milyon 692 bin 522 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Aydın Şehir Hastanesi özelleştirilmeyecek!

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Kamu-özel ortaklığıyla yapılacak olan Aydın Şehir Hastanesi ile ilgili özelleştirme iddialarını yalanladı. Koçak, ''Otel, beş yıldızlı otel konforunda yapılacak'' dedi.

Hilton Otel inşaatı devam ediyor mu?

İskenderun sahilinde yeşil alanda yapılan Hilton Otel inşaatı, mahkemenin iptal kararına rağmen yükselmeye devam ediyor. Mimar Ercüment Kimyon, yargının boşluğundan faydalanılarak inşaatın devam ettiğini ifade etti

Aydın'a ikinci diş hastanesi geliyor!

Efeler'de 15 yıl önce Yimpaş Holding'in AVM ve otel olarak planlayıp inşaatını tamamlayamadığı Yimpaş binası, Sağlık Bakanlığı'nca yapılan düzenlemeyle 50 ünitelik Aydın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hizmet verecek.

Sur Çelik Kapı, Aydın'da eski fabrika arazine otel inşa edecek!

BANKA, askerî bina ve NASA standartlarında kapı üretimi yapan Sur Çelik Kapı'nın Başkanı Yalçın Pekgüzel, Aydın'ın içinde kalan eski fabrika arazine otel yatırımı yapacaklarını söyledi.

Sur Çelik Kapı, Aydın'da 100 odalı otel inşa edecek!

Yıllık 40 milyon lira ciro yapan Aydın merkezli firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel:“Şehrin girişindeki 6 dönümlük mobilya fabrika alanına 4 yıldızlı, 100 odalı bir otel yapmayı ve otelcilikte büyümeyi düşünüyoruz." dedi.

Yüceler Aydın'da 5 yıldızlı otel yapacak!

Aydınlıların akaryakıt, inşaat ve otel sektöründe yakından tanıdığı Yüceler, her geçen gün yaptığı yatırımlarla büyüyor. Aydın Merkezde 17 yıllık Opet bayisi olan firma, bu yıl Aydın'a beş yıldızlı bir otel daha kazandırmayı planlıyor.

Aydın'daki kaçak inşaata vatandaşlar tepki gösterdi!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde vatandaşlar, 2011 yılında botanik park ilan edilen ve nesli tükenmekte olan Akdeniz fokunun yuvalama alanı olarak bilinen bölgede bir otel tarafından yürütülen kaçak inşaat çalışmalarına tepki gösterdi.

Aydın Bölge Hastanesi 2019'da hizmete girecek!

Aydın'da yapılması planlanan 800 yataklı Bölge Hastanesi projesi Sağlık Bakanlığı'nca onaylandı. Hastanenin temeli 2016'da atılacak. 5 yıldızlı otel konforunda inşa edilerek son teknoloji cihazlarla donatılacak olan Aydın Bölge Hastanesi 2019'da hizmete g

Emay İnşaat Kozyatağı Hilton Otel'i açıyor!

Emay İnşaat Kozyatağı Hilton Otel'i açıyor. Hilton İstanbul Kozyatağı, iş ve tatil amaçlı seyahat edenler için ideal konumuyla, İstanbul’un ziyaretçilerine sunduklarına yeni bir boyut katıyor.

Hilton Otel Aydın Doğan Haberi

Hilton Otel Aydın Doğan



İstanbul Hilton, 255.5 milyon dolara Doğan'ın


Mülkiyeti Emekli Sandığı'na ait olan İstanbul Hilton Oteli'nin yeni sahibi Aydın Doğan ve ailesi oldu. İhaleye Ortadoğu Otomotiv şirketiyle katılan Doğan Ailesi, 255.5 milyon dolar ile en yüksek teklifi verdi. Ödemenin peşin yapılacağı açıklandı.


ÖZELLEŞTİRME İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından arsası, bu arsa üzerinde bulunan bina, müştemilat ve demirbaşları ile birlikte özelleştirilen Hilton İstanbul Oteli, Aydın Doğan ve Ailesi'nin sahibi olduğu Ortadoğu Otomotiv'in oldu. Sekiz grubun katıldığı ihalede Zorlu Grubu ile çekişen Ortadoğu Otomotiv, Hilton İstanbul'a 255 milyon 500 bin dolarla en yüksek teklifi verdi.


8 ŞİRKET KATILDI: 


Mülkiyeti Emekli Sandığı’nda olan Hilton İstanbul Oteli için 1...