18 / 07 / 2024

hilton oteller zinciri conrad istanbul

hilton oteller zinciri conrad istanbul

Lüks ziyaretçilerden daha fazla gelir elde etmek için Conrad İstanbul standart odalarını süit odalara çeviriyor...

Titanic oteller zinciri Giresun'a geliyor! 447 milyon 750 bin TL'lik yatırım!

Kerasus Turizm, Giresun Bulancak’ta Titanic Port Hotel'i hayata geçirecek. Söz konusu otel projesinin maliyeti 447 milyon 750 bin 46 TL olarak açıklandı.

DoubleTree by Hilton İstanbul Ataşehir açıldı!

1955'ten bu güne Türkiye’deki en uzun süreli konaklama hizmetini sağlayan otel zinciri Hilton, DoubleTree by Hilton markası bünyesindeki en yeni otelini Ataşehir’de açtı. 

Paris Hilton’a miras şoku!

91 yaşındayken yaşamını yitiren Hilton oteller zincirinin sahibi Barron Hilton, 2.5 milyar dolarlık servetini babası Conrad Hilton’un adını taşıyan hayır kurumuna bağışladı. Mirasın sadece yüzde 3'ü aile üyelerinin olacak.

Hilton Mall of İstanbul Oteli basın toplantısı 29 Nisan'da!

Türkiye’nin en büyük özel gayrimenkul şirketi Torunlar GYO, turizm yatırımlarına dünyaca ünlü otel zinciri Hilton markası ile başlıyor.

Hilton Türkiye'de 100 otele ulaşmayı hedefliyor!

Hilton, Türkiye pazarına 64 yıl önce giren ilk yabancı otel zinciri. 2006'dan itibaren yatırım atağına geçen zincir, Türkiye'de sekiz olan otel sayısını yeni markalarla bugün 58'e ulaştırmış durumda. Şirket, bu sayıyı 4-5 yıl içinde 100'e çıkarmayı hedefliyor.

Hilton Bakırköy kapılarını açtı!

Uluslararası otel zinciri Hilton, İstanbul’daki 4’üncü otelini Bakırköy'de açtı. Toplam da 306 odası ile misafirlerini ağırlayacak otel, turizme her yönüyle hizmet vermeyi amaçlıyor.

Premier Sakarya Otel hizmete açıldı!

Best Western oteller zinciri tarafından yaptırılan Premier Sakarya Otel hizmete açıldı. Otelin, toplantı salonları ve örnek odaları basın mensuplarına tanıtıldı.

Rixos Hotels 2017'nin en iyi otelleri listesinde!

Oteller zinciri, dünyanın en büyük otel ve seyahat değerlendirme sitesi Tripadvisor ve Avrupa'nın önde gelen otel değerlendirme platformlarından Holiday Check'in 2017'nin en iyi otelleri listesinde yer aldı.

İran'a ilk yabancı 5 yıldızlı oteli İspanyollar açacak!

İspanyollar, ambargoların kalkması sonrası İran'a ilk yabancı 5 yıldızlı oteli açmaya hazırlanıyor. İspanyol Melia oteller zinciri, İran’ın ilk yabancı 5 yıldızlı otelini açmaya hazırlanıyor.

Yıldız Holding, Fethiye Rixos Premium Oteli'nin satın aldı!

Yıldız Holding, lüks oteller zinciri Rixos'un Fethiye'de bulunan otelini 88 milyon TL + KDV bedelle satın aldı. Şirket, Orman Bakanlığı'ndan gereken izinleri alana kadar işlemleri gizli tuttu.

Dünya devi otel zincirleri Yalova'ya geliyor!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, imar planlarında yapılan değişiklik sonrası dünyaca ünlü oteller zinciri Hilton ve Ramada'nın Yalova'da otel yapacağını söyledi. İşte Başkan Salman'ın açıklamaları...

Elite World Otelleri EMITT Fuarı’nda tanıtıldı!

Elite World Oteller Zinciri, yaşanan üzücü olaylardan en çok etkilenen sektörlerin başında gelen, hacim kadar rekabetin de arttığı turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.

Elite World, EMITT Fuarı’nda yeni yatırımları ile yer aldı!

Elite World Oteller Zinciri, yaşanan üzücü olaylardan en çok etkilenen sektörlerin başında gelen, hacim kadar rekabetin de arttığı turizm sektöründe yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.

hilton oteller zinciri conrad istanbul Haberi

hilton oteller zinciri conrad istanbul
İstanbul'da lüks konaklama ihtiyacı gün geçtikçe artıyor. Dünya devi Hilton oteller zincirinin İstanbul'daki en lüks markası Conrad İstanbul oteli, ziyaretçilerden daha fazla gelir elde etmek için 50 milyon dolarlık yatırımla kısım kısım yıkılarak yeniden yapılacak ve otelde suit sayıları arttırılacak. Çırağan Kempinski gibi lüks otellerin oda kapasiteleri müşteriye cevap verme yönünden sınırlı kaldığını belirten Conrad İstanbul'un yatırımcısı Erol Aksoy, pazardan pay almak için oda şekillerini yenileyip, süit sayısını arttıracaklarını belirtti. Conrad İstanbul'daki renovasyon sonrasında oda sayısı 670'den 550'ye düşürüldü. Conrad İstanbul 1983 yılında hizmete...