28 / 04 / 2024

Hilton Bakırköy kapılarını açtı!

Hilton Bakırköy kapılarını açtı!

Uluslararası otel zinciri Hilton, İstanbul’daki 4’üncü otelini Bakırköy'de açtı. Toplam da 306 odası ile misafirlerini ağırlayacak otel, turizme her yönüyle hizmet vermeyi amaçlıyor.



Turizmde dünya markası olan Hilton, İstanbul’daki 4’üncü otelini açtı. Kapılarını ziyaretçilere açan Hilton Bakırköy turizme her yönüyle hizmet verecek. Çayırlı Turizm ve Otelcilik A.Ş. yatırımıyla  inşa edilen  Hilton Bakırköy, Hilton Hotels & Resorts tarafından inşa edildi. 

İş dünyasına ve gezginlere hizmet vermeyi planlayan Hilton Bakırköy'ün içerisinde Türk hamamları, açık yüzme havuzu ve kapalı sonsuzluk havuzu bulunuyor. Otelin bünyesinde modern spa ve fitness merkezi yer alıyor.

Şehrin cazibe merkezine yakın konumda bulunan Hilton Bakırköy'ün odaları büyüleyici deniz manzarasına sahip. Hilton Bakırköy, 39 şık suit ve geniş bir Kral Dairesi dâhil olmak üzere toplamda 306 odası ile müşterilerini bekliyor. 

Hilton Üst Sınıf Oteller Marka Yönetiminden Sorumlu Bölge Başkan Yardımcısı Andreas Lackner “Kültürel çeşitliliği ile tanınan İstanbul, dünya üzerinde benzersiz yerler keşfetmek isteyen gezginler için başlıca noktalar arasında yer alıyor.” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Her yıl Türkiye’yi ziyaret etmeyi planlayan gezginlerin sayısının artmasıyla, bu çok rağbet gören turizm merkezinde bugüne dek açılan en etkileyici yeni tesislerimizden birinde misafirlerimizi ağırlamayı ve onlara dünyaca bilinen Hilton konukseverliğini sunmayı heyecanla bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Hilton Bakırköy'de 17 modern ve şık tasarımlı toplantı odası ve 1250 metrekarelik çok fonksiyonlu balo salonu bulunuyor. 2000 kişiyi aynı zamanda ağırlayabilme kapasitesine sahip otel şehrin yeni kongre merkezi olmaya hazırlnıyor. 

Hilton Bakırköy Genel Müdürü Mustafa Cevizci, yeni otel ile ilgili “Hilton Bakırköy, İstanbul Bakırköy sahil şeridinde en üst düzeyde hizmet ve modern ve seçkin konaklama arayanlar için mükemmel bir seçenek sunuyor” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “Hem eğlence hem de iş amacıyla seyahat edenler için etkileyici hizmetleri, benzersiz manzarası ve deniz kıyısındaki huzurlu konumuyla Hilton Bakırköy misafirlerine anlamlı ve unutulmaz deneyimler sunmaya hazır” dedi.


Geri Dön