27 / 04 / 2024

Hilton Worldwide projeleri

Hilton Worldwide projeleri

Hilton Worldwide, ekonomi sınıfında hizmet veren Hampton by Hilton markası ile Sabiha Gökçen Havalimanı’nda yeni bir otel açıyor.Hampton by Hilton Sabiha Gokcen Airport'un gelecek yıl açılması bekleniyor.

Hilton Worldwide çalışanları sosyal sorumluluk çalışmasına katıldı!

Hilton Worldwide çalışanları sosyal sorumluluk çalışmasına katıldı. Türkiye’deki Hilton Worldwide otellerinin çalışanları, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Küresel Hizmet Haftası kapsamında dünya çapında bir sosyal sorumluluk çalışmasına katıldı.

Doubletree by Hilton Ankara Downtown markası için sözleşme imzalandı!

Yeni Gimat GYO'nun sahibi olduğu otelin Doubletree by Hilton Ankara Downtown markasıyla işletilmesi için Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında franchise sözleşmesi imzalandı. Şirketin kefalet vermesi talep edildi.  

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi ile Hilton Worldwide Management anlaştı!

Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında  franchise sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında kefalet ödenip ödenmeyeceği değerlendirilecek.

Hilton Türkiye'de 21 otel daha açacak!

Turizm devi Hilton, 5 sene içerisinde Türkiye’de 21 otel daha açmayı planlıyor. Hilton Worldwide Türkiye Ülke Müdürü Armin Zerunyan “Türkiye ABD’den sonra dünyaya açıldığımız ilk pazar, dolayısıyla manevi değeri çok. Ülkeye güvenimiz tam. En az 21 otel daha açacağız” diye konuştu.

Hilton İstanbul Bosphorus baştan yaratılacak!

Hilton Grubu’nun, ABD dışındaki ilk oteli olan Hilton İstanbul, 50 milyon dolarlık yenileme projeleri için pazarlık masasında. Hilton Bölge Müdürü Armin Zerunyan yaptığı açıklamada Doğan Grubu’nun da değişime sıcak baktığını belirtti.

Hilton Türkiye’de 33 otel daha açacak!

Hilton, 33 otel daha açmak için yatırımcılarla anlaşma imzaladı. Hilton Worldwide Kıdemli Yatırım Direktörü Temel ayrıca İstanbul Yeni Havalimanı'nda olmak istediklerini söyledi...

Sultanahmet’teki Curio A Collection by Hilton'un açılışı 2018'de!

Türkiye’ye bundan 61 yıl önce ilk 5 yıldızlı oteli getiren Hilton Worldwide Grubu, Sultanahmet’te restorasyonu süren Curio A Collection by Hilton açılışını 2018 yılına erteledi.

Nikki Beach Worldwide'dan İzmir ve İstanbul'da otel!

Nikki Beach Worldwide, İstanbul’da Nikki Beach City konseptini hayata geçirmeyi planlıyor. İstanbul’un ardından İzmir ve Çeşme’de de beach ve otel projeleri grubun yatırım planları arasında bulunuyor.

DoubleTree by Hilton Sirkeci açıldı!

Hilton Worldwide'ın pazar lideri 13 markasından biri olan DoubleTree by Hilton’ın DoubleTree by Hilton Istanbul Sirkeci oteli kapılarını açtı. Üst sınıf full servis segmentindeki otel, Türkiye’deki 10, Avrupa’daki 70 DoubleTree by Hilton tesisinin arasına

DoubleTree by Hilton Van açıldı!

Hilton Worldwide'ın sektöre öncülük eden 13 markasından biri olan DoubleTree by Hilton, yeni oteli DoubleTree by Hilton Van'ın açılışını duyurdu. DoubleTree by Hilton'un, Türkiye portföyündeki onuncu oteli oldu.

Hampton by Hilton Ataköy Oteli, Bosch Termoteknik'i tercih etti!

Bosch Termoteknik’in Türkiye distribütörlüğünü üstlendiği LG soğutma sistemleri ve Buderus’un üstün teknoloji ürünü ısıtma cihazları, Hilton Worldwide’ın yatırımcılığını Turan Tekstil’in yaptığı en yeni oteli Hampton by Hilton Ataköy’de tercih edildi.

Hilton Worldwide yıllık büyüme rekorunu kırdı!

2015 yılında neredeyse her gün bir otel açan en büyük global otel zinciri bununla birlikte en fazla yeni tesis açmayı planlayan şirket olarak da sektörde öne çıkıyor

Hampton by Hilton Ataköy açıldı!

Hilton Worldwide’ın orta fiyat segmentinde yer alan ve kaliteye önem verenlere yönelik küresel markası Hampton by Hilton, en yeni oteli Hampton by Hilton İstanbul Ataköy’ün açılışını gerçekleştirdi.

Hilton Garden Inn Ankara Gimat açıldı!

Ankara, ve MCLEAN, Va. – 15 Aralık 2015 –Hilton Worldwide’ın (NYSE: HLT) ödüllü otel markası Hilton Garden Inn bugün Hilton Garden Inn Ankara Gimat’ın açılışını gerçekleştirdi.

Hilton Worldwide projeleri Haberi

Hilton Worldwide projeleri

Gelecek yılın birinci çeyreğinde açılması planlanan Hampton by Hilton Sabiha Gokcen Airport, otel sahibi MVK Yapı ve San. Gayrimenkul Yatırım Tic. A.Ş. ile imzalanan franchise sözleşmesi uyarınca işletilecek. Halen inşa halinde olan 148 odalı tesis, Türkiye çapında, halihazırda faaliyette olan ve açılması planlanan toplam 60’tan fazla otelin arasına katılacak. Hilton Worldwide Avrupa ve Afrika Geliştirmeden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Patrick Fitzgibbon konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: “Türkiye’deki ilk havaalanı otelimizin, Hilton Garden Inn Istanbul Ataturk Airport’un açılmasının ardından, bu yeni sözleşme de Hampton by Hilton markamıza İstanbul’un kilit ulaşım noktalarından birinde hizmet verme imkanı sağlayacak”...