20 / 05 / 2024

Hiltoon Apart projesi

Hiltoon Apart projesi

Hiltoon Apart projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. 1.009 konuttan meydana gelen projede fiyatlar 79 bin liradan başlangıç gösteriyor...

Cengiz İnşaat Bodrum Cennet Koyu projesi geliyor! 100 villa, 101 apart ve 83 suitlik yeni proje!

Cengiz İnşaat Bodrum'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 568 milyon 831 bin 860 TL'ye mal olacak projede 100 villanın yanı sıra 101 apart ve 83 suitin yer alacağı otele de yer verildi.

Isparta Senirlikent'e 1 milyonluk apart projesi geliyor!

Isparta Senirlikentliler dev proje için gün sayıyor. Yükseliş Vakfı'nın kongresinde konuşan Vakıf Başkanı Ziya Örmeci, yaklaşık 1 milyon lira bedelli apart projesinin başlayacağını belirtti.

Nidapark İstinye projesi ne zaman tamamlanacak?

Emlak Konut GYO güvencesi taşıyan Nidapark İstinye projesi 12 blokta 136 apart üniteden meydana geliyor. Peki Nidapark İstinye projesi ne zaman tamamlanacak?

Nidapark İstinye Tahincioğlu Projesi!

Nidapark İstinye Tahincioğlu Projesi, Şubat 2017'de başlıyor. Nidapark İstinye projesinde 136 apart ünite olacak...

Nidapark İstinye projesi teslim tarihi!

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün yeni projesi Nidapark İstinye, İstanbul Sarıyer'e bağlı İstinye'de hayata geçirilecek. Projede 136 adet apart ünitenin olması planlanıyor...

Nayman Suites projesi!

Toplam 32 apart daire ve 2 villadan meydana gelen Nayman Suites projesi Çeşme Paşalimanı mevkiinde hayata geçiriliyor.

Hema İnşaat Pearl of İstanbul Projesi!

Hema İnşaat Pearl of İstanbul Projesi İstanbul Büyükçekmece Kumburgaz'da hayata geçirilecek. Konut, apart otel ve ticaret alanların yer alacağı proje 11 bloktan meydana geliyor.

Babacan Yapı Sefaköy projesi 1 ay sonra ön satışta!

1 ay sonra ön satışa çıkacak olan Babacan Yapı Sefaköy projesi 4 blok halinde yükselecek. 16 bin 527 metrekare alanda inşa edilecek olan projede residence, otel, apart otel ve alışveriş merkezi yer alacak.

İstanbul'un otopark sorunu Apart Park ile son bulacak!

Alman Weeka şirketi, İstanbul'un otopark sorununa çözüm sağlaması hedefiyle oluşturulan "Apart Park" projesi kapsamında İSPARK'a iş ortaklığı ve yatırım teklifi sundu.

İstanbul'un otopark sorununa Apart Park çözümü!

Alman Weeka şirketi, İstanbul'un otopark sorununa çözüm sağlaması hedefiyle oluşturulan "Apart Park" projesi kapsamında İSPARK'a iş ortaklığı ve yatırım teklifi sundu.

Babacan Yapı Sefaköy projesi için ön talep topluyor!

16 bin 527 metrekare alanda inşa edilecek olan Babacan Yapı Sefaköy projesi 4 blok halinde yükselecek. Residence, otel, apart otel ve alışveriş merkezinin yer alacağı Babacan Yapı Sefaköy projesinin kısa süre içinde satışa çıkması planlanıyor.

Hatay Erzin İsos Termal Apart Otel Tesisleri halk toplantısı 28 Nisan'da!

Hatay İli Erzin ilçesi Sınırları içerisinde Erzin İsos Termal Sağlık Turizm İnşaat Gıda Organizasyon San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Termal Apart Otel Tesisleri Kapasite Artırımı projesi halk toplantısı 28 Nisan'da yapılacak.

İhlas Holding'ten Yalova Armutlu'ya apart otel geliyor!

İhlas Holding, Yalova Armutlu'da yer alan İhlas Tatil Köyü'nün yanındaki parselde apart otel inşa edecek. İhlas Armutlu Apart Otel projesi 450 odalı olarak planlandı.

Hiltoon Apart projesi Haberi

Hiltoon Apart projesi



Hiltoon Apart projesi Hasan Şişman Gayrimenkul ve Göryapı Group ortaklığı ile yaşama geçiriliyor.  23 blok halinde yükselen projede 1.009 adet konut bulunuyor.


Konya Bosna Hersek mahallesinde yükselen Hiltoon Apart 'ta 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor.


Hiltoon Apart Konya fiyatları:

1 oda 1 salon daireler 79 bin liradan;

2 oda 1 salon daireler 99 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor.



Konya Hiltoon Apart 'ta yer alan 1 oda 1 salon daireler 60 metrekare, 2 oda 1 salon daireler ise 88 metrekare alana sahip olarak tasarlandı.


Şubat 2015 'te sahiplerine teslim edilecek olan Hiltoon Apart projesinde; çarşı, tenis kortu, yüzme havuzu, voleybol sahası, basketbol sahası, futbol sahası ve koşu parkuru...