15 / 05 / 2024

Himmet Elveriş

Himmet Elveriş

Elveria Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Himmet Elveriş tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 17 Aralık'ta Trump Towers Mecidiyeköy Şişli'de kuruldu.

Diyarbakır'da 77 kişi hayatını kaybetmişti: İnşaatta elverişsiz malzeme kullanılmış!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde yıkılan Diyarbakır'daki Serin-2 Apartmanı'nın yapımında elverişsiz malzemelerin kullanıldığı belirlendi. 

Garanti Bankası'ndan ağızları açık bırakan promosyon! Emekliler bu habere bayram edecek

Bankalar aracılığı ile verilen promosyon ödemeleri Nisan ayında yapılan güncelleme ile vatandaşa ilan edildi. İmkanları emekliler için elverişli hale  getiren Garanti BBVA Müşteri yarışında iddialı hale geldi. 

Gaz kesme emniyetine sahip Simfer Set Üstü Ocak artık daha güvenli! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Çeşitli yemekleri hazırlamak için gereken teknolojik yeniliğe sahip Simfer set üstü ocaklar göz alıcı tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor.Gaz kesme emniyeti ve 4 bölmede, 4 farklı yemeği yapmaya elverişli ocak, Simfer'de sizleri bekliyor.

Simfer Set Üstü Ocak kaç TL? Özellikleri neler? En uyguna nerden alınır? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Bir çok yemeği hazırlamak için gereken teknolojik yeniliğe sahip Simfer set üstü ocaklar tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor. Gaz kesme emniyeti ve 4 bölmede, 4 farklı yemeği yapmaya elverişli teknolojisi ile çoğu kişi tarafından tercih ediliyor. İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

41 ildeki 160 metrekare Hazine arazisi için ilan verildi! 29 yıla kadar kullanım fırsatı! Hemen şartlara bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, atıl durumda, tarıma elverişsiz 300 milyon metrekarelik hazine arazisinin ekonomiye kazandırılacağına dikkat çekti. İşte ayrıntılar...

Mls Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mls Grup Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Himmet Akpınar tarafından kuruldu.

İstanbul'da yaşamaya elverişli konut kalmadı: 83 bin 726 ilandan yalnızca 6'sı BM kriterlerine sahip!

CHP Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul'da BM’nin "yaşamaya elverişli konut" tanımına 83 bin 726 konut ilanından yalnızca 6'sının uygun olduğuna dikkat çekti.

Yeşil GYO, Yeşil Yüksekdağ Yapı'yla ortaklığını sonlandırdı!

Yeşil GYO'nun yüzde 50 oranında iştirak etmiş olduğu Yeşil Yüksekdağ Yapı Adi Ortaklığı İşletmesi piyasa şartlarının  elverişsiz hale gelmiş olması nedeniyle faaliyete geçemedi. Bu nedenle taraflar mutabık kalarak Adi ortaklığı sonlandırdı. 

Türkiye'de elverişli konut fiyatları tavan yaptı!

Türkiye genelinde konut ve kira fiyatları hızla tırmanışa geçti. Türkiye' de ev sahibi olmak artık lüks haline geldi. 

Hmt Himmet Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hmt Himmet Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Demirtaş ve Orhan Bulut ortaklığında kuruldu.

Himmet Karadağ, Halk Varlık Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Hüseyin Zeybek 31 Ağustos 2020 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı. Zeybek'in yerine Yönetim Kurulu Başkanı olarak Himmet Karadağ Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Serdar Sürer seçildi.

Memduh Yılmazlar, Halk Varlık Kiralama Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Yılmazlar görevinden ayrıldı. Yönetim Kurulu Kararı ile Yönetim Kurulu Üyesi olarak Himmet Karadağ atandı.  

Birleşik Krallık yapı inşaat izinlerini hızlandırdı!

Birleşik Krallık Yerel Yönetim ve Konut İşleri Bakanı Robert Jenrick, inşaata elverişli alanlar, "üç kategoride" değerlendirilecek. 'Hastane, okul ve konut' inşası için yapı inşaat izinleri otomatik olarak verilecek.

Himmet Elveriş Haberi

Himmet Elveriş

Elveria Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Himmet Elveriş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Aralık'ta kuruldu. 


Elveria Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A- DANIŞMANLIK Yurtiçinde ve yurtdışında finans, ekonomi,ticari, mali ve idari tüm alanlarda yönetim, finans danışmanlığı yapmak kaydıyla, her türlü danışmanlık ve yönetim hizmeti vermek ve tüm bu alanlarda iştigal eden kamu, yerli ve yabancı özel sektör kuruluş ve şirketlerinin danışmanlığını ve yönetimini üstlenmek. Şirket yukarıda belirtilen amacına erişebilmek için; a-Konusu ile ilgili olarak özelleştirmede dahil olmak üzere yurtiçinde ve yurtdışında resmi ve özel ihalelere katılabilir ve taahhütlerde bulunabilir. b-Konusu ile ilgili olarak yurtiçinde ve yurtdışında mümessillikler alabilir ve ya mümessillikler verebilir. c-Konusu ile ilgili olarak yurtiçinde ve yurtdışında fuarlara...