05 / 05 / 2024

Gaz kesme emniyetine sahip Simfer Set Üstü Ocak artık daha güvenli! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Gaz kesme emniyetine sahip Simfer Set Üstü Ocak artık daha güvenli! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

Çeşitli yemekleri hazırlamak için gereken teknolojik yeniliğe sahip Simfer set üstü ocaklar göz alıcı tasarımı ve özellikleri ile dikkat çekiyor.Gaz kesme emniyeti ve 4 bölmede, 4 farklı yemeği yapmaya elverişli ocak, Simfer'de sizleri bekliyor.



Gaz kesme emniyetine sahip Simfer Set Üstü Ocak artık daha güvenli! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi
Mutfaklarda set üstünde yer alan ev hanımlarına zamandan ve mekandan tasarruf ettiren aynı anda 4 farklı yemeğin eşit ısıda pişmesini sağlayan Simfer set üstü ocak bir çok ev hanımının mutfağına şıklık katıyor.Simfer set üstü ocak sağladığı kolaylıklar ile çoğu kişi tarafından tercih edilmektedir.

SİMFER OCAK ÜSTÜ FIRIN ÖZELLİKLERİ

  • Simfer 3036 beyaz cam set üstü ocak toplamda 4 bölmeden oluşur. Her bölmesi farklı ısı seviyeleri oluşturan ocak,  cam tasarımı kolay temizlik imkanının yanı sıra güvenli kullanım avantajını da sizlere sunar.
  • Modelin ana gövdesinde cam kullanılması yemek pişirme esnasında oluşan lekelerin hızlı bir şekilde temizlenmesine yardımcı olur. Simfer 3036 ocak ızgara panelinde emaye kullanılır buda set üstü ocağın ömrünü uzatır.
  • Simfer 3036 ocağın cam yüzeyi tam 8 mm ölçü ile tasarlanmıştır. Kalın cam yüksek ısılara karşı koruma sağlarken cam yüzeyin ısı karşısında patlama riskinin önüne de geçer.
  • Ocak ekstra güvenlik önlemi olarak gaz kesme emniyet sistemi içerir. Aynı zamanda yanıyorken herhangi bir sorundan ötürü söndüğünde otomatik gaz kesme sistemi devreye girer ve ocaktaki gazı keser. 
  • Her ızgara bölümü farklı derecelerde ısı sağlar.Simfer 3036 ocağın küçük ızgara bölümü maksimum 250 W güç ile çalışır. Yemekleri ısıtmak ya da düşük derecede pişirmek için ideal olan bölüm olrak kullanılır.
  • Büyük bek bölümü 24 ile 28 cm çaptaki tencere kullanımları için uygundur. Simfer 3036 ocağın orta bek bölümü ise 18 ile 24 cm çaptaki tencere kullanımları için idealdir. Ürünün küçük bek bölümünde 12 ile 18 cm çaptaki tencereleri kullanabilirsiniz.

Peki bir çok özelliğe sahip set üstü ocak nerde ne kadara satılıyor? İşte fiyat listesi..


Geri Dön