08 / 05 / 2024

Hindistan kamp inşaatı

Hindistan kamp inşaatı

Hindistan'ın Assam eyaletinde vatandaşlıktan çıkarmayı planladığı 1,9 milyon Müslüman için 10 toplama kampı inşa ediliyor.

İsrail 4 ülkeden 70 bin inşaat işçisi almaya hazırlanıyor iddiası! 

İsrailli bir yetkili, ülkede 7 Ekim tarihinden sonra yavaşlayan inşaat sektörünü canlandırmak amacıyla Çin, Hindistan, Sri Lanka ve Moldova'dan on binlerce işçi almaya hazırlandıklarını dile getirdi.

İstanbul'da vakıf üniversitesinin inşaatı durduruldu!

İstanbul'da Arnavutköy’de açılması hedeflenen  vakıf üniversitesinin kampüs inşaatına mühür vuruldu. Mahkeme kararı ile verilen ruhsatlar iptal edildi. 

Antalya Kepez Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi'nde inşaat hızlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nce Kepez'de inşaatına başlanan Gençlik Kampı ve Eğitim Merkezi Projesi'nde çalışmalar hızla tamamlanıyor...

Çorum Belediyesi'nin yeni belediye binası inşaatı yarım kaldı!

Çorum Belediyesi eski başkanı Muzaffer Külcü döneminde, 2017'de yapıma başlanan ve toplam 65 milyon TL bedelli yeni belediye binası ve hizmet kampüsü inşaatının da yarıda kaldığı öğrenildi.

OPLOG Darıca Kampüsü’nün inşaatı başladı!

XL Mimarlık+Mühendislik İmzası ile hayata geçirilen OPLOG Darıca Kampüsü’nde inşaat çalışmaları başladı.

Hindistan ile Türkiye arasında inşaat sektörünün potansiyeli yüksek!

DEİK Türkiye-Hindistan İş Konseyi Başkanı Tevfik Dönmez,  Hindistan ile Türkiye ticaretinde sağlık, gıda ve inşaat sektörlerinin potansiyelinin yüksek olduğunu belirtti...

Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nin inşaatında sona gelindi!

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes'te inşaatı devam eden Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni inceledi.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Sanayi kenti Kocaeli'de, başta şehir hastanesi inşaatı olmak üzere pek çok sağlık yatırımının çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Toplam bin 218 yatak kapasiteli 6 hastaneden oluşan devasa sağlık kampüsü Kocaeli Şehir Hastanesi'nin inşaatı, hız kesmeden devam ediyor...

İstinye'deki TTF Ulusal Kamp Merkezi inşaatı hızlandı!

İstinye'de 25 bin metrekarelik alanda inşa edilen kamp merkezinin inşaatı devam ediyor. TTF Başkanı Cengiz Durmuş, yenileme çalışmalarına ilişkin, "İnşaat faaliyetleri son hızla sürüyor" dedi...

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Bahçeşehir Eğitim Kurumları Serik Kampüsü inşaatı başladı. Kampüsün önümüzdeki yıl başında tamamlanacağı ve 2021 yılının ilk aylalarından sonra faaliyete geçeceği açıklandı.

Hindistan'da bazı bölgelerde inşaat faaliyetlerine izin verilmedi!

Hindistan'da kırmızı bölgelerde tüm sanayi, tarım ve inşaat faaliyetleriyle alışveriş merkezleri hariç tüm işletmelerin faaliyetlerine izin verildi.

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Hindistan kamp inşaatı Haberi

Hindistan kamp inşaatı

Hindistan, ülkenin kuzeydoğusunda bulunan  Assam eyaletinde, nihai vatandaşlık listesinin dışında bırakarak vatandaşlıktan çıkarmayı planladığı 1,9 milyon kişinin gözetim altında tutulacağı toplama kampları yapılıyor. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; Yeni Delhi yönetimi, Assam eyaletinde Ulusal Vatandaş Sicili (NRC) tarafından meydana getirilen nihai vatandaşlık listesinin dışında kalan çoğu Müslüman 1,9 milyon kişi için gözetim kampları yapılıyor.

EN AZ 10 KAMP İNŞA EDİLECEK

Haberde, en az 10 toplama kampı yapılacağı, kampların her birinin üç bin kişi kapasiteli ve yedi futbol sahası büyüklüğüne sahip olacağı ifade edildi. Yüksek duvarlarla çevrilmesi amaçlanan kamplarda okul ve hastanenin de bulunacağı, güvenlik güçlerinin devriye gezeceği açıklandı. Pakistan Başbakanı İmran Han, geçen hafta yaptığı bir açıklamada, Hindistan'da Modi hükümetinin Assam eyaletindeki 2 milyon Müslümanı Hint vatandaşlığından çıkarmasını "etnik temizlik"...