08 / 05 / 2024

Hippstreet Turizm Restaurant Konaklama Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Hippstreet Turizm Restaurant Konaklama Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Hippstreet Turizm Restaurant Konaklama Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ata Met Güngör, Emre Alpozan, Utku Dönmez ve Selim İnci tarafından 20 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.

Aral Otomotiv Savunma Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Medusa Restaurant Şubesi açıldı!

Aral Otomotiv Savunma Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Medusa Restaurant Şubesi Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli ile  Handan Aral tarafından açıldı.

Modern Cafe Restaurant Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Modern Cafe Restaurant Ve Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi bugün Beyoğlu2nda 15 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Gülnaz Özatalay Yenidünya tarafından kuruldu. 

Hg Otel Turizm Ve Restaurant Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hg Otel Turizm Ve Restaurant Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Kamuran Yalçınkaya tarafından kuruldu. 

Monshı Group Turizm Restaurant Otomotiv Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monshı Group Turizm Restaurant Otomotiv Emlak Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdur Rahman tarafından kuruldu. 

Gen Suıtes Otelcilik Turizm Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gen Suıtes Otelcilik Turizm Restaurant İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Zeki Kılıç ve Ferit Dilavar Kılıç ortaklığında kuruldu. 

Pablo Turizm Otelcilik Restaurant İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pablo Turizm Otelcilik Restaurant İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 900 bin TL sermaye bedeli ile Ergün Saygın, Sercan Çelik ve Tolga Çelik ortaklığında kuruldu. 

Bram Turizm Otelcilik Cafe Restaurant Hediyelik Eşya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bram Turizm Otelcilik Cafe Restaurant Hediyelik Eşya Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ersoy tarafından kuruldu. 

İlksam Restaurant Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlksam Restaurant Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün ilker Turgut tarafından 10 bin TL sermaye ile kuruldu.

Kartanesi Turizm Yatırımları Otelcilik Ve Restaurant Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kartanesi Turizm Yatırımları Otelcilik Ve Restaurant Hizmetleri Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Murat Çelik tarafından kuruldu.

Potlac Kafe Restaurant Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Potlac Kafe Restaurant Turizm Ve Organizasyon Limited Şirketi 12 bin TL sermaye ile bugün Esra Huri Bulduk Kaya, Deniz Umut Eker, Serdar Çağnıs imzasıyla Özlem Saadet Işıl imzasıyla kuruldu.

Port Of Point Turizm Gıda Restaurant İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Port Of Point Turizm Gıda Restaurant İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Furkan Doğan imzasıyla kuruldu.

Doğdu Proje Yapı İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Restaurant Limited Şirketi kuruldu!

Doğdu Proje Yapı İnşaat Emlak Turizm Otelcilik Restaurant Limited Şirketi, İlyas Doğukan Duran tarafından 300 bin TL sermaye ile 23 Haziran'da Maltepe, Büyükbakkalköy Mahallesi'nde kuruldu.

CMA İnşaat Gayrimenkul Turizm Otelcilik ve Restaurant Limited Şirketi kuruldu!

CMA İnşaat Gayrimenkul Turizm Otelcilik ve Restaurant Limited Şirketi, Mehmet Arslan tarafından 500 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Bahçelievler, Sanayi Caddesi, Nish İstanbul'da kuruldu.

Hippstreet Turizm Restaurant Konaklama Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu Haberi

Hippstreet Turizm Restaurant Konaklama Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Hippstreet Turizm  Restaurant Konaklama Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ata Met Güngör, Emre Alpozan, Utku Dönmez ve Selim İnci tarafından 20 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Beyoğlu'nda kuruldu.


Hippstreet Turizm Restaurant Konaklama Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve...