28 / 04 / 2024

HIRA Investment Inc yetkilisi M. Burak Sulak

HIRA Investment Inc yetkilisi M. Burak Sulak

Yarım trilyon dolarlık iş hacmine sahip olan Körfez fonları, İstanbul’a ‘yatırım çıkarması’ yaptı. Arap dünyasının emlak kralları “Daha önce işbirliği yapıyorduk, şimdi doğrudan yatırım için geleceğiz” diyorlar...

As Hira Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

As Hira Yapı Denetim Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Bilğin tarafından kuruldu.

Hira Akustik Ve Isı Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hira Akustik Ve Isı Yalıtım İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Halil Abali ve Mehmet Emin Abali ortaklığında kuruldu.

Çınar Hira Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Hira Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aközgürer tarafından kuruldu.

Birlik Hira Emlak Turizm Seyahat Acentesi Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Hira Emlak Turizm Seyahat Acentesi Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Alı Mustafa Al-Qashash, Mahmut Dural ve Mirza Memet Dural ortaklığında kuruldu. 

Jabri İnvestment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jabri İnvestment İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi MHD Hassan Jabri Tabrızı tarafından 220 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Boyner'in hisseleri Katarlılara satıldı!

Boyner Perakende’de Katarlı ortağı Mayhoola for Investment, hissesini yüzde 12 daha artırarak yüzde 42.68’e çıkardı.

Sauditurk İnvestment İnşaat Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sauditurk İnvestment İnşaat Emlak Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyırt'ta Seracettin Kılıç ve Mostada Hussıen Mohamed Ahmed imzasıyla 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Trusa Investment Management Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trusa Investment Management Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Erdem Sezer imzasıyla kuruldu.

Fidelity İnvestment Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fidelity İnvestment Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 140 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hira Taahhüt İnşaat Ve Madencilik Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hira Taahhüt İnşaat Ve Madencilik Dış Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Adem Yılmaz imzasıyla kuruldu.

Sqy Investment Group Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sqy Investment Group Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün M.A. Abdullah Al- Kebsi imzasıyla kuruldu.

Zerrin Tekindor Londra'dan 2 milyon 200 bin TL'ye ev aldı!

Zerrin Tekindor Londra Notting Hill'de bir daire sahibi oldu. 500 bin Pound'a (2 milyon 200 bin TL) aldığı evde eski eşi Çetin Tekindor'dan olan oğlu Hira kalıyor.

Turkısh Globall Investment Yatırım Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Turkısh Globall Investment Yatırım Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Recep Üst ve Fatih Tataroğlu imzasıyla kuruldu.

HIRA Investment Inc yetkilisi M. Burak Sulak Haberi

HIRA Investment Inc yetkilisi M. Burak Sulak


KATAR, Suudi Arabistan, Kuveyt, Birleşik Arap Emirlikleri başta olmak üzere Körfez sermayesinin uluslararası yatırım fonları ve yatırımcıları İstanbul'da "Uluslararası Yatırım Zirvesi"nde bir araya geldi. Ağırlığını gayrimenkul sektöründen yatırımcıların oluşturduğu zirvede altyapı çalışmaları, kentsel dönüşüm, mega projeler ve ofis yatırımları alanında işbirliği imkanları görüşüldü. 


'KORKMAYIN, YATIRIMA GELİN' ÇAĞRISI


İstanbul Yatırım Derneği Başkanı Mehmet Ulusoy, zirveyle Türkiye ve İstanbul'un hak ettiği yere gelmesini amaçladıklarını söyledi. Türkiye'nin, dünyanın ve bölgesinin yatırım merkezi haline gelmesininin önemine işaret eden Ulusoy, Türkiye'nin cazibesine vurgu yaparak "Korkmayın, yatırım yapın" dedi. 


DÜNYANIN YENİ ÇEKİM MERKEZİ TÜRKİYE 


Uluslararası Yatırım Zirvesi Başkanı Haşim Süngü ise zirvede yaptığı konuşmasında Türkiye'nin son 10 yılda önemli gelişmeler kaydettiğini ve körfez ülkelerinin Türkiye'ye akın akın yatırım yaptığını söyledi. Ortadoğu Ekonomi Platformu Başkanı Edin Özel de son 10...