20 / 07 / 2024

Hira Petrolcülük iletişim

Hira Petrolcülük iletişim

Hira Petrolcülük Anonim Şirketi, Alparslan Karakaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Uyum Çarşısı, No:23'de kuruldu.

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ydk İnşaat İletişim Matbaacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Tugay Duran tarafından kuruldu.

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de Abdullah Yıldırım tarafından kuruldu.

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi kuruldu! 

Kmy Turizm İnşaat Gıda Ve Petrolcülük Limited Şirketi Maltepe'de 450 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydın, Mahmut Aydın ve Mustafa Yaşar Aydın ortaklığında kuruldu.

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Fidus Gayrimenkul Yatırım Sağlık Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Necat Barut tarafından kuruldu.

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmparator Mo Emlak Tekstil Petrolcülük Nakliyat İnşaat Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  20 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut  Olğaç tarafından kuruldu.

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. açıldı!

İnteraktif Yapımcılık Turizm Ve Gayrimenkul Danışmanlığı İletişim Gıda Eğitim San.Tic.A.Ş.Kadıköy Şb. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Nesrin Yılmaz Karakoç tarafından açıldı.

Metaf Yapı İnşaat Tekstil Petrolcülük Reklamcılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metaf Yapı İnşaat Tekstil Petrolcülük Reklamcılık Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haci Osman Kamış, İlhan Kavalcı, Mustafa Koç ve Mustafa Melik ortaklığında kuruldu.

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

Zeheb İnşaat Turizm Kimya Petrolcülük Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeheb İnşaat Turizm Kimya Petrolcülük Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevat Küçük tarafından kuruldu.

Emlakçılıkta iletişim yeteneğinin önemi!

Emlakçıların portföy alabilmek için satıcıyı da alıcıyı da ikna etmesi gerekiyor. Bu nedenle emlakçılar iletişim becerilerini ve bilgilerini sürekli geliştirmek zorunda...

Topuz Hafriyat İnşaat Petrolcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuz Hafriyat İnşaat Petrolcülük Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Topuz tarafından kuruldu. 

Rüzgar Kurumsal Hizmetler Ve Petrolcülük Limited Şirketi kuruldu!

Rüzgar Kurumsal Hizmetler Ve Petrolcülük Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Aras Savaş Belür tarafından kuruldu. 

HY Madencilik Hafriyat İnşaat Nakliyat Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

HY Madencilik Hafriyat İnşaat Nakliyat Petrolcülük Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Hayri Yılmaz tarafından kuruldu. 

Hira Petrolcülük iletişim Haberi

Hira Petrolcülük iletişim

Hira Petrolcülük Anonim Şirketi, Alparslan Karakaya Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da kuruldu. 


Hira Petrolcülük Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü petrol, petrol türevleri; benzin, motorin, gaz yağı, fuel oil, solvent,jet yakıtı gibi akaryakıt ile madeni yağlar, gresler vb.alımını, satımını yapmak, yükleme, boşaltma,depolama, dağıtım, dolum tesislerini kurmak. 2-Akaryakıt istasyonları açmak, işletmek, yıkama yağlama servis istasyonları kurmak. 3-Petrol ofisi ve benzeri kuruluşların bayiliğini almak, 4-Her türlü sıvılaştırılmış petrol gazi (LPG), oksijen gazı, eton, argon, helyum ve diğer asal gazların taşlanması, depolanması, muhafazası, dolum tesislerinin kurulması 5-LPG satış istasyonları açmak. Servis hizmetlerinde bulunmak. Benzin ile çalışan araçların LPGye dönüşümünü yapmak, bunun için kullanılacak her türlü malzemenin ithalatını, ihracatını yapmak. 6-Her nevi tüp gaz alım satımı yapmak, tüp gaz...