13 / 05 / 2024

Hişam Kandil

Hişam Kandil

Açıklamada bulunan Mısır Başbakanı Hişam Kandil, Mısır'da gerçekleştirilmesi planladıkları toplam 100 milyarlık yatırım projesinde Türklerle çalışmayı planladıklarını açıkladı.

Yaşam For Trading Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşam For Trading Emlak Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Khuloud Obedı ve Muhammed Hişham Barudi tarafından kuruldu.

Murat Kurum: Hiçbir projeye rant gözüyle bakmayacağız!

Bakan Murat Kurum, "Hiçbir zaman bakmadığımız gibi bundan sonra da hiçbir projeye rant gözüyle bakmayacağız. İnsanımızın sosyal kültürel yaşamını yukarıya çıkaracak projeleri hep birlikte yapıyor olacağız" dedi.

Avrupa'da hiçbir ülke bu konut rakamlarına ulaşamıyor!

TÜİK konut satış rakamlarını değerlendiren Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkanı Akbal, "İlk 10 ayda 1 milyon 150 konut sattık. Muazzam bir rakam bu, Avrupa’da hiçbir ülke bırakın 10 ayı, yıl toplamında bile bu rakamlara ulaşamıyor." dedi...

Bodrum Bitez Yalıları Exquisite, seçkin yaşam alanı sunuyor!

FB Gayrimenkul Yatırımları tarafından Bodrum’a kazandırılan seçkin yaşam konsepti Bitez Yalıları Exquisite projesi, Bitez’in bugüne kadar korunmuş ve hiç bozulmamış turkuaz denizine nazır, mandalina ve nar ağaçlarının kokularının birbirine karıştığı muhteşem bir konumda yer alıyor.

Goldist Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Goldist Gayrimenkul İnşaat İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon sermaye ile Hişam Köprülü tarafından kuruldu.

Çin malı çam ev iki saatte kuruluyor!

ChinaHomelife Turkey; Çin Ürünleri Fuarı kapılarını açtı. Kendi evini kendi yapmak isteyenlerin yoğun ilgi gösterdiği çam ev, hiçbir uzmanlık istemeden 2 saatte kurulabiliyor ve 5 bin dolardan başlayan fiyatıyla da cep yakmıyor.

Kentsel dönüşümle modern yaşam alanları oluşturuluyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı, "Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde bugüne kadar hiçbir hükümetin gündeme getiremediği kentsel dönüşümü başlattık. Şehirlerimizin çehresini değiştirerek, vatandaşımızın modern yaşam alanlarına kavuşmasını sağladık." dedi.

Evimiz Kocaeli projesinde yaşam başladı!

Türkiye’nin en köklü inşaat şirketlerinden Pekdemir'in 'Evimiz Kocaeli' projesinde yaşam başladı. Pekdemir İnşaat Genel Müdürü Mert Pekdemir, projelerin teslim tarihine kadar hiçbir sözünü, bir gün bile aksatmadığını vurguladı.

Spor ve sağlıklı yaşam Dumankaya Hi-Fit projesinde!

Dumankaya Hi-Fit projesinde satış süreci "Spor ve sağlıklı yaşam Dumankaya Hi-Fit projesinde" sloganıyla devam ediyor. Projede teslimler Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek. Projede 630 tane daire yer alıyor.

Hi-FİT’te daire sahiplerinin kiracısı Dumankaya oluyor!

Kente kimlik katan yaşam alanları geliştiricisi Dumankaya İnşaat, Avrupa Yakası’nın gözbebeği Bahçeşehir’de sıra dışı ve ayrıcalıklı bir ev konsepti ile hayata geçirdiği hi-Fit projesinde, daire sahiplerine kira garantisi sunuyor...

Dumankaya hi-Fit ''Sağlıklı ve Konforlu Yaşam Buluşmaları'' gerçekleşti!

Dumankaya İnşaat’ın ayrıcalıklı yaşam konsepti ile hayata geçirdiği hi-Fit projesinde 4 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilen “Sağlıklı ve Konforlu Yaşam Buluşmaları”nda Beslenme Uzmanı Diğdem Özkahya katılımcılara bilgi verdi...

Dumankaya'nın sağlıklı ve konforlu yaşam buluşmaları yarın başlıyor!

Dumankaya İnşaat' ın Bahçeşehir’ de hayata geçirdiği hi - Fit projesinde 4 Mayıs 2014 Pazar gününden itibaren “ Sağlıklı ve Konforlu Yaşam Buluşmaları ” düzenleniyor.

Dumankaya sağlıklı yaşam buluşmaları başlıyor!

Dumankaya sağlıklı yaşam buluşmaları bu hafta başlıyor. Dumankaya ve Diyetkolik işbirliği ile sağlıklı yaşam artık her pazar hi - Fit satış ofisinde diyetisyen Diğdem Özkahya gerçekleştirilecek.

Hişam Kandil Haberi

Hişam Kandil
Mısır Başbakanı Hişam Kandil, Mısır'da toplamda 100 milyar dolarlık proje gerçekleştirmeyi planladıklarını ve Türklerle bu projelerde görüşmeyi istediklerini açıkladı. Hişam Kandil: "Mısır'da çok şey değişti. Bugün de önümüzdeki fırsatları Türkiye ile değerlendirmek istiyoruz"...