05 / 05 / 2024

Hisar Evleri Camii nerde

Hisar Evleri Camii nerde

Beykoz Belediyesi ve hayırseverlerin de destek verdiği Hisar Evleri Camisinin yapımıyla mahalle sakinleri ibadetlerini huzur ve huşu içinde yapabilecekleri estetik bir mekâna kavuştu. 500 kişilik kapasiteye sahip cami, Ramazan ayıyla birlikte açıldı...

Üsküdar Erguvan Evleri kentsel dönüşüm projesinde son durum!

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Güzeltepe Birlik Camii’nin hemen altında sürdürülen “Erguvan Evleri” kentsel dönüşüm projesine ilişkin, “30 yıl sonra yaptığımız imar ile çok güzel bir fırsat yakaladık" dedi...

Dünyanın en pahalı evleri belli oldu!

Dünyanın en pahalı evleri belli oldu. Listede Türkiye’den ise Rumeli Hisarı’nda konumlanan Zeki Paşa Yalısı var. Açıklanan fiyat ise 95 milyon dolar. Tarihi Zeki Paşa Yalısı’nın toplam 23 odası, 4 salonu, 8 banyosu bulunuyor. 

Bursa Yerkapı Camii'nin restorasyonunda son durum!

Bursa Hisar içerisinde bulunan Yerkapı Camii restorasyonu bitmesine rağmen elektrik ve bazı basit eksiklikleri tamamlanamadığı için ibadete açılamıyor. Camiinin Ramazan ayında ibadete açılması için gayret göstermesini bekliyor.

Eyüp Hisar Panorama Evleri'nde 265 bin TL'ye 1+1!

İstanbul Avrupa Yakası Eyüp'te hayata geçirilen Hisar Panorama Evleri'nde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 265 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 15 ay sonra yapılması planlanıyor.

Yeşilpınar Hisar Panorama Evleri satılık!

Yeşilpınar Hisar Panorama Evleri satılık daire fiyatları 265 bin liradan başlıyor. 160 konutluk Hisar Panorama Evleri projesinde teslimler Mart 2017 yılında yapılıyor...

Panorama Hisar Evleri iletişim!

Panorama Hisar Evleri iletişim için 444 7 948 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Arsa alanı 4 bin metrekareden oluşan projede konut fiyatları 265 bin TL'den başlıyor.

Hisar Panorama Evleri satılık daire!

Hisar Panorama Evleri satılık daire tipleri 1+1'den 3+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Banka kredisiyle vade fırsatı sunan proje İstanbul Eyüp Yeşilpınar'da inşa ediliyor.

Hisar Panorama Yeşilpınar teslim tarihi!

Hisar Panorama Yeşilpınar teslim tarihi Mart 2017 yılı olarak belirlendi. Hisar Panorama Evleri projesinde 1+1 dairelerin fiyatları 265 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Panorama Hisar Evleri Eyüp fiyatları!

Panorama Hisar Evleri Eyüp fiyatları 265 bin lira ile 670 bin lira arasında değişiyor. Hisar Panorama Eyüp projesinde daireler Mart 2017 tarihinde teslim ediliyor...

Hisar Panorama Evleri satış ofisi!

Hisar Panorama Evleri satış ofisi telefon numarası 444 7 948 olarak belirtiliyor. Mecidiyeköy Mahmutbey metrosuna 5 dakika uzaklıkta olan proje 160 adet konuttan oluşuyor.

Mihmandar Eyüp Evleri satış fiyatları!

Beyaz İnşaat imzasıyla yükselen proje İstanbul İl'i Avrupa Yakası Eyüp'te bulunuyor. Proje Eyüp Sultan Camii’ne yakın yerde yükseliyor. Mihmandar Eyüp Evleri satış fiyatları 1 milyon TL'den başlangıç gösteriyor.

Mihmandar Eyüp Evleri fiyat!

Konum bilgisine göre Eyüp Sultan Camii’ne yakın bir bölgede yükselen proje toplam 28 bin metrekare alana yayılıyor. Mihmandar Eyüp Evleri fiyat listesi kapsamında 1 milyon TL'den başlıyor.

İzmir Aliağa Camii'nin istinat duvarı yeniden yapılıyor!

İZMİR’de Hisar Camii’nin ardından en eski cami olarak bilinen 350 yıllık Aliağa Camii’nin restorasyonunu Vakıflar Bölge Müdürlüğü üstlenirken Konak Belediyesi’de tarihi yapıyı koruyan 40 metrelik istinat duvarını yeniden yapıyor.

Hisar Evleri Camii nerde Haberi

Hisar Evleri Camii nerde




Yardımcısı ve  İstanbul  Milletvekili Ekrem Erdem, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Eski İstanbul İl Müftüsü Mustafa Çağrıcı, İlçe Müftüsü Hüseyin Demirtaş, Belediye Başkan Yardımcıları, hayırsever Mukadder Özgünay ve mahalle sakinleri katıldı. 


Torunu için cami yaptırdı Bayram namazına geç kalan torunundan etkilenerek cami yapımına öncülük eden Mukadder Özgünay, caminin inşa edilmesi için 4 yıl boyunca örnek bir çaba sergiledi. 


Sadece 2,5 yıl anıtlar kurulundan onay bekledi, site sakinlerini ikna turlarına çıktı, camiye olan ihtiyacı anlattı. 


Beykoz Belediyesi ve hayırseverlerin de destek verdiği Hisar Evleri Camisinin yapımıyla mahalle sakinleri ibadetlerini huzur ve huşu içinde yapabilecekleri estetik bir mekâna kavuştu. 500 kişilik kapasiteye sahip cami, Ramazan ayıyla birlikte açıldı. 


Yaklaşık 10 bin kişinin yaşadığı Hisar Evleri'nin ilk camisi olma...