22 / 07 / 2024

Hisaralan kaplıcaları güzel mi

Hisaralan kaplıcaları güzel mi

Sındırgı'da ilçe merkezine 17 kilometre uzaklıktaki Hisaralan Kaplıca' da bulunan 90 derece sıcaklıktaki su; ısınma, seracılık ve de turizm alanlarında kullanılmak üzere ilçe merkezine getirildi

Gönen Kaplıcaları Tesisleri kiraya verilecek!

Gönen Kaplıcaları bünyesindeki tesisleri kiraya verme yetkisini alan Gönen Belediye Başkanı Hüseyin Yakar, yaptığı açıklamada Gönen Kaplıcaları’nın özelleştirilmesinin söz konusu olmadığını, ancak işletme bünyesindeki tesislerin kiralaya verilebileceğini belirtti.

Sandıklı Hüdai Kaplıcaları'nda asfaltla çalışmaları başladı!

Mustafa ÇÖL ile değişen ve gelişen Hüdai Kaplıcalarımızda çevre düzenleme, meydan, yol bakım yenileme, masal oyun dünyası park yapımları ile yıkım ve genel asfaltlama çalışmaları aynı anda yürütüyor.

Alanya'nın en güzel balkon ve bahçesine ödül!

Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “En Güzel Balkon En Güzel Bahçe Yarışması” tamamlandı. En güzel bahçeyi yapan ve en güzel balkonu düzenleyen yarışmacı ödülü kaptı.

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması sonuçları açıklandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması’nın sonuçları Başkan Menderes Türel tarafından açıklandı.

Antalya En Güzel Balkon Yarışması sonuçları bugün açıklanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”nda sona gelindi. En Güzel Bahçe Balkon Yarışması sonuçları bugün saat: 11:00' de açıklanıyor.

Antalya En Güzel Bahçe Balkon Yarışması sonuçları açıklanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması” nda sona gelindi. “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması” sonuçları 23 Mayıs Pazartesi günü açıklanıyor.

Adıgüzel ve Kemer HES ihalelerine en yüksek teklif Bereket Enerji'den!

Elektrik Üretim AŞ’ye (EÜAŞ) ait Adıgüzel ve Kemer Şanlıurfa Hidroelektrik Santralleri (HES) ve bu santraller tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi 324 milyon 100 bin lira ile Bereket Enerji verdi.

Antalya En Güzel Balkon Yarışması son başvuru tarihi 29 Nisan!

Antalya “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular 29 Mart’ta başladı Toplam 35 bin lira para ödüllü yarışmaya katılmak isteyenler formlarını 29 Nisan’a kadar elden Büyükşehir Belediyesi’ne teslim edebilecek.

Güzel Danışmanlık ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Danışmanlık ve Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Burak Güzel tarafından 10 bin TL sermaye ile 25 Nisan'da Ataşehir, Merkez Mahallesi, Fırın Sokak 'ta kuruldu.

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi kuruldu!

Öz Güzel Yaşam Yapı Grup Anonim Şirketi, Abdullah Tümsek Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Tuncer ile Eyyup Berber Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu.

Pekcan Grup, Güzelçamlı projesine değer katıyor!

Ev dekorasyonunda Kuşadası’nın yükselen markası Pekcan Grup, Güzelçamlı projesine dekoratif ve mimari katkıda bulunuyor…Pekcan Grup, kaliteli hizmet anlayışıyla hayal ettiğiniz dekorasyon projelerini gerçeğe dönüştürüyor.

10. İstanbul Buluşmaları'na Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ev sahipliği yapacak!

İstanbul Buluşmaları etkinliğinin 10.su bu sene 13 Nisan 2016 tarihinde "İstanbul`u Paylaşmak" başlığıyla Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü ev sahipliğinde gerçekleşecektir.

Hüdai Kaplıcaları'nın turizme açılması planlanıyor!

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'ndeki Hüdai Kaplıcaları'nın turizme açılması için çalışma başlatıldı. Sandıklı Hüdai Termal Turizm Altyapı Hizmet Birliği'nin meclis toplantısı kaymakamlık binasında yapıldı.

Hisaralan kaplıcaları güzel mi Haberi

Hisaralan kaplıcaları güzel mi

Hisaralan Kaplıca Bölgesinde bulunan 90 derece sıcaklıktaki suyun ilçe merkezine getirilmesi için başlatılan 10 milyon dolar maliyetli proje kapsamında 300 milimetre çapında 23 kilometre boru döşendi. Projenin ihalesi 2008 yılında * 'âJ yapılmış ancak inşaat çalışmalarında aksaklıklar yaşanmıştı. AK Parti'li Belediye Başkanı Ekrem Yavaş projenin Türkiye'nin tek yap-işlet-devret modeli termal projesi olduğunu belirttiği 23 kilometrelik isale hattının tamamlandığını söyledi. 


Aylık 94 liraya ısınma Başkan Yavaş, "2008 yılında Uzunlar firması ile yapılan protokolle ilk adımı atmıştık. Ancak projeye 2009 yılında ara verildi. 30 Mart yerel seçimleri ilçemiz adına dönüm noktası oldu. İlk işimiz yüklenici firma ile görüşmek oldu. 


Görüşmemizde 3 ay süre verdik. Belediye meclis üyelerimizle bu işe ne kadar önem verdiğimizi anlattık ve sonuçta yıllardır özlemini çektiğimiz sıcak su ilçeye geldi. 

Aılık...