25 / 07 / 2024

Hisarcık Merkez Cami açılışı

Hisarcık Merkez Cami açılışı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Merkez Çarşı Camiinde hayırseverlerin katkılarıyla başlatılan bakım onarım çalışmalarının tamamlanarak caminin ibadete hazır hale getirildiği bildirildi.

KKM’den çıkış Merkez Bankası’nın istediği seviyede değil!

Toplam 3.3 trilyon liralık büyüklüğüyle ekonomiyi zora sokan KKM’den şu an için anlamlı bir çıkış başlamadı. Merkez Bankası dönüşüme hız vermek ve piyasada oluşan fazla likiditeyi çekmek için zorunlu karşılıkları artırdı.

Tuzla Merkez'deki 12 bin metrekarelik rezerv yapı alanının 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Merkez (Cami)Mahallesi Sınırı İçerisinde Bulunan Yaklaşık 1.20 Hektarlık Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5.000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1.000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Kütahya Hisarcık TOKİ’de 850 bin liraya 3+1!

TOKİ Kütahya Hisarcık 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Kütahya Hisarcık’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Kütahya Hisarcık’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Kütahya Hisarcık sosyal konut projesi...

TOKİ'den Karabük Merkez'e 339 konut! 2 bin 280 TL taksitle!

Dar gelirli vatandaşların merakla beklediği TOKİ Karabük Merkez 2022 sosyal konut projesinin detayları belli oldu. Peki TOKİ Karabük Merkez projesinde toplam kaç konut yapılacak? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Merkez 2022 ucuz konut projesi...

Karabük Merkez'de 39.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Karabük Belediye Başkanlığı, Karabük Merkez'de yer alan gayrimenkulü 39 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Karabük Merkez için kamulaştırma kararı!

Karabük ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Karabük Merkez'de 2 yeni okul inşa edecek!

TOKİ, Karabük Merkez Beşbinevler Mahallesi 12 Derslikli Eğitim Binası , Fevzi Çakmak Mahallesi 8 Derslikli Eğitim Binası, Yenice İlçesi, Atatürk Mahallesi 100 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesini 3 Haziran 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Karabük Merkez orta gelir projesi bugün satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez orta gelir grubu projesindeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Karabük Merkez başvuru tarihleri ve şartları 2021!

TOKİ Karabük Merkez başvuru tarihleri ve şartları 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabük Merkez başvuru tarihleri ve şartları 2021...

TOKİ Karabük Merkez alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Karabük Merkez projesi için başvurular başladı.

Sivas'ta ibretlik olay! Kansere yakalandı, cami inşaatına 500 bin lira bağışladı!

Sivas'ta ders olacak bir olay yaşandı. Gülbeyaz Topgül (68), isimli vatanfaş biriktirdiği 500 bin lira nakit parayı kentte yapımı süren Merkez Cami ve Külliyesi'ne bağışlamak için Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'e verdi.

Diyarbakır Külliyesi 'nin inşaatında son durum ne?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından temelleri atılan Diyarbakır’daki Merkez Cami ve Külliyesi'nde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, külliye inşaat alanında incelemelerde bulundu. 

TOKİ Kütahya Hisarcık 198 konut ihalesi bugün!

Kütahya İli Hisarcık İlçesi 82. Yıl Mahallesi 198 Adet Konut ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Hisarcık Merkez Cami açılışı Haberi

Hisarcık Merkez Cami açılışı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Merkez Çarşı Camiinde hayırseverlerin katkılarıyla başlatılan bakım onarım çalışmalarının tamamlanarak caminin ibadete hazır hale getirildiği bildirildi. Hisarcık Hayratı İmar Derneği ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla Merkez Çarşı Camiinde bir ayı aşkın süre devam eden bakım ve onarım çalışmaları tamamlanarak cami ibadete hazır hale getirildi. Bakım ve onarım çalışmaları çerçevesinde cami çatısında onarım, kiremitlerin değişimi, pencerelerin ve yağmur oluklarının yenilenmesi, iç ve dış cephe boya çalışmaları ile cami içine yeni avize montaj çalışmaları tamamlanarak cami ibadete hazır hale getirildi.

Yetkililer, caminin bakım ve onarım çalışmalarına yaklaşık 80 bin lira harcama yapıldığını, hayırseverlerin yardımlarını beklediklerini...