24 / 07 / 2024

hisarlar grup türkar

hisarlar grup türkar

Hisarlar Grup tarafından üretilen, Türkiye'nin ilk yerli 4x4 arazi aracı TURKAR’ın yeni üst yapılı modeli olan Sismik Araştırma Aracı, Anadolu Üniversitesi Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü’ne teslim edildi...

Türkiye'nin ilk yaşam alanı projesi Konya Koru İnventum satışta! Yeni proje!

Aydın Yatırım Grup, Türkiye’de ilk olacak yaşam alanı projesini Konya'da hayata geçiriyor. Toplamda 200 bin metrekare üzerine inşa edilecek Anadolu’nun en büyük karma konut projesi Koru İnventum, satışa çıktı.

Akyol Grup yeni ilan ve alışveriş sitesi kurdu!

Akyol Grup, Türkiye’nin yeni ilan ve alışveriş sitesi ilanjeti kurdu. E-ticaret sitesi olan ve ülkemizde e-ticaretin gelişmesiyle beraber bu platformda bizde varız diyerek yola çıkan ilanjet, Türkiye’nin en büyük ilan ve elektronik ticaret ve platformu olacak.

Retaj Grup Türkiye'de 750'nin üzerinde konutu işletecek!

Katar devletinin hissedarı olduğu Retaj Grup, Beyttürk ile imzaladığı anlaşma sonucunda Türkiye'de 750'nin üzerinde konutun işletmesini yapacak.

Legrand Türkiye'den 5.5 milyon Euro’luk yeni fabrika!

Bina, elektrik ve dijital altyapılar için ürün ve sistemler üreten Fransız devi Legrand Grup, Türkiye’de bulunan yatırımlarına devam ediyor. dönemdeki ekonomik dalgalanmalara rağmen yeni İnform fabrikasını 5.5 milyon Euro’luk bir bütçeyle hayata geçiren Legrand, Türkiye’deki yatırımını artırma hedef

Ege Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ege Grup Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Ermetin tarafından kuruldu. 

Azure Grup'tan sanal yapı market girişimi!

Türkiye ve Ortadoğu'da faaliyetlerine devam eden Azure Grup, Türkiye ve çevre ülkelerin en büyük yapı market ağını ve lojistiğini kuracak.

Avrasya Grup Enerji Proje İnşaat Taahhüt Ve Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrasya Grup Enerji Proje İnşaat Taahhüt Ve Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İlknur Filiz tarafından kuruldu. 

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 96 milyon TL sermaye bedeli ile  Silivri'de açıldı. 

Avşar Grup İnşaat Taahhüt Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avşar Grup İnşaat Taahhüt Elektrik Ve Mekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim  Algül tarafından kuruldu. 

Cemak Grup Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Cemak Grup Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Kabakçı tarafından kuruldu. 

Azure Grup'tan Türkiye'nin en büyük yapı market projesi!

Türkiye ve Ortadoğu'da faaliyetlerini sürdüren Azure Grup, yatırım hedefine hız verdi. Azure Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Gül, ''Türkiye’deki yatırımlarımızı iki katına çıkartıyoruz'' diye konuştu.

Tüfekçioğlu Grup'tan yeni projeler geliyor!

Verra Suites Beykoz projesini satışa çıkaran Tüfekçioğlu Grup İstanbul'da yeni projeler inşa etmek için düğmeye bastı.

Kayı Grup İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayı Grup İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Öztürk tarafından kuruldu.

hisarlar grup türkar Haberi

hisarlar grup türkar

Türk mühendisler tarafından geliştirilen ve Hisarlar Grup tarafından üretilen, Türkiye'nin ilk yerli 4x4 arazi aracı TURKAR’ın yeni üst yapılı modeli olan Sismik Araştırma Aracı, Anadolu Üniversitesi Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü’ne teslim edildi. Yeraltındaki yapıların belirlenmesinde ve sismik yeraltı haritalamada titreşim kaynağı olarak kullanılacak araç, Enstitü’nün araştırmalarında önemli bir rol oynayacak.



Teslim töreninde bir konuşma yapan Hisarlar Grup CEO’su Zafer Türker, TURKAR 4x4’ün tuz serpme aracından demiryolu hat bakım aracına kadar yaklaşık 20 farklı üst yapıya sahip olduğunu ve gelen talepler doğrultusunda yeni modellerin eklenmesi ile bu sayının arttığını söyledi.



Anadolu Üniversitesi’nin kullanımına sunulan aracın TURKAR 4x4’ün çeviklik, atiklik ve güvenli sürüş gibi tüm karakteristik özelliklerini taşıdığını vurgulayan Türker araçla ilgili şu bilgileri verdi:



“Sismik haritalama tekniği, bir titreşim kaynağından yeraltına güçlü...