17 / 05 / 2024

Hisarlar

Hisarlar

Tarım, otomotiv, inşaat makinaları sektöründe faaliyet gösteren, Türkiye’ nin ilk traktör kabini ve toprak işleme makinaları imalatçısı Hisarlar, Darby Özel Yatırım Fonu ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ile finansman ve öz sermaye yatırımı gerçekleştird

Anadolu ve Rumeli Hisarı'nda restorasyon çalışmaları başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, şehrin sembolik yapılarından Anadolu ve Rumeli,Hisarları'nda restorasyon çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Hisarlar Grup Münih Bauma 2016 Fuarı'na katılacak!

Hisarlar Grup, 11-17 Nisan'da Münih’te düzenlenecek Bauma 2016 Fuarı'na katılacak. Yapılan açıklamaya göre, makine üreticisi şirket, fuara katılarak ürünlerini sergileyecek.

İstanbul'un kalelerinin çoğunda çökme yaşanıyor!

İstanbul'un en önemli tarihi eserleri arasında yeralan Boğaziçi'ndeki kale ve hisarlar bakımsızlıktan perişan halde. Bizans ve Osmanlı döneminden kalma tarihi yapıların bir kısmı çökmek üzere..

Hisarlar Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hisarlar Yapı Limited Şirketi, Muhammet Hisar, Kemal Hisar tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Eylül'de Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Profesör Ali Nihat Tarlan Caddesi'nde kuruldu.

1932 yılında İstanbul Surları’nın durumu!

2 Haziran 1932 tarihli Akşam Gazetesi’nde yer alan haberde İstanbul Surları’nın harap olduğunu, surların büyük kısmının tarihi kıymet taşımadığını bu hisarların yıkılarak taşlarından istifade edilmesinin en doğru olduğunu yazmışlar.

1932 yılında eski hisarları yıkmayı düşünmüşler!

8 Mayıs 1932 tarihli Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre harap olan, tamir edilemeyecek hisarları yıkarak çıkan taşlardan rıhtım yapmayı düşünmüşler. Yıkılması işleminin önüne Atikayı Muhafaza Cemiyeti engel olmuş.

Hisarlar,Darby Yatırım Fonu ve Avrupa İmar Kalkınma Bankası ile ortak oldu!

Tarım, otomotiv, inşaat makinaları sektöründe faaliyet gösteren, Türkiye’ nin ilk traktör kabini ve toprak işleme makinaları imalatçısı Hisarlar, Darby Özel Yatırım Fonu ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası ile finansman ve öz sermaye yatırımı gerçekleştird

Hisarlar Türkiye'nin ilk yerli arazi aracı TURKAR'ı tanıttı!

Hisarlar Grup tarafından üretilen, Türkiye'nin ilk yerli 4x4 arazi aracı TURKAR’ın yeni üst yapılı modeli olan Sismik Araştırma Aracı, Anadolu Üniversitesi Yer ve Uzay Bilimleri Enstitüsü’ne teslim edildi...

Hisarlar Grup TURKAR arazi aracı rayda gidebiliyor!

Türkiye’nin ilk yerli 4x4 arazi aracı TURKAR şimdi de demiryoluna çıktı...

Hisarlar Haberi

Hisarlar


Tarım, otomotiv, inşaat makinaları sektöründe faaliyet gösteren, Türkiye’nin ilk traktör kabini ve toprak işleme makinaları imalatçısı Hisarlar, Darby Özel Yatırım Fonu ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD) ile finansman ve öz sermaye yatırımı gerçekleştirdi.


Orta ve Doğu Avrupa, Latin Amerika ve Asya’da öz sermaye ve uzun vadeli finansman yatırımı yapan Darby Özel Yatırım Fonu ve Orta Avrupa’dan Orta Asya’ya uzanan coğrafyada 29 ülkenin piyasa ekonomisine geçişini ve özel sektör yatırımlarını destekleyen Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), Hisarlar’ın 2012’de hazırladığı 5 yıllık iş planı doğrultusunda Hisarlar’a uzun vadeli finansman ve öz sermaye yatırımı yapmıştır. Türkiye’de tarım sektöründe faaliyet gösteren firmalar arasında, önce toprak işleme makinası ile başlayan ve son olarak Türkiye’nin Tarım makinaları sektörünün ilk ARGE merkezini açan Hisarlar...