18 / 05 / 2024

Hissedar Mehmet Gökay

Hissedar Mehmet Gökay

Konyaaltı ilçesinde yaklaşık 130 dönümlük alan çıkmaza girmiş durumda. Hissedarlar paylarını ancak diğer hissedarlara satarken; uygulanmayan Danıştay kararı nedeniyle hissedarlar trilyonlarca lira zarar ediyor

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Nuran İpek Güneş ortaklığında kuruldu.

Mehmet Güleşci Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güleşci kimdir? Mehmet Güleşci daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Güleşci'nin biyografisi...

Güvendir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvendir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Güvendir, Mehmet Güvendir ve Yunus Güvendir ortaklığında kuruldu.

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

TOGG için kesin tarih verildi! O tarihten itibaren yollarda göreceğiz!

Togg Üst Yöneticisi Mehmet Gürcan Karakaş, yerli araba için kesin tarih verdi. Karakaş “….inşallah mart ayında trafiğe çıkmış olacak.". işte haberin detayları..

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Gökay Karagöz ve Mehmet Gökhun Karagöz ortaklığında kuruldu.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Avrasya GYO Alanya Gökay Sitesindeki daireyi kiraya verdi!

Avrasya GYO 1 Temmuz 2021 tarihi itibariyle kiraya verilen Antalya Alanya Türkler Beldesi Gökay Sitesindeki D blok 1 nolu evin, R blok 1 nolu evle değiştirilmesine ve kira koşullarının aynı kalacak şekilde ek protokol imzalanmasına karar verildi. 

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

İmpera Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İmpera Gayrimenkul Yatırımları Ve İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gökay Üstün, Hülya Yiğit, Erkan Ataman tarafından kuruldu.

Avrasya GYO Antalya Gökay Sitesi'ndeki dairesini 3.500 TL'ye kiraya verdi!

Avrasya GYO Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 3 nolu daire eşyalı şekilde Karım Bouhessane'ye 1 (bir) yıllığına aylık 3.500 TL'ye kiraya verilmesine karar verildi. 

Avrasya GYO, Alanya Gökay Sitesi'ndeki daireyi Avrasya Petrol'e kiraladı!

Avrasya GYO, Antalya ili, Alanya ilçesi, Türkler Beldesi, Kargıçiftliği mevkii, Gökay Sitesi'nde yer alan D blok 1 nolu daireyi 1 Temmuz tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde 1 yıllığına, eşyalı olarak aylık 3.000 TL+ kdv bedelle Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırmlar A.Ş'ye kiraya verdi

Atren Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atren Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cem Gökay tarafından kuruldu.

Hissedar Mehmet Gökay Haberi

Hissedar Mehmet Gökay

Konyaaltı ilçesinde yaklaşık 130 dönümlük alan çıkmaza girmiş durumda. Hissedarlar paylarını ancak diğer hissedarlara satarken; uygulanmayan Danıştay kararı nedeniyle hissedarlar trilyonlarca lira zarar ediyor


500 HİSSEDAR MAĞDUR DURUMDA

Arapsuyu Mahallesi’nde bulunan 130 bin metrekare taşınmaz ile ilgili 1998 yılından buyana hissedarlar mağdur durumda. 98 yılında yaklaşık 50 hissedarı olan arsanın bugün 500’e yakın hissedarı bulunurken açılan bir dava sonrasında 28 madde şerhi işlenerek arsanın ancak hissedarlar arasında satışı mümkün kılındı. O sırada yapılan parselasyon Antalya 1. İdare Mahkemesi 2002/1623 kararı ile iptal edildi.


DANIŞTAY KARARI UYGULANMIYOR MU?


Danıştay Altıncı Dairesi 2004/5173 karar no ile 27.10.2004 tarihinde Antalya 1. İdare Mahkemesi 2002/1623 karar no ile mahkeme kararını onadı. Konyaaltı Belediyesi Danıştay kararını uygulaması durumunda hissedarlardan birinin satış istemesi durumunda arsa 3. şahıslara da satılabilecek....