08 / 05 / 2024

hitap

hitap

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan genelge ile kamuda çalışanların emeklilik işlemlerinde değişiklik yapıldı.

Gayrimenkul sektörü tüm yatırımcılara hitap ediyor!

GYO, Gayrimenkul Yatırım Fonları, Gayrimenkul Sertifikaları ve Kira Sertifikaları ve tapu sigortası gibi finansal araçlar gayrimenkul sektörüne derinlik kazandırıyor. Sektör bu sayede daha çok yatırımcıya hitap ediyor.

Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor!

Kadınların beğenisini kazanan konutların günümüzde satış süreleri daha kısa oluyor. Kadına hitap eden konutlar daha hızlı satılıyor.

Ailelere hitap eden 19 konut projesi!

Emlakkulisi.com okurları için stüdyo ve 1 oda 1 salon dairelerin olmadığı konut projelerini derledik. İşte ailelere hitap eden 19 konut projesi...

Semt Bahçekent, hem yatırımcıya hem oturumcuya hitap ediyor!

2019 yılında tamamlanması beklenen Semt Bahçekent, hem yatırımcıya hem oturumcuya hitap ediyor. Proje TEM otoyoluna ve Kuzey Marmara Otoyolu'na yakın konumda bulunuyor

Selim Akın: İnşaat, 500'den fazla sektöre hitap ediyor!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Akın, inşaat sektörünün her ne kadar sanayi sektörü olarak görülmese de 500’den fazla sektöre hitap ettiğini vurguladı.

Sur Yapı Mirage'da hem mantığa hem kalbe hitap eden kampanya!

Toplam 342 adet konut ve 60 adet mağazadan oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de yükseliyor. 'Sur Yapı Mirage'da hem mantığa hem kalbe hitap eden kampanya' kapsamında satışlarına devam ediyor.

TOKİ tüm gelir gruplarına hitap edecek proje üretecek!

Toplu Konut İdaresi önümüzdeki dönemde semt kültürünü ön plana çıkarmak için tüm gelir gruplarına hitap edecek konutları aynı proje içinde üretecek.

Elbistan İmam Hitap Lisesi Kampüsü'nün inşaatı başladı!

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinin tarihinde yapılan en büyük okul yerleşkesi olma özelliğini kazanacak olan, 54 derslikli İmam Hitap Lisesi Kampüsü’nün yapımına, temel kazımı ile başlandı.

Yeşil bina konseptli Smarttown her zevke hitap ediyor!

Yeşil bina konseptini hayata geçiren çevre dostu Smarttown projesinde, her zevke hitap eden konut seçenekleri sunuluyor.

Tekfen Emlak Hep İstanbul projesiyle orta gelirliye hitap ediyor!

Tekfen Emlak Geliştirme'nin Esenyurt'ta inşa ettiği Hep İstanbul'da metrekare fiyatları ortalama 2 bin 800 liradan başlıyor. Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel projenin orta gelir grubuna hitap ettiğini belirtti..

İrem Müezzinoğlu: Anneye hitap eden konut satılıyor!

Kadın müşteriye hitap etmeyen konut projelerinin başarı şansının olmadığı, Türkiye İstatistik Kunımu'nun (TÜÎK) istatistiklerine de yansıdı. TÜÎK'in "İstatistiklerle Aile" verilerine göre, konut dahil alışverişte ailede son kararı, yüzde 80'lere ulaşan or

Anneye hitap eden konut kolay satılıyor!

Konut alımında ailede son kararı annenin vermesi, markalı konut üreticilerini özellikle ‘’mutfak’’ ve ‘’teras’’ ile annenin kalbini fethetme arayışına yöneltti. Anneye hitap eden konut kolay satılıyor.

Özyurtlar yeni markası 1'le üst gelir grubuna hitap edecek!

Özyurtlar lüks markasıyla Ortadoğu'da görücüye çıktı Bugüne kadar Esenyurt, Beylikdüzü ve Bahçeşehir'de gerçekleştirdiği "N" markalı projelerle B-C gelir grubuna hitap eden Özyurtlar, yeni markası "l"le üst gelir grubuna hitap edecek.

hitap Haberi

hitap

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayımlanan yeni genelgeye göre 15 Kasım'dan itibaren kamu çalışanlarının emeklilik işlemleri sadece HİTAP üzerinden gerçekleştirilecek.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan genelge ile kamuda çalışanların emeklilik işlemlerinde değişiklik yapıldı.

Yapılan yeni değişikliğe göre kamu kurum ve kuruluşları, çalışanlarının emeklilik işlemlerine ilişkin başvuru, onay ve diğer bilgi ve belgeleri 15 Kasım tarihinden itibaren yalnızca Hizmet Takip Programı (HİTAP) üzerinden Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığına aktaracak.

KAMUDA ÇALIŞANLARIN EMEKLİLİK İŞLEMLERİ SADECE HİTAP ÜZERİNDEN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan ynei genelgede, 31 Mayıs 2006 tarihli ve 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu'nun 4'üncü maddesinin birinci fıkrasının (c) bendi kapsamında sigortalı sayılan kamu görevlilerinin özlük dosyalarında yer alan bilgi ve belgelerin elektronik ortama aktarılmasına imkan tanıyan HİTAP'ın, söz konusu sigortalıları çalıştıran tüm...