05 / 05 / 2024

Hitit Holding Van Edremit

Hitit Holding Van Edremit

Hitit Holding A.Ş., Van Edremit'te A tipi konut açığının giderilmesi için görüşlemelere başlandığını bildirdi

Sinpaş Holding'in acı günü! Gülbeyaz Kıvanç vefat etti!

Sinpaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik ve eşi Sibel Çelik'in dünürü Gülbeyaz Kıvanç hayatını kaybetti.

ÖİB'den Sümer Holding'in Van'daki taşınmazının satışına onay!

Özelleştirme İdaresi, Sümer Holding AŞ'nin Van'daki bir taşınmazının satışına onay verdi.

Van AVM kiralarında TL'ye döndü!

VAN AVM, Türk Lirası’na dönme kararı aldı. Global Yatırım Holding tarafından yapılan açıklamada, “Türkiye bu zorlu dönemde tek yürek olarak daha güçlü çıkacaktır” ifadesine yer verildi.

Van AVM Türkiye’nin En İyi AVM Projesi ödülünü aldı!

Aralık ayında kapılarını açan VAN AVM, Golden City Awards 2016’da, “Türkiye’nin En İyi AVM Projesi” ödülü aldı. Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, “VAN AVM, kent tarihindeki en büyük özel sektör yatırımı." dedi.

Sinpaş Holding'in acı günü! Hacı Mustafa Kıvanç vefat etti!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu üyesi Fatih Kıvanç'ın babası Hacı Mustafa Kıvanç vefat etti. Sinpaş Holding, Hacı Mustafa Kıvanç'ın vefatı üzerine taziye yayınladı.

Van AVM ile bölgenin değeri artacak!

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, “Van AVM kentin modern şehirleşme yolundaki kılavuzlarından olacak. VAN AVM’nin yaşam merkezi konsepti, ‘Yeni Van’ için yön verecek. Hem Van’ın, hem bölgenin değeri artacak ” dedi.

Van Alışveriş Merkezi açıldı!

Global Yatırım Holding tarafından hayata geçirilen ve şehrin ilk alışveriş merkezi olan Van AVM hizmete açıldı. Vanlılar, ilk gün Van AVM’ye akın etti.

Van AVM kapılarını yarın açıyor!

Liman işletmeciliği, finans, enerji ve gayrimenkul sektörlerinde uluslararası arenada güçlü bir küresel oyuncu olan Global Yatırım Holding tarafından hayata geçirilen Van AVM kapılarını yarın açıyor.

Van AVM kenti markalaştıracak!

“Global Yatırım Holding, Van AVM yatırımı ile kentte ilk olmanın ayrıcalığını yaşayacak. Kendilerinin diğer alanlarda da ilk olmalarını bekliyoruz”

Avrupa'dan 2 ödül alan Van AVM 24 Kasım'da açılıyor!

Global Yatırım Holding'in Van'a 50 milyon dolar bedelle yaptığı Van Alışveriş Merkezi 24 Kasım'da açılıyor. Proje Avrupa'dan 2 ödülle döndü.

Van AVM'ye Avrupa'dan 2 ödül!

Van'a Global Yatırım Holding'in 50 milyon dolar maliyetle yapımına başladığı Van Alışveriş Merkezi projesi, Avurapa'da 2015-1016 Uluslararası Emlak Ödülleri sonuçlarına göre "mimari ve proje geliştirme" kategorilerinde iki ödül kazandı.

Uluslararası Emlak Ödülleri'nde Global Yatırım ödül aldı!

Bugün açıklanan 2015-1016 Uluslararası Emlak Ödülleri (International Property Awards) sonuçlarına göre Global Yatırım Holding, Van Alışveriş Merkezi projesi ile iki kategoride ulusal ödül kazananların arasında olmaktan gurur duyuyor.

Hitit Holding Belek'te villa satıp proje geliştirecek!

Hitit Holding A.Ş., Antalya Belek'te olan villaların satışı ve ortak projeler için yabancı ortaklarla görüşmelere başladığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a yapılan açıklama...

Hitit Holding Van Edremit Haberi

Hitit Holding Van Edremit

Hitit Holding A.Ş.'den yapılan iş ve arazi geliştirme faaliyetleri hakkındaki açıklama şöyle;


"Şirketimizin inşaat sektöründeki arazi ve iş geliştirme faaliyetleri devam etmekte olup bu kapsamda yapılan etüd çalışmaları sonucunda Van ilimiz için A tipi konut açığı tespit edilmiştir. Anılan bölgede A tipi konut üretimine dönük projelerin geliştirilebilmesi ve hayata geçirilebilmesi için 40.000 metrekare ile 50.000 metrekare arasında bir büyüklükteki arazi üzerinde yaklaşık 35.000 metrekare imalat yapılabilecek arsa ve araziler tespit edilmiş bu yönde görüşmelere başlanmıştır. Şirketimizin Van'ın Edremit bölgesinde anılan hedefe uygun bir arsayı ve/veya araziyi satın alması, kat karşılığı veya hasılat paylaşımlı bir modelde imalata başlamaya karar vermesi durumunda siz değerli kamuoyuna tekrar bilgi verilecektir."


Emre Kulcanay /...