15 / 05 / 2024

Hıve Tasarım Ve Teknoloji Anonim Şirketi Nerede

Hıve Tasarım Ve Teknoloji Anonim Şirketi Nerede

Hıve Tasarım Ve Teknoloji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sinan Mert Şener ve Asene Kumsal Şen Bayram imzasıyla kuruldu.

Arn Design İnşaat Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arn Design İnşaat Tasarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Hüseyin Cahit Sargın tarafından kuruldu.

Fa Tadilat Tasarım Orman Ürünleri Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Fa Tadilat Tasarım Orman Ürünleri Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hümeyra Özmen tarafından kuruldu.

Alz Tasarım Dekorasyon Ürünleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alz Tasarım Dekorasyon Ürünleri Ve Ticaret Limited Sancaktepe’de  30 bin sermaye bedeli Ece    Alaz Tekiner, Emre    Alaz, H.Yıldırım Tekiner tarafından kuruldu.

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi kuruldu!

Sancar Mimarlık Ve Tasarım Atölyesi Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli ile M.Hüseyin Sancar tarafından kuruldu.

Fer Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fer Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Burak Solmaz, Hüseyin Ertokan, Kemalettin Solmaz ve Ömer Faruk Davarcı ortaklığında kuruldu.

Mandarins Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mandarins Tasarım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Selimoğlu ve Hüseyin Selimoğlu tarafından kuruldu. 

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş kuruldu!

Ekşioğlu Dizayn Yapı İnşaat Taahhüt Proje Mimarlık Mühendislik Tasarım Dekorasyon Elektrik Oto. Ve Tic. A.Ş Hüseyin Ekşi, Kenan Ayaz, Yavuz Sultan Ekşi ve Yusuf Ayaz ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Taksim Tasarım Ve Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Taksim Tasarım Ve Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Banu Çınar ve Hüseyin Çınar tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Openact Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Openact Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Jose Luıs, Hıdalgo Loma-Ossorıo, Carlos Zarco Sanz, Zehra Saday ,Aygün Zuhal, Kol Zarco Sanz ortaklığında kuruldu.

Hon Tasarım Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hon Tasarım Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Yabansu imzasıyla kuruldu.

Hıve Tasarım Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Hıve Tasarım Ve Teknoloji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sinan Mert Şener ve Asene Kumsal Şen Bayram imzasıyla kuruldu.

DNZ Tasarım Yapı Sistemleri İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DNZ Tasarım Yapı Sistemleri İnşaat Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Deniz Yalçı ve Osman Fırat ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 1 Temmuz'da Bağcılar, Hürriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Altunhans Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunhans Mimarlık ve Tasarım Ticaret Limited Şirketi, Abdulsamet Altunhan tarafından 10 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Kağıthane, Sultan Selim Mahallesi, Hümeyra Sokak 'ta kuruldu.

Hıve Tasarım Ve Teknoloji Anonim Şirketi Nerede Haberi

Hıve Tasarım Ve Teknoloji Anonim Şirketi Nerede

Hıve Tasarım Ve Teknoloji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Sinan Mert Şener ve Asene Kumsal Şen Bayram imzasıyla kuruldu. 


Hıve Tasarım Ve Teknoloji Anonim Şirketi iş konusu; a. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. b. Hertürlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. c. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek...