17 / 05 / 2024

Hız Gayrimenkul Ve İnşaat iletişim

Hız Gayrimenkul Ve İnşaat iletişim

Hız Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Sakallıoğlu tarafından kuruldu.

Konut fiyatlarında artış hızı geriliyor mu? Vatandaşlar 'Öyle değil' dedi!

Konut fiyatlarında reel artış hızı geriliyor. Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, rakamları X sosyal medya hesabından paylaştı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konut fiyatlarında reel artış hızı düşüyor! Gerçekten öyle mi? Vatandaşlar ne diyor?

Şehir Plancısı ve Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Celal Erdoğdu, X sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamasında konut fiyatlarında reel artış hızı gerilemeye devam ettiğini belirtti. İşte Erdoğdu'nun o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Primis Gayrimenkul Ve Mobilya Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Primis Gayrimenkul Ve Mobilya Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda A. Azız Mohamed H.A. Al-Thanı tarafından kuruldu.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Hıwa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hıwa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Zakı Mohammad Souleman tarafından kuruldu. 

Hız delisi BMW i7'nin özellikleri ve fiyatı nedir? İşte amiral gemisi BMW İ7 2023 07 Şubat fiyat listesi 

4,1 saniyede 60 mil hıza ulaşacağınız adeta hızı iliklerinizde hissedeceğiniz BMW İ7 hızı kadar konforu ile de ön plana çıkıyor. Bir sedan için harika yol tutuşa sahip BMW i7 modeli ile elektrikli araç piyasasında el ile gösteriliyor. peki  BMW i7'nin özellikleri ve fiyatı nedir? İşte 2023 Şubat ayı

İnceöz İnşaat Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

İnceöz İnşaat Gayrimenkul Ve Pazarlama Limited Şirketi Çekmeköy'de Tevfik Akyol tarafından kuruldu.

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Hızır Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Nihat Yalavaç tarafından kuruldu.

Z G Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Z G Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Gashi ve Zeynep Davulcu ortaklığında kuruldu.

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birliköz Grup İnşaat Dekorasyon Gayrimenkul Ve Oto Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mirfet Kartal tarafından kuruldu.

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

A.Z.Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şubesi Bağcılar’da 125 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet Tatar tarafından açıldı. 

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

Hız Gayrimenkul Ve İnşaat iletişim Haberi

Hız Gayrimenkul Ve İnşaat iletişim

Hız Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Sakallıoğlu tarafından kuruldu.

Hız Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
İNŞAAT-TAAHHÜT-İNŞAAT MALZEMELERİ -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil...