06 / 05 / 2024

Hızır Çağrı Güngör

Hızır Çağrı Güngör

Hendek'te İnşaatçılar, Müteahhitler ve inşaat Malzemecileri Derneği resmiyet kazanarak kuruldu. İnşaatçılar, Müteahhitler ve inşaat Malzemecileri Derneği'nde Kurucu Başkan Hızır Çağrı Güngör yer alırken Kurucu üyeler ise şu isimlerden oluştu.

Yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının da stresini artırıyor!

Finansal hizmetler şirketi Empower bu hafta finansal gelişmelerin kuşaklar üzerindeki etkisini baz alan bir araştırma gerçekleştirdi. Söz konusu araştırmaya göre, yüksek ev fiyatları ve kredi faizleri, Y ve Z kuşağının stresini artırıyor.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Z kuşağının iş hayatından beklentileri neler? İşte, Z kuşağını verimli çalıştırmanın yolları!

İş hayatında artık herşey Z kuşağına göre şekilleniyor. Çünkü 1996 yılı sonrası doğan gençlerin, diğer kuşaklardan çok farklı bir profile sahip. İş dünyası şimdi Z kuşağını verimli bir şekilde çalıştırmanın formüllerini arıyor.

Birleşik Krallık'ta inşaat sektörü aktivitesi Ağustos'ta hız kesti!

Birleşik Krallık'ta, artan faiz oranları ve ekonomideki yavaşlama nedeniyle ağustosta inşaat sektörü aktivitesinin Ağustos ayında hız kestiği belirtildi.

Vestel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın peşin fiyatına 9 taksit fırsatıyla satışta!

Vestel, evine solo fırın almak isteyenlere özel SF 9401 DG 4 Gözü Gazlı A Enerji Sınıfı Solo Fırın’ı peşin fiyatına 9 taksit imkânıyla satışa çıkardı. Resmi internet sitesinden solo fırını görücüye çıkaran Vestel, fırına ilişkin tüm detayları da paylaştı.

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızır Çelik Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Güder tarafından kuruldu.

Trafik cezaları peş peşe açıklandı! Hız sınır, kırmızı ışıkta geçme, emniyet kemeri takmamak...

Yeni yılın gelmesiyle birlikte trafik cezaları güncellendi. Peki, Hız sınır cezası, kırmızı ışıkta geçme cezası, emniyet kemeri takmamak, cep telefonu kullanmanın cezası ne kadar?

Dolar yatırımı yapanlara kırmızı kodla uyarı geldi! İslam Memiş kazananları açıkladı! Görenlerin aklı karıştı!

Vatandaşlar dolar ile ilgili son dakika gelişmeleri sorgulamaya başlarken Para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten dolar yatırımı yapanlara kırmızı kodla uyarı geldi. Görenlerin aklı karıştı!

Hız sınırı, kırmızı ışık, kemer cezası kaç lira olacak? İşte 2023 yeni trafik cezaları...

Yeniden Değerleme Oranı ile birlikte 2023 yılının trafik cezaları açıklandı.. En yüksek cezanın 20 bin 977 lira ile uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisinde araç kullanmak olduğu öğrenildi. Peki aşırı hız, kemer takmama, kırmızı ışıkta geçme ve diğer tüm ceza miktarları ne kadar oldu? İşte madde madde

1 gram gümüş ne kadar olacak? Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş açıkladı! Gümüş yatırımcıları gardınızı alın!

Gümüşün gram fiyatının ne kadar olacağı merak edilen konular arasında geliyor. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı. Gümüş yatırımcıları gardınızı alın!

Altında çok büyük deprem! Altının 15 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın

Yatırımcıların güvenli limanları arasında yer alan altın fiyatlarındaki dalgalı seyir devam ediyor. Ekonomist İslam Memiş, gram altının 15 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı, bu şok rakamı duyanlar mıh gibi çakıldı... Hemen göz atın...

22 banka peş peşe açıkladı! Görünce şok olacaksınız! İş Bankası, Akbank, Garanti, ING, Yapı Kredi...

Konut kredi faiz oranları tek tek duyuruldu. 22 banka peş peşe açıkladı! Görünce şok olacaksınız! İş Bankası, Akbank, Garanti, ING, Yapı Kredi... En uygun konut kredisini veren banka hangisi oldu? İşte banka banka konut kredisi faiz oranları...

Euro yatırımcıları müjde! Euro hız kesmeden yükselmeye devam ediyor

Euro kurundaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Euro kuru hız kesmeden yükselirken euro yatırımcılarının yüzü gülmeye başladı. Peki euro bugün ne kadar? Euro kaç lira oldu? 

Hızır Çağrı Güngör Haberi

Hızır Çağrı Güngör

İşte o isimler; İbrahim Berk, Ali Kutlu, Adem Sefa, Osman Günev, Cengiz Şişman, Osman Zor, irfan Şişman. Ali Devrin, Recep Bardakçı ve Cengiz Bayar yer aldı.inşaatçılar .Müteahhitler ve inşaat Malzomocilori Demeği Kurucu Başkanı Hızır Güngör derneğin resmiyet kazanmasıyla birlikte ilçede inşaat sektörünü tek çatı altında toplamayı hedeflediklerini söyleyerek demeğin faaliyEte geçtiğini belirtti. Güngör ayrıca Derneğin resmiyet kazanması ile birlikte bir süre sonra kongrenin gerçekleşeceğini söyledi.


Sakarya Adapostası...