14 / 05 / 2024

hızırilyas su tesisi

hızırilyas su tesisi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Türkiye’nin en ileri teknolojiye sahip arıtma tesisi olan, Hızırilyas İçme suyu Arıtma Tesisi açılışının 22 Mart Dünya Su Günü’nde gerçekleştirileceğinin müjdesini verdi.

Şehitkamil Zülfikar Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediyesi tarafından inşa edilen Zülfikar Sosyal Tesisi tamamlandı.

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Ekşioğlu Mert Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

Gerçekleştirdiği projeler ile 1000'e yakın ailenin ev sahibi olma mutluluğuna ortak olan Ekşioğlu Mert Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi. Şirket sektörün güçlü markalarından biri olarak gösteriliyor.

Konutta stok artış hızı yarı yarıya azaldı!

Konut stoku büyümeye devam ediyor. Bu yılın ilk dokuz ayında konut stoku 94 bin daha artmış durumda ama artışın hızı çok büyük ölçüde kesildi.

Adıyaman'da turizm projeleri hız kazandı!

Yeni sanayi yatırımlarının adresi olan Adıyaman, yükselişini sürdürmek için kalkınma projelerine hız verdi. Şehrin hedefinde turizm, tekstil ve tarım var.

Kocaeli'de ulaşım yatırımları hız kesmeyecek!

Kocaeli'nin en önemli ve büyük ilçelerinden Gebze’de hayata geçirilmeye başlanan yatırımları yerinde denetleyen ve bilgilendirme alan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ulaşımda yatırımlarımızın hızı kesilmeyecek." dedi

İnşaat sektöründe yatırımlar ve satışlar hız kazanacak!

1 Kasım seçimlerinden tek parti iktidarının çıkması inşaat sektöründe de sevinçle karşılandı. Sektörün önde gelen firmalarının ortak görüşü; istikrarın sürmesi sebebiyle yatırımlar ve satışlar hız kazanacak, ekonomi yeniden ayağa kalkacak.

Türkiye'nin mega projelere hız kesmeden devam edecek!

Türkiye’yi sıçratacak mega projeler, sandıktan çıkan istikrarla hız kazanacak. 100 milyar doları aşan mega projeler Türkiye’yi 2023 hedeflerine taşıyacak.

Mega projeler hız kazanacak!

Ulaştırmadan savunma sanayisine, enerjiden teknolojiye Türkiye'nin mega projeleri tek parti iktidarıyla hız kesmeden sürecek. Karar aşamasındakiler ise hayata geçirilecek. İşte projelerle ilgili AK Parti'nin vaatleri...

Mega projeler hız kazanıyor!

Ulaştırmadan savunma sanayisine, enerjiden teknolojiye Türkiye'nin mega projeleri tek parti iktidarıyla hız kesmeden sürecek. Karar aşamasındakiler ise hayata geçirilecek

Nihat Zeybekci: Seçim sonrası vizyon projeler hız kazanacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Seçim sonrası Kanal İstanbul, 3. havalimanı, 3. köprü gibi vizyon projeler hız kazanacak."

Kepez'de sağlık yatırımları hız kesmeden devam ediyor!

Kepez Belediyesi, ilçeye sağlık yatırımlarında hız kesmiyor. Sütçüler ve Şehir Hastanesi'nin yanı sıra mahallelere de aile sağlığı merkezleri yapılıyor.

Nihat Zeybekci: Mega projeler hız kazanacak!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci: "Yeni dönemde ekonomi yönetiminin listesinin ilk sırasında yoksulluğun ortadan kaldırılması var. Ayrıca Kanal İstanbul, 3'üncü Havalimanı, 3'üncü Köprü gibi vizyon projeler hız kazanacak. " dedi.

hızırilyas su tesisi Haberi

hızırilyas su tesisi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) tarafından Hızırilyas Tepesi’nde inşa edilen son teknoloji arıtma tesisi, 22 Mart Dünya Su Günü’nde açılacak. 27 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen 6 yeni arıtma tesisi çalışmalarında sona gelindiğini kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Şehrimizin içme suyu geleceğini garanti altına almak için 6 yeni arıtma tesisi çalışmalarına başlamıştık. Serpan Hızırilyas Tepesi’nde, Sapanca Muradiye ve Kurtköy’de, Hendek Yeşilyurt’ta, Karapürçek ve Hacımercan’da inşa ettiğimiz son teknoloji arıtma tesisi çalışmalarında sona gelindi. Hızırilyas Tepesi’nde inşa edilen ve kapasitesiyle Türkiye’nin en ileri teknoloji arıtma tesisi olan tesisimizde deneme çalışmalarını başlatmıştık. İnşallah deneme çalışmalarının tamamlanmasıyla 22 Mart Dünya Su Günü’nde bu tesisin açılışını gerçekleştireceğiz” diye konuştu.



Türkiye’de tek

Hızırilyas Tepesi’nin Sakarya’nın yeni içme suyu merkezi olacağını kaydeden Başkan...