21 / 05 / 2024

hızlı feribot seferleri

hızlı feribot seferleri

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Yenikapı ile Bursa arasında hizmet veren hızlı feribot seferleri, kış koşullarında kısa sürede rahat yolculuk hizmeti almak isteyenlerin ilgisini çekiyor

Malatya-Sivas hızlı tren seferleri resmen başladı! Malatya-Ankara arası 6,5 saate düştü!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Malatya'yı hızlı trenle entegre biçimde Ankara ve İstanbul'a bağlayacak.

Müjde! Yüksek Hızlı Tren seferleri 1 ay ücretsiz olacak! İşte o iller, sefer saatleri ve durakları...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri mayıs ayının sona kadar ücretsiz olacak. Peki, sefer saatleri ve durakları belli oldu mu? İşte yanıtı...

Hızlı tren seferleri 10 Eylül’den itibaren 44’ten 56’ya çıkıyor! 5 Eylül 2022 Hızlı tren fiyat listesi..

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, "Hızlı tren seferlerini 10 Eylül 2022’den itibaren 44’ten 56’ya çıkarıyoruz. Ayrıca Eskişehir-İstanbul arasına da ilk defa sefer konulacak." dedi. İşte haberin devamı…

Hızlı trene bir zam daha! İşte yeni fiyatlar...

Yılbaşından sonra Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferleri 4. kez zamlandı ve fiyatlar yüzde 30 daha arttı.

Yüksek Hızlı Tren'e şehirlerarası hızlı ekspres seferleri geliyor!

Ulaştırma Bakanlığı, 2020’de yeni Yüksek Hızlı Tren hatlarını işletmeye alırken, verimliliği artırmak için YHT güzergâhlarında ekspres seferlere başlayacağını duyurdu...

Antalya'da hızlı tren seferleri 2020 yılında başlayacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, temeli atılan hafif raylı sistemin Expo 2016 Antalya'ya kadar açılışının gerçekleştirileceğini belirterek, hızlı tren seferlerinin ise 2020 yılında başlayacağını kaydetti.

Halkalı-Kapıkule hızlı tren seferleri 2019'da başlayacak!

Çerkezköy'de Halkalı-Kapıkule Demiryolu Projesi hakkında Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Cenk Peker, Halkalı-Kapıkule hızlı tren seferlerini 2019 yılına kadar faaliyete geçirmeyi planladıklarını söyledi.

Yüksek Hızlı Tren Adana'ya geliyor!

Necdet Ünüvar, Adana-Mersin arasının da 4 hat yapılacağını belirtti ve "Adana'dan Ankara ve İstanbul'a hızlı tren seferleri başlayacaktır" diye konuştu.

Yüksek Hızlı Tren seferleri yeniden başladı!

Eskişehir'de, enerji nakil hatlarındaki sorunun giderilmesiyle Yüksek Hızlı Tren seferleri yeniden başladı. Sorunun yaklaşık 8,5 saat sonra giderilmesiyle Eskişehir-Ankara istikametine 18.15'te seferler başladı.

Kayseri'de Yüksek Hızlı Tren seferleri 2018'de başlayacak!

Kayseri’nin yüksek hızlı tren umudu 4 yıllık bir gecikmeden sonra 2018’de gerçek oluyor. Ankara-Kayseri arasındaki 7 saatlik süreyi 2 saate indirecek proje için bu yıl ihaleye çıkılıyor

İDO'dan sömestr için ek sefer!

8 Şubat'a kadar her gün Yenikapı-Yalova hattında karşılıklı 13.30 hızlı feribot seferleri yapılacak. 27-2829 Ocak ve 02-03-04-05 Şubat'ta ise 11.10 KadıköyYenikapı-Bursa ve 14.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy ek seferleri yapılacak.

İDO bazı seferleri iptal etti!

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 07.00 Yenikapı - Bandırma hızlı feribot ve 07.30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi!

Olumsuz hava muhalefeti nedeniyle, Bursa Deniz Otobüsleri 'nin (BUDO) bazı seferleri, İstanbul Deniz Otobüsleri 'nin (İDO) ise Yenikapı - Bandırma Hızlı Feribot seferi iptal edildi

hızlı feribot seferleri Haberi

hızlı feribot seferleri

Bu hatta, 1-20 Ocak tarihlerindeki araç ve yolcu bileti satışlarına bakıldığında ve geçen yılın aynı dönemiyle karşılaştırıldığında karşılıklı seferlerde, araç ve yolcu seçeneklerinin her birinde yüzde 10 ile 15 arasında artış görüldü. 

İstanbul-Bursa arasındaki hızlı feribot hizmetine ilginin artmasında, Yenikapı'nın son dönemde daha popüler bir merkez haline gelmesinin de payı var. Özellikle Marmaray hattının devreye girmesiyle Yenikapı'daki yolcu hareketliliğinde de artış yaşandı. 

Bugün başlayacak ve 9 Şubat'ta sona erecek yarıyıl tatiline dönük promosyonlu satışlar ve Uludağ gibi kayak merkezlerinde yapılan rezervasyonlar da YenikapıBursa hızlı feribot hattındaki canlılığı destekliyor. 

Ocak ayı başında Kabataş-Bursa arasındaki deniz otobüsü (İDOBÜS) hizmetini sonlandıran İDO'nun, bu hattaki yolcularının bir bölümünün Yenikapı-Bursa arasındaki hızlı feribot seferine yöneldiği görülüyor. 

İDO, eskiden Bostancı-Yenikapı/Armutlu Tatil Köyü-Armutlu arasında yapılan deniz otobüsü seferlerini 1 Ocak...