30 / 04 / 2024

hızlı trende telefon çekecek mi

hızlı trende telefon çekecek mi

Avea, bugün hizmete girecek olan Ankara - İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattındaki kapsama çalışmalarını tamamlayarak; hattı, kesintisiz ses ile mobil internet iletişimi için Avealı yolcular için hazır hale getirdi.

Ocak 2023'ün en hızlı android telefonları ortaya çıktı!

AnTuTu, ocak ayının en hızlı 10 Android telefonunu açıkladı. Peki geçtiğimiz ay hangi telefon nasıl performans gösterdi?

En hızlı android telefonlar belli oldu! 

AnTuTu, globalde aralık ayının en hızlı 10 Android telefonunu açıkladı. Peki geçtiğimiz ay, hangi telefon nasıl performans gösterdi?

En hızlı ilk 10 Android telefon modelleri belli oldu!

AnTuTu, kasım ayının en hızlı 10 Android telefonu listesini yayımladı. Peki geçtiğimiz ayın en iyi performans gösteren 10 telefon modeli...

Telefonunu yenilemek isteyenler dikkat! En hızlı Android telefonlar!

AnTuTu, Eylül ayının en hızlı 10 Android telefonunu açıkladı. Peki telefon geçen ay  nasıl bir performans sergiledi? 

Telefonunu değiştirmek isteyenler sakın kaçırmasın! En hızlı akıllı telefonlar belli oldu! İşte detaylar!

Telefonunu değiştirmek isteyenler ya da yeni bir telefona ihtiyacı olanlar Eylül 2022 itibari ile belirlenen en hızlı telefon modellerini sakın kaçırmasın!

Adil Karaismailoğlu: Hızlı trende 3 bin kilometreye çıkacağız!

Türk Demiryolu Zirvesi'nde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Hızlı trende 3 bin kilometreye çıkarmayı hedefliyoruz'' dedi.

Edirne'ye hızlı trende ihale sürecine girildi!

Edirne Valisi Özdemir, Edirne'deki hızlı tren projesinin devam ettiğini müjdeledi. TCDD Edirne Gar Müdürü Yıldırım 16 Mart'ta kontrollük ihalesinin yapıldığını ve bu ihalenin sonuçlandığını söyledi.

Kayseri'ye hızlı tren geliyor!

Feridun Bilgin, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaretinde özellikle hızlı trenle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin, Kayseri’nin hızlı trende doğu-batı ve kuzey güney hatlarının kavşak noktası olacağını söyledi.

Ankara - Konya hızlı treni 300 kilometre hız yapacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, hızlı trende yeni bir setin hazır olduğunu, Ankara -Konya arasında hızın 330 kilometreye kadar çıktığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Hızlı tren saatte ne kadar hız yapacak?

Avrupa Birliği (AB) fonlarıyla yapılacak hızlı tren hatlarında hız limiti konusunda Türkiye ile AB arasına anlaşmazlık yaşandığı ortaya çıktı. Hızlı trende saatte 200 km hıza Avrupa fren koydu.

Hızlı tren biletinde uçak modeli!

TCDD Genel Müdürlüğü, uçaklarda olduğu gibi yüksek hızlı trende indirimli bilet uygulamasına geçti. Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında hesaplı biletler 35 liradan satışa sunuldu.

Ankara İstanbul hızlı tren bileti çocuklara ne kadar?

Ankara İstanbul hızlı trende çocuk için bilet kaç liradan kesilecek? Ankara İstanbul YHT çocuk biletleri kaç TL? İstanbul Ankara YHT bileti çocuklar için ne kadar? Ankara İstanbul yüksek hızlı tren çocuk bileti kaç lira?

Hızlı trenle, Bursa-Adana-Konya hatlarında yük taşımacılığı yapılacak!

Türkiye’nin ilk hızlı treni şimdi de yük taşımacılığı yapacak. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın önceki gün ‘Hızlı trende yük de taşınacak’ açıklamasının detayları belli oldu.

hızlı trende telefon çekecek mi Haberi

hızlı trende telefon çekecek mi

Avea’dan, 250 km hızda kesintisiz iletişim… Türkiye’nin en yenilikçi mobil iletişim şirketi Avea, bugün hizmete girecek olan Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında, Avealılara kesintisiz iletişim imkânı sunmak için gerekli tüm hazırlıkları tamamladı. YHT hattında, kapsama alanını genişletip, iyileştirmeler kapsamında altyapı ve sistem kurulumları da dahil olmak üzere tüm yatırım ve çalışmaları gerçekleştiren Avea; hat boyunca, kesintisiz ses ile mobil internet iletişimini Avealı yolcular için hazır hale getirdi.



Haberleşme teknolojisindeki "yeni Avrupa standardı" olarak kabul edilen ve TCDD Genel Müdürlüğü tarafından YHT altyapılarına entegre edilen GSM-R sisteminin Türkiye’deki operatörlerin kullanımına açılmasıyla birlikte, bu yeni teknolojiyi YHT hattında kullanım imkanı sağlayan Avea, hizmete girecek Eskişehir-İstanbul arasındaki YHT hattı boyunca da müşterilerine kesintisiz ses ve internet erişimi sunacak.


Avealılar, Ankara-İstanbul YHT hattındaki tünellerde...