04 / 05 / 2024

Hizmet Binası Bingöl

Hizmet Binası Bingöl

Askeri alanın bir bölümüne Belediye Hizmet Binası yapılacak. Başkan Barakazi, “Belediye Hizmet Binamızın Askeri Alan içerisinde yer tahsisi yapıldı, projesi tamamlandı ihale hazırlığımız devam ediyor” dedi.

Yapımı bir yılda tamamlanan Darülaceze’ye Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü!

Yardıma muhtaç vatandaşlara yuva olacak Darülaceze’nin yeni binası inşası sona erdi. İstanbul Okmeydanı’nda 1800’lü yıllardan bugüne kadar hizmet veren Darülaceze, kocaman yaşam alanına dönüştü. O devasa alan sadece bir senede tamamlandı ve Londra’dan en iyi hizmet binası ödülü aldı.

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası boşaltılıyor!

30 Ekim'de meydana gelen İzmir depremi sonrasında riskli olduğu belirlenen ve hakkında yıkım kararı alınan İzmir Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binası boşaltılıyor. 

2 bin 202 hizmet binası deprem dayanıklılığı açısından incelendi!

İnşaat Emlak Birimleri Eğitim ve Koordinasyon Toplantısı'na katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "2007 öncesinde yapılan 2 bin 202 hizmet binasını deprem dayanıklılığı açısından inceledik" dedi.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı yeni hizmet binası açılıyor!

Milli İstihbarat Teşkilatı İstanbul Bölge Başkanlığı Yeni Hizmet Binası, bugün gerçekleştirilecek törenle hizmete açılacak.

Gelir İdaresi Başkanlığı Ataşehir Hizmet Binası açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hazine ve Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu - Gelir İdaresi Başkanlığı Ataşehir Hizmet Binası Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı.

MÜ Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası açılıyor!

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başıbüyük Ek Hizmet Binası bugün hizmete açılıyor.

Çatalca Belediyesi Binkılıç Mahallesi Ek Hizmet Binası yenileniyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çatalca Belediyesi, Binkılıç Mahallesi Ek Hizmet Binası'nı yeniliyor.

Tekirdağ'daki hizmet binası 2021 yılında tamamlanacak!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, yapımı tüm hızıyla devam eden Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası inşaat çalışmalarında incelemelerde bulundu. Yapımına 2016 yılında başlana bina 2021'de tamamlanması planlanıyor. 

Osmangazi Yiğitali Hizmet Binası açılışa hazır!

Osmangazi Belediyesi’nin Yiğitali Mahallesi’nde hayata geçirdiği modern hizmet binası inşaatı tamamlandı. 

Bursa Yıldırım Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı!

Bursa Yıldırım Yeşilyayla Mahallesi’nde inşa edilen Hatice Aslanoba Sağlık Hizmet Binası açıldı.

Bolu Belediyesi ana hizmet binası yıkılıyor!

Büyük Camii Mahallesi'nde yer alan ve yeni yapılan hizmet binasının kısmen tamamlanmasının ardından boşaltılan eski Bolu Belediyesi Hizmet Binası yıkılıyor.

Hizmet Binası Bingöl Haberi

Hizmet Binası Bingöl

Bingöl Belediyesi Hizmet Binası için yapım çalışmaları başlıyor. İnönü Mahallesinde yapılan TOKİ konutlarından sonra parçalanan ve 11 farklı yerde hizmet verdiği söyleyen Bingöl Belediyesi Hizmet Binası için yapım çalışmaları başlıyor.



Belediye Başkanı Yücel Barakazi ile 12 Mart’ta yapılan basın toplantısında açıklanmıştı.35 bin metrekarelik bir büyüklüğe sahip alan için Başkan Barakazi, “Bu alanda 3 temel parça var ve yapılan ön çalışmada birincisi, o alanda geçen yolları genişleteceğiz. Bu alana fazladan iki yol daha attık. Biri bağlantı yolu, biri de boydan boya bir yol. İkinci kısım alana ise belediye hizmet binasını yapacağız. Üçüncü kısım ise 13 bin metrekareye yakın o kısmı da  ticari olarak düzenliyoruz. Bununla kent merkezi ve çarşımız açısından güzel bir rahatlatma sağlayacağını düşünüyoruz. Farklı fikirlere açığız. Sizde kamuoyu oluşturup,...