22 / 07 / 2024

HK Elektrik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

HK Elektrik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

HK Elektrik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Halife Koç tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu.

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Yalçın tarafından kuruldu.

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Özdemir tarafından kuruldu.

Derinay Mimarlık İnşaat Elektrik Harita Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Derinay Mimarlık İnşaat Elektrik Harita Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün kuruldu.

Flz Danışmanlık Reklam İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flz Danışmanlık Reklam İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Durmaz tarafından kuruldu.

Morataş Elektrik İnşaat Malzemeleri Proje Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morataş Elektrik İnşaat Malzemeleri Proje Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Metin Eryılmaz tarafından kuruldu.

Tkworld İnşaat Metal Elektrik Lojistik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tkworld İnşaat Metal Elektrik Lojistik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Aygül tarafından kuruldu.

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik Danışmanlık Ve Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Bilişim Teknik İnşaat Elektrik Danışmanlık Ve Altyapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Mücahit Taş tarafından kuruldu.

Sarolar İnşaat Plastik Danışmanlık Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarolar İnşaat Plastik Danışmanlık Elektrik Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  650 bin TL  sermaye bedeli ile Murat Demiral tarafından kuruldu.

Hk Property İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Property İnşaat Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  350 bin TL sermaye bedeli İle Hasan Keskin tarafından kuruldu.

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Seba Groups İnşaat Elektrik Temizlik Malzemeleri Ve Matbaa Reklam Danışmanlık Limited  Şirketi  Sarıyer’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  Şevki  Keçeli tarafından kuruldu.

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Glos İnşaat Yapı Ve Metal Elektrik Malzemeleri Gayrimenkul Danışmanlık Rek.San.Tic.Ltd.Şti. Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Coşkun tarafından kuruldu.

Ayder Emlak Danışmanlık İnşaat Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayder Emlak Danışmanlık İnşaat Elektrik Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ölmez tarafından kuruldu.

Efektif Elektrik İnşaat Organizasyon Danışmanlık Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efektif Elektrik İnşaat Organizasyon Danışmanlık Lojistik İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Tanju Özçelik tarafından kuruldu.

HK Elektrik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

HK Elektrik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

HK Elektrik Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Halife Koç tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Pendik, Fevzi Çakmak Mahallesi, Mimar Sinan Caddesi'nde kuruldu.


HK Elektrik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan gerekli lisans alınarak enerji kaynaklarının üretim tesislerinde elektrik enerjisine dönüştürülmesi için üretim tesisi kurulması, elektrik enerjisi üretimi, üretilen elektrik enerjisinin veya kapasitenin müşterilere satışını yapmak, Hizmet vermiş olduğu kişi ve kurumların amaç ve konusu dahilinde üretim türüne göre doğalgaz çevrim santralleri, termik santralleri, rüzgar santralleri, jeo termik santraller, güneş enerji santralleri konusunda araştırma geliştirme ve aracılık hizmetleri sunmak, yasal mevzuat çerçevesinde müşterilerinin kamu kurumları ile olan ilişkilerini düzenlemek ve kamu kurum ve özel sektör yatırımlarının başlangıçtan sonuçlanıncaya kadar bürokratik işlemleri takip...