04 / 05 / 2024

Hk Restorasyon Mühendislik Ve İnşaat nerede

Hk Restorasyon Mühendislik Ve İnşaat nerede

Hk Restorasyon Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Kılınç tarafından kuruldu. 

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkez nakli yapıldı!

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Hayvancılık Gıda Ve Süt Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı. Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osmanoğlu Restorasyon Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuz Ergün ve Selçuk Ergün ortaklığında kuruldu.

Care Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Care Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Limited Şirketi Beşiktaş'ta Cihan Bakırhan tarafından kuruldu.

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sm Planlama Mimarlık Restorasyon Mühendislik İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Samet Kuzpınarı tarafından kuruldu.

Retrofit Mühendislik Ve Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Retrofit Mühendislik Ve Restorasyon Limited Şirketi Eyüpsultan'da Muammer Fırat ve Şenay Eruzun ortaklığında kuruldu.

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Elmas Hayırlıoğlu, Merve Betül Hayırlıoğlu Yılmaz tarafından kuruldu.

Janus Mimarlık Mühendislik Restorasyon İnşaat Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Janus Mimarlık Mühendislik Restorasyon İnşaat Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Eren Onur ve Uğur Kaan ortaklığında kuruldu.

Arta Restorasyon Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arta Restorasyon Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahsen Yılmaz tarafından kuruldu.

Galata İstasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon Enerji İnşaat İthalat Ve İhracat A.Ş. kuruldu!

Galata İstasyon Mimarlık Mühendislik Restorasyon Enerji İnşaat İthalat Ve İhracat A.Ş. Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Aktarli ve Mustafa Hakkı Demirel tarafından kuruldu. 

Ck Restorasyon İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Restorasyon İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemil Karataş tarafından kuruldu.

İK Mimarlık Mühendislik İnşaat Restorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İK Mimarlık Mühendislik İnşaat Restorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Kahraman tarafından kuruldu.

Tiga Yapı Restorasyon Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiga Yapı Restorasyon Mimarlık Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çağlar Bulut tarafından kuruldu. 

Hm Global İnşaat Mühendislik Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Global İnşaat Mühendislik Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdullah Sakınç tarafından kuruldu.

Hk Restorasyon Mühendislik Ve İnşaat nerede Haberi

Hk Restorasyon Mühendislik Ve İnşaat nerede

Hk Restorasyon Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Kılınç tarafından kuruldu. 

Hk Restorasyon Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Hk Restorasyon Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi adres: Sultantepe Mh.Kirişçi Sk. N.Hatun Ap.N.14/1 Üsküdar