19 / 05 / 2024

Hm Alkan İnşaat adres

Hm Alkan İnşaat adres

Hm Alkan İnşaat Ve Gıda Limited Şirketi bugün Mustafa Alkan ve Hakan Alkan ortaklığında 500 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de kuruldu.

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tellioğlu tarafından kuruldu.

Ecir Hm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ecir Hm İnşaat Limited Şirketi Beşiktaş'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Atiyaoğlu ve Mürsel Demir ortaklığında kuruldu.

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Alüminyum İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Fatma Alkan tarafından kuruldu.

Alkan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Varol Alkan tarafından kuruldu.

Alkan Marin İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkan Marin İzolasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aytaç Alkan tarafından kuruldu.

Hm Restorasyon Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Restorasyon Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kaptan ve Tuncay Kaya ortaklığında kuruldu.

Hm Karaduman İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Karaduman İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Mehmet Karaduman tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Hm Global İnşaat Mühendislik Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Global İnşaat Mühendislik Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamdullah Sakınç tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Hm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Hm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Ekşi ve Mustafa Ekşi ortaklığında kuruldu. 

Hm Özcan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Özcan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Medeni Özcan tarafından kuruldu. 

Hm Uluslararası İnşaat Yatırım Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Uluslararası İnşaat Yatırım Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Isa Khadzhımuradov tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hmçyol İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hmçyol İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Besim Kaan Öngün tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de kuruldu.

Hm Alkan İnşaat adres Haberi

Hm Alkan İnşaat adres

Hm Alkan İnşaat Ve Gıda Limited Şirketi bugün Mustafa Alkan ve Hakan Alkan ortaklığında 500 bin TL sermaye bedeli ile Çekmeköy'de kuruldu.


Hm Alkan İnşaat Ve Gıda Limited Şirketi Konusu:

a- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, işhanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek. c- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma...