05 / 05 / 2024

hm izmir 2. mağazası

hm izmir 2. mağazası

Dünyanın en büyük moda perakendecileri arasında yer alan ünlü İsveç markası H&M (Hennes & Mauritz AB) İzmir'deki ikinci mağazasının İzmir Mavibahçe AVM'de açacak.

Evora İzmir 2. Etap ön satışa çıktı!

İlk etap satışları tamamlanan Evora İzmir projesinde 2. Etap satışları başladı. Proje İzmir'in gözbebeği Alsancak'ta yükseliyor.

İzmir 2. Sulh Mahkemesi Buca'daki 5 arsayı satıyor!

İzmir 2. Sulh Mahkemesi tarafından Buca'da bulunan 5 arsa 29 milyon 975 bin TL'ye satılıyor. Gayrimenkullerin ihalesi 10 Ekim'de gerçekleşecek.

HM İzmir'deki 2. mağazasını açacak!

Dünyanın en büyük moda perakendecileri arasında yer alan ünlü İsveç markası H&M (Hennes & Mauritz AB) İzmir'deki ikinci mağazasının İzmir Mavibahçe AVM'de açacak.

İzmir Optimum AVM 2. etap ne zaman tamamlanacak?

2016 yılı içerisinde tamamlanacak olan Gaziemir Optimum ikinci etap projesinde 55 adet dükkan yer alacak. 135 bin 284 metrekare inşaat alanına sahip olan İzmir Optimum AVM'nin inşaat alanı 2. etapla birlikte 27 bin 500 metrekare artacak...

TOKİ İzmir Urla 2 adet 52 üniteli İGVPY inşaatı ihalesi 26 Kasım'da!

TOKİ İzmir Urla Güvendik Mahallesi Menteş Mevkii 2 adet 52 üniteli İGVPY inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 26 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

İzmir Gaziemir'e 2 milyar liralık otel yatırımı yapılacak!

Bu yıl içinde hizmete alınan Fuar İzmir, Gaziemir'i otel yatırımlarının gözdesi yaptı. Şu anda toplam 181 odalı 3 otelin faaliyet gösterdiği ilçeye önümüzdeki 5 yıl içinde 2 milyar liralık yeni işadamlarına yönelik otel yatırımı yapılması öngörülüyor.

İzmir Menderes'te icradan 2.5 milyon TL'ye satılık fabrika!

Menderes İcra Dairesi tarafından İzmir İli, Menderes İlçesi'nde bulunan fabrika 2 milyon 500 TL bedelle, 16 Ekim günü açık artırma usulüyle ihale edilecek.

İzmir Prestij 2 güncel fiyat listesi!

Prestij 2 Evleri DBM İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Toplam 81 adet daireden meydana gelen projede teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. İşte İzmir Prestij 2 güncel fiyat listesi...

TOKİ İzmir Tire Alt Gelir Grubu 2 konut başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 320 konutluk İzmir Tire Toplu Konut Projesi Alt Gelir Grubu kapsamında yer alan 2 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacak.

İzmir Karabağlar'da 2.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İzmir İli, Karabağlar İlçesi'nde bulunan 2 arsa İzmir 1.Satış Memurluğu tarafından 24 Ağustos 2015 günü saat 09:30 ile 10:10 arasında açık artırma usulüyle ihale ediliyor.

İzmir'de Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi toplantısı 2 Haziran'da!

İzmir'in Tire İlçesinde bulunan Etlik Piliç Yetiştirme Tesisi Kapasite Artışı projesine ilişkin ÇED toplantısı 2 temmuz'da yapılacaktır.

İzmir 2. kordonda yenileme çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ikinci Kordonda yenileme çalışmaları için harekete geçti. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bulvarı’nın Ali Çetinkaya Bulvarı ile 1476/1 sokak arasında kalan kısmında (ikinci kordon) yenileme çalışması gerçekleştirecek.

İzmir'de en çok 1+1 ve 2+1 konut tercih ediliyor!

1+1 ve 2+1 konutların tercih edildiğini söyleyen İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu "Artan eğitim düzeyi ve bireyselleşme sebebiyle özellikle büyükşehirlerde yaşayan gençler ailenin yanından ayrılarak ciddi bir konut talebi yaratıyor" dedi

hm izmir 2. mağazası Haberi

hm izmir 2. mağazası

Dünyanın en büyük moda perakendecileri arasında yer alan ünlü İsveç markası H&M (Hennes & Mauritz AB) İzmir'deki ikinci mağazasının İzmir Mavibahçe AVM'de açacak. Türkiye'deki erkek, kadın, çocuk giyim ve ev dekorasyon hepsinin birden yer aldığı tek full konsept mağazasını geçtiğimiz Kasım ayında İzmir'de açan H&M, bu kentteki ikinci mağazasına ilk baharda açmayı planlıyor. Kaliteyi ve sürdürülebilir modayı en iyi fiyata sunan marka olduklarını dile getiren H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner, şunları söyledi: "İzmir'de kısa sürede ikinci mağazamızı açıyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu önemli şehirde büyüme gerçekleştireceğimizi daha önce paylaşmıştık. İlk mağazamızda gördük ki İzmirli modaseverlerin markamıza ilgisi çok büyük. Yeni mağazamızla bu güzel şehirde daha çok kişiye ulaşacağımız için heyecanlıyız." Collner, H&M mağazalarına her gün yeni ürünlerin giriş...