27 / 04 / 2024

Hmc Otel İşletme iletişim

Hmc Otel İşletme iletişim

Hmc Otel İşletme Ve Yatırım Anonim Şirketi dün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Ağaçhan ve Yaser Uzun ortaklığında kuruldu.

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Marmaris'teki ruhsatsız 4 yıldızlı otel mühürlendi!

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki işletme ruhsatı olmadığı ileri sürülen 4 yıldızlı otel, belediye ekipleri tarafından mühürlendi.

İzmir Ödemiş Lake Otel'in temeli atıldı!

Ödemiş Belediyesi, Gölcük Mahallesi'nde "esaslı tadilat karşılığı uzun süreli kiralama, işletme modeli" ile baştan aşağı yenileyeceği Gölcük Otel'in temelini attı.

Rixos, Kuzey Afrika'da 3 yeni otel açacak!

Rixos turizmin gözde pazarlarından Kuzey Afrika'daki portföyünü genişletme kararı aldı. Fettah Tamince'nin turizm şirketi Rixos, 3 yeni otel açmak için çalışma başlattı.

Karlıon Otel İşletme Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıon Otel İşletme Turizm İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Bozkurt Karlıon tarafından kuruldu.

Beytaş Otel İşletme Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beytaş Otel İşletme Turizm İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Kılıç tarafından kuruldu. 

Hmc Otel İşletme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Hmc Otel İşletme Ve Yatırım Anonim Şirketi dün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Ağaçhan ve Yaser Uzun ortaklığında kuruldu.

Otel mimarisindeki trendler!

AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu otel mimarisine dikkat çekerek, hangi otele hangi mimari tipinin uygun olacağını açıklıyor. Erkurtoğlu, mimari detaylar sayesinde otellerin hem doluluk oranlarını artırabileceğini hem de işletme maliyetlerini düşürebileceklerini belirtiyor.

Afyonkarahisar'a 71 milyon TL'lik yeni otel geliyor!

Afyonkarahisar Zemzem Termal Otel işletme Sahibi Murat Uçan, 2017 yılında açılacak 71 milyon TL maliyetindeki otelle birlikte şehre deniz geleceğini belirtti.

Güriş İnşaat, Mirage Park Resort Otel'in işletmesini devraldı!

Mirage Park Resort Otel, Oger Otel işletmelerinin iflası ve kira sözleşmesini 30 Aralık tarihinde tek taraflı fesh etmesi üzerine mülkiyeti Güriş İnşaat ve Mühendislik'e ait olan Mirage Park Resort Otel tesisini firma olarak kendisi işletme kararını aldı.

Otel açma ruhsatı nasıl alınır?

Otel açmak için; İş planının yapılmış olması, Otel yerinin bulunmuş olması, İşletme ruhsatı ve izinlerin alınmış olması, Mali sorumluluk sigortasının yapılmış olması gerekiyor. Peki, otel açma ruhsatı nasıl alınır?

Merih Otel İşletme Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Merih Otel İşletme Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Çiğdem Bozkurt Merih Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu.

Kütahya Belediyesi 29 yıl işletme karşılığı otel yaptıracak!

Kütahya Belediye Başkanlığı, Ilıca Kaplıcaları mevkiinde bulunan tesislerin yerine 5 yıldızlı termal otel-tatil köyü yaptıracak. Yapılan otelin 29 yıllık işletme hakkı 26 Mayıs 2015 tarihinde ihale edilecek.

Hmc Otel İşletme iletişim Haberi

Hmc Otel İşletme iletişim

Hmc Otel İşletme Ve Yatırım Anonim Şirketi dün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Ağaçhan ve Yaser Uzun ortaklığında kuruldu. 


Hmc Otel İşletme Ve Yatırım Anonim Şirketi konusu: 

Yurt içinde ve yurt dışında her türlü turistik tesisler, otel, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek, almak, satmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Hmc Otel İşletme Ve Yatırım Anonim Şirketi adres:  Ali Kuşçu Mh.Fatih Türbesi Sk.N.33/2...