05 / 05 / 2024

HMYıldız İnşaat ve İnşaat Malzemeleri

HMYıldız İnşaat ve İnşaat Malzemeleri

HMYıldız İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Tarım Hayvancılık ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Yıldız, Mehmet Yıldız, Yunus Yıldız tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 12 Nisan'da kuruldu

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aky Yıldız İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Yıldız tarafından kuruldu.

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Yılmaz ve Levent Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Yıldız İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ayhan Yıldız tarafından kuruldu.

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

5yıldız Fast İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi Sultangazi'de Mücahit Yıldız tarafından kuruldu.

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de İsa Yıldırım tarafından kuruldu.

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Özgün Ege Yapı Mimarlık Proje İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bahçelievler'de yapıldı.

Özün Lojistik Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Özün Lojistik Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 194 bin 750 TL sermaye bedeli ile Sema Cıngıllıoğlu tarafından kuruldu.

Ysr Öz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ysr Öz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ysr Öz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi açıldı!

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi 100 TL sermaye bedeli ile Fahrettin Akyüz tarafından açıldı.

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nun Yıldız İnşaat Mimarlık Eğitim Sağlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Boztemur tarafından kuruldu.

Odman İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı!

Odman İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi’inin merkez nakli yapıldı. Odman İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirket’inin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı.

HMYıldız İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Haberi

HMYıldız İnşaat ve İnşaat Malzemeleri

HMYıldız İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Tarım Hayvancılık ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hasan Yıldız, Mehmet Yıldız, Yunus Yıldız tarafından 75 bin TL'lik sermaye ile 12 Nisan'da kuruldu. HMYıldız İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Tarım Hayvancılık ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


HMYıldız İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Tarım Hayvancılık ve Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Gültepe Mahallesi, Bağlar Caddesi, No:9 Dükkan...