29 / 04 / 2024

Hobi Extra teslim tarihi

Hobi Extra teslim tarihi

Dairelerin 2016 yılının Haziran ayında teslim edileceği Hobi Extra Kurtköy projesinde yer alan konut seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Hobi bahçesi sahipleri 'yapı kayıt belgesi' mağduru!

Sincan’da hobi bahçesi sahipleri, yapı kayıt mağduru olduklarını iddia ediyor. Yıkım tebligatının elden teslim edilmediğini ifade eden mağdurlar, belediyenin yazdığı cezaları ödemekten dertli...

Yeni bir emlak yatırım aracı: Hobi bahçeleri!

Yılmaz Emlak, 4 yılda toplam 9 kooperatif tapulu hobi bahçesi teslim etti. Yılmaz Emlak'ın Sahibi Yılmaz, "Profesyonel ekibimizle oluşturduğumuz 300-500 metrekare hobi bahçelerimizde dilerseniz bir yaşam alanınız, dilerseniz karlı bir yatırımınız olur" dedi...

Bahçetepe İstanbul’un hobi bahçeleri teslim edildi!

Makro – Akyapı Ortak Girişimi imzasıyla Başakşehir’de inşa edilen ve gayrimenkul sektörünün en İnovatif Projeleri’nden biri olarak gösterilen Bahçetepe İstanbul’daki 896 dairenin hobi bahçeleri 4 bin kişinin katıldığı törenle teslim edildi.

Hobi Extra Kurtköy iletişim!

4 blok halinde yükselen Hobi Extra Konutları'nda fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor. Hobi Extra Kurtköy iletişim için 0216 685 11 11 telefon numarası ile irtibata geçebilirsiniz.

Hobi Extra fiyat!

Grup Atlantis imzası ile inşa edilen Hobi Extra projesinde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri satışa sunuluyor. Hobi Extra fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Kurtköy Hobi Extra nerede?

Atlantis AVM’ye ve yeni metro istasyonuna yakın bir konumda yükselen Hobi Extra Evleri 2016 yılının aralık ayında teslim edilecek. Peki Kurtköy Hobi Extra nerede?

Kurtköy Hobi Extra projesi!

Kurtköy Hobi Extra projesi 4 blok halinde İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa ediliyor. Grup Atlastis imzası taşıyan Kurtköy Hobi Extra Evleri'nin 2016 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri teslim tarihi!

Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri' nin teslim tarihi Mart ayının ikinci haftası olarak belirlendi. 2 blok şeklinde yükselen Bağdat Caddesi Hobi Park Evleri projesinde dairelerin alanları 210 metrekare olarak tasarlandı.

Hobi Extra Kurtköy'de Haziran 2016 teslim daireler!

Dairelerin 2016 yılının Haziran ayında teslim edileceği Hobi Extra Kurtköy projesinde yer alan konut seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Artaş Eclipse Maslak 'ta 350 bin liraya stüdyo daire! 2015 'te teslim!

Artaş Eclipse Maslak 'ta fiyatlar 350 bin liradan başlıyor, 2015 yılı içerisinde sahiplerine teslim edilecek olan projede buhar odası, hobi salonu, sauna, fitness center, yüzme havuzu ve oyun alanları bulunuyor...

Grup Atlantis Hobi Life teslim tarihi!

Hobi Life projesinde 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternafileri bulunuyor. Grup Atlantis Hobi Life teslim tarihi için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Atlantis Hobi Plus’ta son dükkan! 784 bin liraya! 24 ay vade!

Grup Atlantis tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Hobi Plus projesinde kalan son dükkan 784 bin liralık fiyatı ile sahibini bekliyor. Projedeki dükkanların 10 ay içinde teslim edilmesi planlanıyor

Hobi Plus Kurtköy’de metrekaresi 8 bin liraya mağaza!

Kurtköy’de hayata geçen Hobi Plus projesinde kalan 4 adet mağaza sahibini bekliyor. Metrekaresi 8 bin liradan başlayan mağazalar 10 ay içinde teslim edilecek

Hobi Extra teslim tarihi Haberi

Hobi Extra teslim tarihi

Grup Atlantis tarafından inşa edilen Hobi Extra projesi; İstanbul Kurtköy’de yükseliyor. Projede 3 blok ve 162 konut yer alıyor. 


Toplam alanı 11 bin metrekare olan Hobi Extra projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. 


Hobi Extra projesindeki 1+1'ler 60 ila 72 metrekare, 2+1'ler 96 ila 112 metrekare ve 3+1'ler 149 ila 160 metrekare tasarlandı. 



220 metrekare yüzme havuzuna sahip Hobi Extra projesinde yer alan dairelerin teslimleri 2016 yılının Haziran ayında yapılacak. 


Hobi Extra projesinin sosyal alanlarında spor alanları, yüzme havuzu, koşu parkurları, yürüme alanları, güvenlik bulunuyor. 


Butik konseptli tasarlanan proje; Kurtköy’de Atlantis AVM’ye ve yeni metro istasyonuna yürüyüş mesafesinde yükseliyor. 


Hobi Extra İletişim Bilgileri 

Adres : Yenişehir Mah. Reyhan Cad. Kurtköy/Pendik – İstanbul

Telefon :...