12 / 05 / 2024

holding hisse alımı

holding hisse alımı

Akfen Holding hisse geri alım programı çerçevesinde hisse alımını açıkladı...

Borsa İstanbul'da ocakta yabancıların en çok alım satım yaptığı hisseler

Borsa İstanbul’da yabancı yatırımcıların ocak ayı itibariyle en fazla alım-satım yaptığı hisseler belli oldu. İşte yabancıların en çok alım ve satım yaptığı 10 hisse.

Ev, araba satıp hisse alınır mı? Vatandaşlar birikimlerini nereye yatırıyor?

Elinde birikimi olanlar yatırım araçları ile ilgili açıklamaları yakından takip ediyor ve hangi yatırım aracının mantıklı olduğunu araştırıyor. Peki ev, araba satıp hisse alınır mı? Vatandaşlar ne düşünüyor? İşte o yorumlar...

Sasa’dan hisse geri alım kararı! Ne kadarlık hisse alıyor?

Dün duyurulan yeni kararların ardından, Borsa İstanbul’un en çok takip edilen şirketlerinden Sasa, azami fon tutarı 500 milyon TL olan hisse geri alım programı açıkladı.

Kasım ayında yabancıların en çok alım satım yaptığı hisseler hangileri?

Geçtiğimiz hafta borsada hisse alımı yapmaya devam eden yabancılar Kasım ayında da net alıcı konumunda. İşte yabancıların en fazla alım satım yaptığı yaptığı hisseler...

Aralık ayındaki olası dalgalanmalar Borsa İstanbul'da alım fırsatı olabilir

Borsa İstanbul günü tarihi rekorla tamamlarken Aralık ayında yaşanacak muhtemel dalgalanmaların ve kar satışlarının alım fırsatı olabileceği ifade edildi. Ancak uzmanlar hisse konusunda seçici olunması gerektiğini vurguluyor.

Kızılay hemen KPSS şartsız personel alımı yapıyor! Kızılay personel alımı ilanına nasıl başvurulur? Sakın kaçırmayın!

Kızılay Yatırım Holding bünyesinde istihdam için KPSS şartsız personel alım ilanı resmen yayımlandı. Adaylar söz konusu pozisyon için 20 Haziran 2022 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

Kovid-19 gayrimenkul alım gücünü etkiledi mi?

Gayrimenkul sektöründe alt gelir grubunun alım gücü yüzde 90 geriledi. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Binance resmen açıkladı! Hisse tokenlarında alım-satım kapandı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Binance, hisse tokenlarına bundan sonra alım-satım yapmayacağını duyurdu.

Borsada hisse senedi alım satımı yaparken vergi ödenir mi?

Son zamanlarda borsaya çok fazla yeni yatırımcı geldi. Borsada yeni yatırımcılar işlem yaparken akıllarda bir soru bulunuyor. Borsada hisse senedi alım satımı yaparken vergi ödenir mi? İşte tüm merak edilenler...

Yeşil GYO'dan hisse alımı açıklaması!

Yeşil GYO, Yeşil Global'in 22.175.293 adet payının alımına oybirliği ile karar verdi.

Reysaş GYO'dan yüzde 7,18'lik hisse alımı!

Reysaş GYO, son alımlar sonrasında toplam yüzde 7,18 hisse senedine sahip oldu. Ancak Reysaş GYO Genel Müdürü Egemen Döven'in hiçbir zaman hisse senedi satışı yapılmadığı açıklandı. 

Yeni Gimat GYO 27 Ağustos'ta pay geri alımı yaptı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, hisse geri alım kararı kapsamında; 27 Ağustos 2019 tarihinde yapılan işlemlerin detaylarını yayınladı...

Yeni Gimat GYO pay geri alımı yaptı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, hisse geri alım kararı kapsamında; 21 Ağustos 2019 tarihinde yapılan işlemlerin detaylarını yayınladı...

holding hisse alımı Haberi

holding hisse alımı

Akfen Holding tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Şirketimizin 12.09.2011 tarihinde yapılan Olağanüstü Genel Kurulu'nda kararı alınan ve 28.05.2013 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurulu'nda 18 ay süreyle uzatılan "Geri Alım Programı" çerçevesinde 10.06.2013 tarihinde toplam 405 adet Akfen Holding A.Ş. hissesi satın alınması ile Şirketimiz tarafından Geri Alım Programı çerçevesinde yapılan hisse alımları toplamda 3.424.244 adete ulaşmıştır. Yapılan toplam hisse alımlarının sermaye oranı ise %1,177 seviyesine ulaşmıştır. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir. 


Akfen İnşaat'ın 27 Kasım-3 Aralık 2012 döneminde yaptığı 4.509.654 adet hisse alımı ile birlikte toplam 7.933.898 adet Akfen Holding hissesi alımı yapılmış olup, Akfen İnşaat'ın daha önceden sahip olduğu %2,75 oranındaki paylarla beraber şirketin ve bağlı ortaklığının şirket paylarındaki toplam sahipliği %5,47'ye ulaşmıştır.


İşlem Tarihi 

10.06.2013


İşleme Konu Payların Nominal Tutarı...