05 / 05 / 2024

Binance resmen açıkladı! Hisse tokenlarında alım-satım kapandı!

Binance resmen açıkladı! Hisse tokenlarında alım-satım kapandı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Binance, hisse tokenlarına bundan sonra alım-satım yapmayacağını duyurdu.



Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Binance, hisse tokenlarına bundan sonra alım-satım yapmayacağını resmen duyurdu. Cumhuriyet'te yer alan habere göre, yaklaşık olarak 3 ay önce hisse senedine dayalı tokenlarda işlem yapmaya başlayan kripto para borsası Binance, işlemleri resmen durdurdu.

Binance resmen açıkladı! Hisse tokenlarında alım-satım kapandı!

Kripto para borsası Binance, hisse tokenlarında işlem durdurmanın temel sebebi olarak diğer alanlara daha fazla odaklanma hedefi olmasını bildirdi. Hisse tokenlarında destek işlemleri de 14 Ekim 2021 tarihinde komple olarak sona erecekti.

 

 

Çin'den kripto paralara darbe üstüne darbe!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön