06 / 05 / 2024

Çin'den kripto paralara darbe üstüne darbe!

 Çin'den kripto paralara darbe üstüne darbe!

Çin'deki Anhui eyaleti, enerji sorunlarını gerekçe göstererek önümüzdeki 3 yıl içinde tüm kripto para madenciliği projelerini kapatmayı planlıyor.



Bloomberg'in hf365.com'dan aktardığı habere göre, Ülkenin doğusunda yer alan ve Şanghay'a 3 saat uzaklıkta bulunan eyalet, enerji ihtiyacı yüksek olan yeni projelere de engel olacak.

Çin son zamanlarda kripto para madenciliğini önlemek için adımlar attı. Geçen ay Sichuan eyaletinde kripto para madenciliği konusunda adımlar atılacağı ve kripto madenciliği operasyonlarının bir yıl içinde durdurulacağı belirtilmişti.

 Çin den kripto paralara darbe üstüne darbe!

BITCOIN’İN DEĞERİ DÜŞTÜ

 

Çin, İç Moğolistan bölgesindeki kripto para madenciliği faaliyetlerine son vereceğini duyurdu ve Yunnan eyaletindeki Bitcoin madencilik şirketlerinin yasadışı elektrik tüketimiyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Bitcoin bugün yüzde 2.6 düşerek 31,665 dolarla 2 haftadan uzun sürede en düşük seviyelerine indi.

Kripto madencileri Çin'den kaçıyor!

Kripto paralar düşüşte! Çin ne yapmak istiyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön