04 / 05 / 2024

holding soyak

holding soyak

Soyak Holding, Yeşil Yakalı isimli bir program başlattı. Program ile isteyen çalışanlar İyi Niyet Bildirgesi imzalıyor. Çalışanlar yeşil yakalı olabilmek için bazı sorumlulukları yerine getirmeyi taahhüt ediyor.

Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba Grubu'na satıyor!

Türkiye’nin en önemli inşaat şirketleri arasında yer alan iki şirket, önemli bir satın almaya imza atıyor. Paylaşılan detaylara göre. Soyak Holding, çimento şirketini Ankaralı Caba’ya satıyor.

Fatma Çelenk Soyak'tan ayrıldı!

2008 yılında Soyak Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü olan Fatma Çelenk görevinden ayrıldı...

Soyak Holding LEED Sertifikası’nı yeniledi!

Enerji verimliliği ve sürdürülebilir yaşamın geliştirilmesi için çalışmalar gerçekleştiren Soyak, Holding binası ile sahip olduğu LEED sertifikasını Silver seviyesinde yeniledi.

Emre Çamlıbel, Soyak Holding'ten ayrıldı!

Soyak Holding CEO’luk görevini başarıyla yürüten Emre Çamlıbel 1 Temmuz 2016 tarihi itibariyle Soyak grubundaki tüm görevlerinden ayrıldı. Yerine vekaleten Holding’in Stratejik Planlama ve İş Geliştirme direktörü Mete Güvendi atandı.

Soyak'ın şirketine İhracat Şampiyonu ödülü!

Soyak Holding şirketlerinden Trakya Döküm’ün dış ticaret şirketi olan ERKU, ‘Demir Çelik Döküm Eşyaları’ kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Soyak Avrupa Gayrimenkul Topluğu 22. Uluslararası Konferansı’na katıldı!

Soyak Holding, bu yıl İstanbul’da 24-27 Haziran arasında gerçekleşen Avrupa Gayrimenkul Topluluğu (ERES) 22.Uluslararası Konferansı’na katıldı. Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel; akademisyenlerin ve sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

Soyak Holding’in yeşil yakalı çalışanlar etkinliği 23 Mayıs'ta gerçekleşti!

Soyak Holding’in Sürdürülebilir Yaşam Yaklaşımı çatısı altında hayata geçirdiği gönüllülük projesi ‘Yeşil Yakalı Çalışan’lar, 23 Mayıs Cumartesi Günü bisiklet turu etkinliğinde bir araya geldi.

Soyak Holding Sürdürülebilir Kentleşme Paneli düzenledi!

Forum İstanbul Konferansı’nda konuşan Soyak Holding CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel: “Sürdürülebilir Kentleşme, ekonomik kalkınmanın önemli odak noktalarından biridir” dedi.

Leed Gold sertifikasını alan Soyak Soho'ya yatırımlar artıyor!

Soyak Holding'irı Soyak Soho projesinde yer alan Soyak Soho Ofis'e yerli ve yabancı ilgisi artarak sürüyor. Proje, Leed Gold sertifikasını alarak yatırımcılar üzerindeki ilgiyi artırdı.

Soyak su ve enerji tasarrufuna odaklandı!

Soyak Holding, 2007'de gerçekleştirdiği "Geleceğe Bir Damla Sakla" su tasarrufu kurumsal sosyal sorumluluk projesinin ardından, enerji tasarrufu konusunda yine ilkokul öğrencilerini kapsayan "Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu" projesini hayata geçirdi.

Soyak Holding yeşil yakalı isimli program başlattı!

Soyak Holding, Yeşil Yakalı isimli bir program başlattı. Program ile isteyen çalışanlar İyi Niyet Bildirgesi imzalıyor. Çalışanlar yeşil yakalı olabilmek için bazı sorumlulukları yerine getirmeyi taahhüt ediyor.

Soyak Holding öğrencileri enerji konusunda bilinçlendirmeyi hedefliyor!

Enerji tasarrufu her geçen gün daha da önemli hale gelirken Soyak Holding, Bilgi Üniversitesi ile ortaklaşa anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor: Akıllı Yıldızlar Enerji Tasarrufu Sosyal Sorumluluk Projesi...

Soyak Holding’in eğitim odaklı stratejilerine Chicago Üniversitesi de katıldı!

Dünyanın önde gelen üniversitelerinden olan Chicago Üniversitesi’nin çeşitli bölümlerinden bir grup öğrenci Soyak Holding’i ziyaret etti. Öğrenciler Soyak’tan satış ve pazarlama stratejileri, süreç yönetimi ve İK politikaları hakkında bilgi aldılar.

holding soyak Haberi

holding soyak

Soyak Holding CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel'in de imzaladığı bildirge ile çalışanlar, yeşil yakalı olabilmek için bazı sorumlulukları yerine getirmeyi taahhüt ediyor. 


Taahhütlerin bazıları şöyle: asansör kullanımını azaltmak, kağıdın her iki yüzeyini de kullanmak, şarjlı pil kullanmak, gereksiz aydınlanmaları söndürmek, molalarda bilgisayar monitörünü kapatmak, toplu ulaşımı tercih etmek. Bildirgeyi imzalayanların, karbon ayak izi hesaplanıyor ve 1 yıl içinde bu değerleri indirmeleri...