11 / 05 / 2024

Holiday Inn Express nerede

Holiday Inn Express nerede

Intel Continental Hotel Group'a bağlı Holiday Inn Express Türkiye'deki 17'nci otelini Manisa Keçiliköy'de açtı. 102 oda ve 203 yatak kapasiteli tesis, Holiday Inn Express Manisa-West adıyla hizmet vermeye başladı.

Airport Express Otel Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Airport Express Otel Ve Turizm İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi    Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Latif Bulut, Nesim Aras ve Tuncer Ziyaoğlu tarafından kuruldu.

Pearl Holiday Turizm Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pearl Holiday Turizm Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Jamal Hussein F Hındawi ortaklığında kuruldu. 

DHL Express'ten İstanbul Havalimanı'na 135 milyon avroluk yatırım!

DHL Express Türkiye'nin Üst Yöneticisi (CEO) Claus Lassen yaptığı açıklamada "İstanbul Havalimanı'nda 135 milyon avroluk yatırım yaptık ve 42 bin metrekarelik bir alana sahibiz." dedi.

Green Express Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Express Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Canpolat tarafından kuruldu. 

Şah İnn Paradise Tatil Köyü 1 Haziran'da açılıyor!

En’lerin tatil köyü olarak bilinen ve 1990 yılından bu yana hizmet veren Şah inn Paradise otele 5 milyon liralık yeni yatırım yapıldı.

Best Holiday Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Holiday Turizm Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Naıf Okla ve Bilal Deniz ortaklığında kuruldu. 

Loka Holiday Homes projesinde satışlar başladı!

Loka Holiday Homes ile hayallerini gerçeğe, tatilini eğlenceye çevir. Satışların başladığı projede teslimler 2019 yılında yapılacak. 

Gül Proje Basın Express güncel fiyatlar!

Gül Proje Basın Express güncel fiyatları 331 bin TL'den başlıyor. Projede teslimler 2018 yılında yapılacak...

Gül Proje Express'te aylık 3 bin TL taksitle!

Gül Proje imzası taşıyan Gül Proje Express projesinde daire teslimlerinin Aralık 2018'de yapılması hedefleniyor. Projede aylık 3 bin TL taksit ödeyerek ev sahibi olunabiliyor...

Gül Proje Express'te taksitler 3 bin TL’den başlıyor!

Gül Proje, Basın Ekspres Yolu’ndaki yeni projesi ‘Gül Proje Express’te yeni bir kampanyaya start verdi. Güneşli Park ve Güneşli Gardenya projesi gibi yüzde 100 prim yapmasını beklenen Gül Ekspress projesi, yatırımcı ve ev sahibi olmak isteyenlere de büyük fırsat sunuyor.

Gül Proje Express'te aylık 3 bin TL ödeyerek ev sahibi olun!

Gül Proje, Basın Ekspres Yolu’ndaki yeni projesi ‘Gül Proje Express’te dev kampanya başlattı. Projede aylık 3 bin TL ödeyerek ev sahibi olmak mümkün.

Gül Proje Express'te fiyatlar 261 bin 500 TL’den başlıyor!

İstanbul İkitelli Basın Ekspres Yolu üzerinde yükselen ‘Gül Proje Express’ projesi hakkında uzmanlar bir yıl sonunda bölgenin en çok kazandıran projelerinden biri olacağını ifade ediyor. Projede konut fiyatları ise 261.500 TL’den başlıyor.

Gül Proje Express Evleri fiyatları!

Gül Proje Express Evleri fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Gül Proje Express'te konut ve ticaret alanları yer alıyor...

Holiday Inn Express nerede Haberi

Holiday Inn Express nerede

Dünaynın en büyük otel zincirlerinden Intel Continental Hotel Group'a bağlı Holiday Inn Express. 

Türkiye'deki 17'nci otelini Manisa Keçiliköy'de açtı. 102 oda ve 203 yatak kapasiteli tesis, Holiday Inn Express Manisa-West adıyla hizmet vermeye başladı. Otel Müdürü Özgür Çetin kaya. "Tesisimiz, 20'şer kişilik üç toplantı salonu, lobi barı. restoranı. lüks i İ odaları, kaliteli hizmetiyle Mani sa OSB'ye ziyarete gelen yerli ve yabancı konuklara hizmet ver meyi hedefliyor" dedi Çetinkaya, konaklayan tüm müşterilerini olası kazalara karşı sigortaya aldıklarını da söyledi. İşletmeci Cenk Ağdaş ise otelin yaklaşık 10 milyon dolara mal olduğunu ifade etti 


İlker Kılıçaslan / MANİSA,...