18 / 05 / 2024

Holiday Plan Turizm

Holiday Plan Turizm

Holiday Plan Turizm İşletmecilik ve Ticaret Anonim Şirketi Has Han Otel Şubesi, Nurkaya Gündoğdu ve Yunus Akyaman tarafından 90 milyon TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Akn Plan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akn Plan Yapı İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Akın tarafından kuruldu.

Palm Holiday Gayrimenkul Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Palm Holiday Gayrimenkul Pazarlama Turizm Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ünlü tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Sular Vadisi'ndeki kafe-restoran 10 yıllığına kiraya verilecek!

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sular Vadisi'nde yer alan kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya verecek. 

Çatalca Merkez 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre Çatalca ilçesi, Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Nazım İmar Planı Turizm Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

KİPTAŞ, Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'deki restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor! 

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım San. ve Tic. A.Ş., Başakşehir Sular Vadisi 2. ve 3. Bölge'de yer alan restoran ve kafeterya alanlarını kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Bakırköy ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Zeytinlik Mahallesi, 564 ada'ya ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 15.04.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Ataköy Turizm Merkezi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Zeytinburnu ilçesi, Ataköy Turizm Merkezi Kazlıçeşme Mahallesi, 774 ada, 62 ve 63 parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.11.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Trust Holiday Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Holiday Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   250 bin TL sermaye bedeli ile Rabeea M.M.A. tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'Belek imar planı' açıklaması!

Antalya Belek'te yapılan imar planı değişikliği günübirlik alan niteliğindeki arazilerin bir kısmını 3 ayrı otel için yapılaşmaya açtı. Konuyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Pearl Holiday Turizm Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pearl Holiday Turizm Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Jamal Hussein F Hındawi ortaklığında kuruldu. 

Plan A Taşınmaz Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Plan A Taşınmaz Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birol Ansa, Meriç Ansa ve Şevkiye Gülçe Ansa ortaklığında kuruldu.

Bursa'nın turizm master planı çıkarılacak!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA ) ile kentin turizm master planı için önemli bir karar aldıklarını ifade etti.

"Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtıldı!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca hazırlanan "Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtım toplantısı Kars'ta yapıldı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğündeki toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, bazı protokol üyeleri ile yetkililer katıld

Holiday Plan Turizm Haberi

Holiday Plan Turizm

Holiday Plan Turizm İşletmecilik ve Ticaret Anonim Şirketi Has Han Otel Şubesi, Nurkaya Gündoğdu ve Yunus Akyaman Şube Müdürlüğü'nde 90 milyon TL'lik sermaye ile 27 Mayıs'ta kuruldu. 


Holiday Plan Turizm İşletmecilik ve Ticaret Anonim Şirketi Has Han Otel Şubesi iş konusu; Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti vermeyenler ile devre mülkler hariç) 


Holiday Plan Turizm İşletmecilik ve Ticaret Anonim Şirketi Has Han Otel Şubesi adres: Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi, Voyvoda Caddesi, Banker Sokak, Has Han No:7 ve...