17 / 05 / 2024

hollanda hayvan üstgeçiti

hollanda hayvan üstgeçiti

Kanada Banff Ulusal Park boyunca geçen hayvanlar için 6 köprü ve 35 alt geçit inşa eden mühendisler, ekolojik denge ve sürücülerin hayati tehlikesi olduğu için bu düzenlemeleri artırabileceklerini açıkladılar

Kahramanmaraş Canlı Hayvan Borsası inşaatı yükseliyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Canlı Hayvan Borsası inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Alanya Hayvan Rehabilitasyon Merkezi açılıyor!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, inşaatı tamamlanan Demirtaş Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Yücel, barınağın önümüzdeki günlerde hizmete açılacağını söyledi.

Erzurum Hayvan Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezi yenileniyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi daha hijyenik ve iyi bir ortamda hizmet verebilmek için yenileniyor.

Kahramanmaraş'a 4 milyonluk canlı hayvan borsası inşa ediliyor!

Kahramanmaraş'ta 6 bin metrekare kapalı alan olmak üzere 23 bin metrekare arsa üzerine inşa edilecek ve yaklaşık 4 milyon liraya mal olacak canlı hayvan borsasının, bölgenin bu alanda önde gelen tesisler arasında yer alacağı belirtiliyor.

Turmaks İnşaat'tan Hollanda'ya teknoloji ihracatı!

Turmaks İnşaat, kimya mühendisi Ali Hakan Güven tarafından geliştirilen ve Turmaks'ın katkıları ile ticarileştirilen silikopolimer teknolojisiyle üretilen ürünlerin ihracatından sonra şimdi de ilki Hollanda'da olmak üzere dünyaya teknoloji ihraç etmeye başladı.

İzmir Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan'ın yapımı geçen yıl tamamlanan Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi'nin hala hizmete açılmadığını belirtip, akıbetini sormasının ardından Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Subway Internatıonal B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Subway Internatıonal B.V. Merkezi Hollanda İstanbul Merkez Şubesi bugün 14 bin 658 TL bedelle Güneşli'de açıldı.

Malatya'ya hayvan barınma merkezi inşa ediliyor!

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağında bir program düzenlendi. Programda 128 dönümlük alan üzerinde yeni bir hayvan barınma merkezi de ele alındı...

Eyüp Hayvan Barınağı imar planı askıda!

Eyüp Işıklar Mahallesi, Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Yaşam Alanı'na ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Erzurum Oltu'ya modern hayvan pazarı geliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Oltu ilçesine Canlı Hayvan Pazarı yapıyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in talimatıyla Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan Canlı Hayvan Pazarı’nda sona yaklaşıldı.

İzmir'in ilk hayvan mezarlığı hazır!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Seyrek Köpek Bakımevi'nin yanına bakıma muhtaç sokak hayvanları için yeni bir yuva yaptı. Alanın hemen bitişiğinde ise hayvan severlerin kaybettikleri minik dostlarını defnedebilecekleri hayvan mezarlığı oluşturuldu

Hollanda ile Türkiye 3. ülkelerde ortak yatırım yapabilir!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Hollanda’da, Royal Dutch Shell, ING, FedEx, Rabobank, NN Group, Royal IHC, Fugro gibi sektöründe dünya lideri olan şirketlerin üst düzey yöneticileri ile bir araya geldi.

Al Hayvan İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hayvan İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Radwan Mandou tarafından 400 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

hollanda hayvan üstgeçiti Haberi

hollanda hayvan üstgeçiti



Ormanlardan geçen otoyollar hayvanların yaşamını olumsuz etkiliyor. Besin zincirinde birbirini yiyerek nüfuslarını dengeleyen hayvanlar yaşam alanlarından geçen otobanlar yüzünden ayrılıyorlar. Bu nedenle mesela, otobanın bir yanında yılan nüfusu artarken diğer yanında kurbağalar artıyor.


Kanada Alberta'daki Banff Ulusal Park'ında 41 tür hayvan yaşıyor


Mühendisler bu soruna çözüm olarak hayvanların kullabileceği köprüler ve alt geçitler inşaa ediyor. Bu sayede hem besin zinciri kırılmamış oluyor hem de avlanmak için yolun karşısına geçmeye çalışan hayvanların sürücüler için tehlike oluşturmasının önüne geçiliyor.


Kanada Banff Ulusal Park boyunca geçen otobanda hayvanlar için 6 köprü, 35 alt geçit...