05 / 05 / 2024

Hollywood ünlüleri

Hollywood ünlüleri

Hollywood ünlüleri arasında ilginç bir moda var. Hamile kaldığını öğrenen birçok ünlü bebekleri dünyaya gelmeden yeni bir ev alıyor. Teigen ve kocası John Legend ünlü şarkıcı ev satın alıp bebekleri için dayayıp döşemeye başladı.

İşte Hollywood ünlülerinin kiralık evleri!

Sinema ve müzik dünyasının bazı ünlülerinin geçmişte yaşadığı evler de artık internet üzerinden kiralanıp tatilcilerin hizmetine sunulabiliyor. İşte geçici olarak tatilcilerin hizmetine sunulan evlerinden bazıları.

İşte Hollywood ünlülerinin evleri!

Los Angeles kenti tarihinin en kurak günlerini yaşarken, Hollywood ünlülerinin evlerini havadan fotoğraflayan ve su israfını gösteren New York Post, “Bırakın toz içsinler” başlığı attı.

Dünyaca ünlü o çift New York'ta ev arıyor! 

'Bennifer' olarak anılan Hollywood'un ünlü çifti Jennifer Lopez ve Ben Affleck, New York'ta ev arayışın başladı.

Borsa için ünlü ekonomistten bomba uyarı: Sıradışı yükseliş...

Ünlü ekonomist Timothy Ash, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin ‘yatırım tavsiyesi’ verdiği Borsa İstanbul’daki yükselişleri 'sıradışı' olarak değerlendirdi. Ash, "Müzik durduğunda ne olacak endişeleniyorum" ifadelerini kullandı.

Dünyanın en ünlüleri altının ne kadar olacağını açıkladı! Bunu okumadan altın almayın

Ons altındaki düşüş ile birlikte altında dalgalanmalar devam ederken, yatırımcılar da altın fiyatlarındaki iniş çıkışların nasıl devam edeceğini dikkat ile takip ediyor. İki dev banka ise süreçle ilgili çok kritik açıklamalarda bulundu. İşte altın fiyatlarının alacağı seviye...

Türkiye'deki ünlüler emlak zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler en güvenilir yatırımlar arasında yer alan gayrimenkule yatırım yapmaya devam ediyor. Peki Türkiye'de hangi ünlünün kaç evi var? İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Ünlüler gayrimenkul yatırımından vazgeçmiyor!

Takvim Gazetesi köşe yazarlarından Özgür Aras bugünkü köşe yazısında  gayrimenkul yatırımı yapan ünlüleri kaleme aldı...

Rihanna Hollywood Hills'teki malikanesini satıyor!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna emlak yatırımına yöneldi. Başarılı sanatçı Hollywood Hills'teki malikanesini 7.8 milyon dolara satıyor. 

Kendall Jenner Hollywood’daki evini 8.5 milyon dolara satıyor!

Ünlü model Kendall Jenner Hollywood’da konumlanan, 6 yatak odalı ve 5 banyolu evini satışa sundu. Ev, 8.5 milyon dolara satılıyor.

O ilçeye pandemi dopingi! Emlak fiyatları katlandı!

Koronavirüs pandemisiyle beraber Bodrum’da emlak fiyatları 3 katı arttı. Aylık kirası 1 milyon TL’ye ulaşan lüks villalar, ünlüleri de kaçırdı. 

Ünlü isimlerin yaşadığı sitelerde aidatlar şok etti!

Gülşen’den Kıvanç Tatlıtuğ’a kadar birçok ünlü ismin yaşadığı sitelerde aidat fiyatları şok etti. Kira fiyatlarını aşan aidatlar ünlüleri isyan ettirdi.

Dizisi ve konseri olmayan ünlüler Bodrum’a taşındı!

Tatil sezonun bitmesiyle tüm tatilciler Bodrum'dan dönmeye başladı. Kışın sezonlarını sakin geçiren Bodrum ünlüler için yaşam merkezi haline geldi. Sabah Gazetesi'nden Mert Vidinli bugünkü köşe yazısında kış sezonunu Bodrum'da geçiren ünlüleri kaleme aldı.

Prens Harry ve Meghan Markle, 7 milyon dolarlık ev bakıyor! 

Prens Harry ve Meghan Markle, ABD'de ev almak için harekete geçti. Çiftin, Malibu'da Hollywood ünlülerine komşu, 5 yatak odalı, bir havuz, bir de tenis kortu bulunan 7 milyon dolarlık eve göz diktikleri öğrenildi...

Cardi B Atlanta'da 5.8 milyon dolara malikane aldı!

Kısacık zamanda dünyanın en çok kazanan ünlüleri arasına giren Cardi B, Atlanta'da bulunan malikaneyi 5.8 milyon dolara satın aldı.

Hollywood ünlüleri Haberi

Hollywood ünlüleri

Hollywood ünlüleri arasında ilginç bir moda var. Hamile kaldığını öğrenen birçok ünlü bebekleri dünyaya gelmeden yeni bir ev alıyor. Belki de yeni bir hayata yeni bir başlangıç yapma amacını taşıyan bu modanın son temsilcileri de oyuncu Anne Hathaway ile model Chrissy Teigen oldu. Önce Teigen ve kocası John Legend ünlü şarkıcı Rihanna'nın eski evini satın alıp yeni doğacak bebekleri için dayayıp döşemeye başladı. Şimdi de Anne Hathaway ve kocası Adam Schulman kısa bir süre sonra doğacak bebekleri için New York'ta bir çatı katı daire satın aldı.


Top model Chrissy Teigen ve müzisyen kocası John Legend da ilk bebeklerini yakında kucaklarına alacak. Ünlü çift doğuma hazırlanırken Los Angeles'ta bir malikane satın aldı.



Çift bu malikane için 14.1 milyon dolar ödedi. Bu...