29 / 04 / 2024

Dünyanın en ünlüleri altının ne kadar olacağını açıkladı! Bunu okumadan altın almayın

Dünyanın en ünlüleri altının ne kadar olacağını açıkladı! Bunu okumadan altın almayın

Ons altındaki düşüş ile birlikte altında dalgalanmalar devam ederken, yatırımcılar da altın fiyatlarındaki iniş çıkışların nasıl devam edeceğini dikkat ile takip ediyor. İki dev banka ise süreçle ilgili çok kritik açıklamalarda bulundu. İşte altın fiyatlarının alacağı seviye...



Altın fiyatlarında yaşanan dalgalanmalar yatırımcıların ve vatandaşların kafalarındaki soru işaretlerini devam ettiriyor. ABD enflasyon verisindeki yükseliş dolar kurunun yükselmesine çanak tuttu. Ağustos ayının en dip seviyesini gören ons altın gerçek gücünü gösteremiyor. Peki, altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Dünyaca ünlü iki dev bankadan kritik açıklama geldi. Altın fiyatlarında bekledikleri seyirleri açıkladılar.

ALTIN FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ, DÜŞECEK Mİ?

Geçtiğimiz zamanlarda yapılan faiz artışları ile beraber küresel piyasalarda dolar gittikçe değerlenmiş oldu. Dolardaki artış ile altın fiyatları da düşüşe geçti. Ons altın, ağustos ayının en dip seviyesini görmüştü. Durum böyle olunca da yatırımcılar bütün ilgilerini ons altına verdi.

Dünyanın en ünlüleri altının ne kadar olacağını açıkladı! Bunu okumadan altın almayın


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön