08 / 07 / 2024

Hollywood ünlülerinin banyoları

Hollywood ünlülerinin banyoları

Hollywood ünlülerinin nasıl mekanlarda yaşadıklarını artık bilmeyen yok. Tek bir filmden ya da albümden servet kazanan bu ünlüler evlerinde de hiçbir konforu eksik etmiyor. Çoğunun yaşadığı yerler kelimenin tam anlamıyla dudak uçuklatacak türden.

Arsa ve evden sonra şimdi de Hollywood yakınındaki köy satışa çıkarıldı!

Hollywood'a yakın bir konumda yer alan ve 28 binadan oluşan gizemli köy satışa çıkarıldı. Köyün 213 milyon TL karşılığında satışa çıkarıldığı belirtilirken, emlakçılar kimliği açıklanmayan ünlü bir film yapımcısının da söz konusu köyle ilgilendiğini söyledi.

Dünyaca ünlü o çift New York'ta ev arıyor! 

'Bennifer' olarak anılan Hollywood'un ünlü çifti Jennifer Lopez ve Ben Affleck, New York'ta ev arayışın başladı.

Rihanna Hollywood Hills'teki malikanesini satıyor!

Dünyaca ünlü pop yıldızı Rihanna emlak yatırımına yöneldi. Başarılı sanatçı Hollywood Hills'teki malikanesini 7.8 milyon dolara satıyor. 

Kendall Jenner Hollywood’daki evini 8.5 milyon dolara satıyor!

Ünlü model Kendall Jenner Hollywood’da konumlanan, 6 yatak odalı ve 5 banyolu evini satışa sundu. Ev, 8.5 milyon dolara satılıyor.

Prens Harry ve Meghan Markle, 7 milyon dolarlık ev bakıyor! 

Prens Harry ve Meghan Markle, ABD'de ev almak için harekete geçti. Çiftin, Malibu'da Hollywood ünlülerine komşu, 5 yatak odalı, bir havuz, bir de tenis kortu bulunan 7 milyon dolarlık eve göz diktikleri öğrenildi...

Hollywood yıldızlarının adaları!

Leonardo DiCaprio, George Clooney, Johnny Depp gibi dünyaca ünlü Hollywood yıldızlarının kendilerine ait adaları bulunuyor. Bu adaların fiyatları dudak uçuklatıyor.

Ankara-Sivas YHT Projesi'nde günlük 1.750 metre ray seriliyor!

Ankara-Sivas YHT Projesi'nde günlük bin 750 metre ray seriliyor. Projede test sürüşlerinin 2019 yılında yapılması plalanıyor...

Ünlüler İstanbul'un hangi semtlerinde yaşıyor?

Ünlülerinin büyük bir kısmı İstanbul'da ikamet ediyor. Peki, hangi ünlü İstanbul'un hangi semtinde yaşamayı tercihe diyor? İşte ünlülerin yaşadığı semtler..

İşte ünlülerin deniz manzaralı evleri!

Sanat ve televizyon dünyasının ünlülerinin sabah uyanır uyanmaz yaşadıkları kentin hangi köşesini seyrettiklerini biliyor musunuz? İşte ünlülerimizin evlerinden görünen o muhteşem manzaralar...

İşte ünlülerin çiftlik evleri!

Ünlülerinin en şık semtlerde, göz kamaştırıcı malikanelerde yaşadığını sanıyorsanız aldanıyorsunuz. Dudak uçuklatan paralar kazanan ünlülerin böyle gayrimenkulleri de var ama aralarından bazıları işleri dışında kalan zamanını çiftlik evlerinde geçiriyor.

İşte ünlülerin manzaralı banyoları!

Hollywood ünlülerinin nasıl mekanlarda yaşadıklarını artık bilmeyen yok. Tek bir filmden ya da albümden servet kazanan bu ünlüler evlerinde de hiçbir konforu eksik etmiyor. Çoğunun yaşadığı yerler kelimenin tam anlamıyla dudak uçuklatacak türden.

Ünlülerin evlerindeki ilginç bölümler!

Gösteri dünyasının ünlülerinin evlerinde onlarca oda, banyo, spor ya da sinema salonları olması artık sıradan. Çünkü bazı ünlülerin evlerinde kuaför salonları, uçaklar için özel park yeri, polo sahası gibi bölümler var.

Ünlülerin kente yükseklerden bakan daireleri!

Gösteri dünyasının ünlülerinin genellikle geniş araziler üzerine kurulu malikanelerde yaşadıklarını artık bilmeyen yok. Ama bazıları da bir yandan başta New York olmak üzere çatı katı dairelerine yatırım yapıyor.

Hollywood ünlülerinin banyoları Haberi

Hollywood ünlülerinin banyoları

Hollywood ünlülerinin nasıl mekanlarda yaşadıklarını artık bilmeyen yok. Tek bir filmden ya da albümden servet kazanan bu ünlüler evlerinde de hiçbir konforu eksik etmiyor. Pek çoğunun yaşadığı yerler kelimenin tam anlamıyla dudak uçuklatacak türden. Öyle ki geniş araziler içinde bulunan; kimi tenis kortuna hemen hepsi yüzme havuzlarına sahip bu malikanelerin banyoları da sıradan insanların salonlarından bile daha büyük ve gösterişli. 


İşte ünlülerin bahçe ya da okyanus manzaralı "çılgın" banyoları.... Bu arada hemen hatırlatalım, bu görecekleriniz ünlülerin sahip oldukları banyolardan sadece birer tanesi. Çünkü genellikle birden çok banyosu ve yatak odası olan mekanlarda yaşıyorlar..


Türkiye'nin en zengin iş adamlarından biri olan Ali Ağaoğlu bir süre önce sahibi olduğu Ataşehir Andromeda Gold'un 51'inci katındaki evininz kapılarını açmıştı.



Ünlü iş adamının ‘lüks ve yüksek...